Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

On i Brad Pitt są obecnie chyba najlepszymi aktorami w świętym lesie

Anubizz

chyba nie

Anubizz

Depp jest dobry, ale bez przesady. A Pitt jest tylko przystojny, żaden z niego aktor (wg mnie).

Anubizz

Co prawda do niedawna nie przepadałam za Pittem, ale jego rola półgłówka w "Burn after reading" mnie do niego przekonała. Zagrał tam genialnie :)

mamsupernick

Rzeczywiście, on tam grał trenera fitnessu i był naprawdę super ;) Podobał mi się także w "12 małpach" - też grał niezrównoważonego psychicznie ;)

Anubizz

Obu lubię, ale już nie przesadzajmy. :)

użytkownik usunięty
kqu

Johnny Depp wcale nie jest takim wybitny aktorem.

no już ,przestancie.!.

_Tanya_

a moim zdaniem, obaj są BARDZO DOBRYMI aktorami, ni mniej ni więcej
i bez porównań, bo każdy wybiera inne role

maga89

"Johnny Depp wcale nie jest takim wybitny aktorem. "
Powiedział Bruce Willis :P

Astartte

ale użytkownik Bruce jest także w stanie stwierdzić,że Bruce Willis nie jest wybitnym aktorem.

Anubizz

Hmmm... Depp jest seksowny i niezły aktor... Co do Pitta to MOIM ZDANIEM* ni to ładne, i grać nie umie...

---
*To tylko i wyłącznie moje zdanie! Każdy może je mieć, nieprawdaż? Wy możecie sądzić co chcecie ;]

użytkownik usunięty
zeugl

Pitt nie umie grać? ciekawe....

Powtarzam, to tylko i wyłącznie moje zdanie, ty możesz uważać go nawet za anioła - co mi do tego... ;]

użytkownik usunięty
zeugl

Wjazd i przegięcie ;P

jak
uważasz
;]

kurcze za krótki(tematxD)

Oj, widzę, że mam tu do czynienia z duszą artystki... ;) Pokłony xD
A co do mego zdania, może po prostu nie jestem taak zorientowana w dobrej grze aktorów... Taki mały szczegół... ;]

zeugl

a tam, mata problemy. każdy grać potrafi, tylko nie każdy robi to
DOBRZE. ;)

użytkownik usunięty
Mada_gringo

A z tym graniem... na jedno do cholerki wychodzi....

użytkownik usunięty
zeugl

Nie wiem czy ja dobrze załapałam, ale okazało się, że ktoś wreszcie zauważył moją artystyczną duszę... ;>
A te "pokłony" to ... wybacz, ale na forum Deppa nic nie jest pewne, ani nic nie jest takie jak się wydaje... to jakaś podpucha co? ;P

Hmmmm... Tak, zauważyłam, oglądałam twój "blog" ;)
Co, do pokłonów, to powiedzmy, były to wirtualne pokłony, chyba, że żądasz prawdziwych - da się załatwić xD
No, to jak bedzie? ;]

Anubizz

Johnny Depp owszem-jak najbardziej. Ale ten drugi-STANOWCZO NIE!!! Zamiast niego proponuję Leonardo DiCaprio. A więc Johnny Depp i Leonardo DiCaprio są obecnie Z PEWNOŚCIĄ najlepszymi aktorami w świętym lesie!:)
Pozdrawiam wszystkich fanów Depp i DiCaprio!!!

pawcio911

uważam, iż są dobrymi aktorami ale bez przesady...

pawcio911

napewno wiem, ze Brad nie jest za dobrym aktorem... lubię go ale nie do końca mnie przekonuje. oczywiście jest to moja opinia. :)

Anubizz

żałosne tematy z dawnych lat , fani deppa zawsze byli głupi