Johnny Depp jest po prostu zajeb.....tym aktorem i jak nie dostanie dziś w nocy Oscara to zbluzgam Akademię Filmową jak trza!
Ty cioto! Nadal nie odpowiadasz na pytanie... :/ Co ja Ci niby zrobiłam że tak napisałeś? Przypomnieć jak?
"chce klapsa od madzi !!!!"
To wie ktoś , czy będzie gala w onecie?Ja już się pogubiłam.Nie chce mi się patrzeć od pierwszej do trzeciej na tvp1..odpiszcie jeżeli macie pewną informację
Mam prośbę. Bo już się pogubiłam :( Czy ktoś może mi napisać o której i na jakim kanale będą te Oskary? Np. o tak:
tvp1 -
E! -
? Z góry dziękuję :D
"W drodze po Oscara transmisja z Los Angeles
poniedziałek 25.02.2008 TVP 1 00:00
Relacja na żywo z "czerwonego dywanu", czyli wejścia gwiazd na galę wręczenia Oscarów. W studiu Radosław Brzózka, Agnieszka Maciąg, Agnieszka Szydłowska, Krzysztof Kłopotowski oraz Mariusz Brzozowski i Marcin Paprocki skomentują przybycie gwiazd, ich stroje i zachowanie na czerwonym dywanie tuż przed galą."
Tak mi sie wydaje bo to relacja na zywo potem na programie E! beda powtórki az do 13! i o 19 ponownie.
Ja tegoroczną edycję Oscarów będę oglądał na żywo głównie dlatego że jestem fanem Johnny'ego Deppa oraz Janusza Kamińskiego. Dla takich ludzi filmu warto nie przespać jednej nocy!!!
Johnny nie powinien dostac oscara za Sweeney Todd. On powinien dostac Oscara za całokształt twórczości!
Już dawno powienien dostać Oskara... Taka Halle Bery dostała a Johnny nie :/ I Tim Burton tak samo! Nie zapomnajcie o nim. To on stworzył Willego Wonkę, Edward N., Sweeney Todda... Ten to ma wyobraźnie!
Ale ja się lubię psrzeczać z takimi niezrównoważonymi ludźmi xD Tylko dlaczego tacy ludzi dają Takiemu aktorowi 1? :/
a ktory z aktorow bedacy na liscie przed deppem jest od niego slabszy ??
brando ? pacino ? czy moze de niro ?
to pytanie kieruje do sympatycznej koleznaki madzi
Choćby taki Terry Gilliam, Johnny był kiedyś na Jego miejscu i miał 6# ale jak się takich allanów namnożyło i każdy dał mu 1 to się nie dziwie... :/
Uważam że to nie za dobry reżyser, już bym wolała żeby Burton był na Jego miescju. Ten to zasługuje na 6.
'Choćby taki Terry Gilliam, Johnny był kiedyś na Jego miejscu i miał 6# ale jak się takich allanów namnożyło i każdy dał mu 1 to się nie dziwie... :/' Madzia - szacunek, to było dobre xD
i mowia to fanki deppa , ktore nagminnie daja 1 aktorom ktorzy sa przed deppem ,zeby ich wasaty pupil byl wyzej
smieszne i zalosne zarazem
Dupa Jaś.
Ja dałam Deppowi 10, ale przecież innym, aktorom wcale nie poskąpiłam tego głosu:P