Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

W jakiej roli chcielibyście jeszcze zobaczyc Johnny'ego? Bo ja od pewnego czasu chciałabym go zobaczyc jako Diabła...:) heh:D

Lady_Sakura

Diabła, owszem, może nawet szatan lub kogoś opętanego. Nie mogę się już doczekać Kapelusznika. Ciekawi mnie jak Depp wypadłby jako szef mafii, nieczuły zabójca czy ktoś w tym klimacie.

Lady_Sakura

Ja chętnie zobaczyłabym Johnny'ego w roli muzyka rockowego :D

JohnnysLover

Najchętniej zobaczyłabym Johnnyego Deppa w roli Johnnyego Deppa ;P
Mogliby wreszcie zrobić o nim jakiś biograficzny film ;)

DEPPort_to_BURTONland

dzeffko<333 ;OOO

rola krwiożerczego, obrzydliwego socjopaty ze skłonnościami pedofilskimi i ładnym pieskiem rasy cocker spaniel (rudy!).

ulterior_dreamer

Dokładnie o tym samym pomyślałam =*

=)

Mrs_Sparrow_2

Mógłby zagrać Theodora Bundy'iego.
To byłby piękny film.

Yoko_ono

"Diabła, owszem, może nawet szatan lub kogoś opętanego. Nie mogę się już doczekać Kapelusznika. Ciekawi mnie jak Depp wypadłby jako szef mafii, nieczuły zabójca czy ktoś w tym klimacie." -> co do szefa mafii, to w sumie kogoś takiego zagrał już w "Blow", a co do nieczułego zabójcy - "Sweeney Todd"?;D

Angel_43

Ja uważam, że nadawał by się na Michaela Jacksona. I mógłby wyjśc ze schematu i zagrac z raz kogoś normalnego, jak ojciec panny młodej w jakimś głupawym filmie. I chciałabym go zobaczyc jak gra geja, chyba, że grał a ja jeszcze nic nie wiem.

husky65

A i diabeł byłby w porządku.

husky65

Michaela? Przecież on nie jest podobny :/.

"ojciec panny młodej w jakimś głupawym filmie"

Tego też nie widzę, Depp raczej nie gra w głupawych filmach...

Lady_From_Burton_World

grał geja transwestytę.. o ile wiem, ale nie widziałam tej kreacji
Zanim zapadnie noc towarzyszył Javierowi Bardem (mam nadzieje ze tak sie pisze jego nazwisko)

maga89

Bosko wyglądał w damskich ciuszkach w tym filmie :DD.

Mada_gringo

Ja bym go chciała zobaczyć w jakimś filmie ( w naszych czasach, a nie jak w sweeney todd) jako właśnie seryjnego mordercę, psychopatę, albo jakiegoś pustego próżniaka, który myśli tylko o sobie. Chcę go ujrzeć w kompletnie innej roli niż miał do tej pory, żeby musiał się nieźle napracować nad jej kreacją. Może jakiegoś staruszka? To by było mocna, taka wizja przyszłości. Nie wiem czemu, ale pasowałby mi też w roli podobnej do jakiejś z bękartów wojny, lub Gran Torino. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Angel_43

W Blow nie był szefem mafii, a raczej jednym z najważniejszych importerów kokainy lat 70. Bliżej Deppowi do
szefa mafii było we "Wrogach publicznych", choć to też jeszcze nie to. Sam wątek mafijny mocno rozwinięty
pojawił się jeszcze w "Donnie Brasco", ale tam przynajmniej gra gangstera z krwi i kości :)

Lady_Sakura

Mi się marzy Depp psychopata (coś jak Kuba Rozpruwacz), szalony rockman, zatroskany ojciec gromadki dzieci i może jeszcze jakiś szalony naukowiec ;)