Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

... i jak reagujecie
a)Proszę o autograf
b)Krzyczę i piszczę
c)Stoję bez ruchu jak kamień z niedowierzania :O
d)Skaczę ze szczęścia
e)Śledzę go
f)Uciekam :)
e)Chyba bym zemdlał/a
f)Inne - napiszcie co...

Mika_93

Widzę Johnny'ego na ulicy to podbiegam proszę o autograph i jak go dostanę to się do niego przytulę!

Kapitan_Aleksandra_Sparr

Podpisuję się pod przedmówczynią (zrobiłabym to samo:))) , aczkolwiek istnieje alternatywna wersja,że bym zemdlała;)))

użytkownik usunięty
HIMera

No nie....ja mam deja vu....
Jednak skoro tak bardzo chcesz znać odpowiedź....

Myślę, że gdybym go rzeczywiście zobaczyła na ulicy, to nawet bym sie nie zorientowała, że to on. Chyba, że by miał na plecach wywieszkę z napisem: "I am Johnny Depp;)"

Dear Melody_Jodie,
czemu masz deja vu?? pierwszy raz zadałam to pytanie. chyba że ktoś już je zadał przede mną ewentualnie...

Mika_93

a)Proszę o autograf
e)Śledzę go
f)Inne - robię sobie z nim zdjęcie :)

heed

Moja wyobraźnia sięga zbyt daleko, by to ogarnąć. Zdecydowanie.

Mika_93

f) Zaczepiam go i lekko przymrużając powieki (słońce w oczy razi) pytam czy by nie pożyczył złotówki na bilet tramwajowy.

EchoesMaster

Nie mogę sobie tego wyobrazić ale gdyby tak było to pewnie bym poprosiła go o autograf a później śledziła:P A co do twojego pytania do melody jody(nie obrać się że odpowiadam na pytanie zadane do ciebie) to ten temat już był

Mika_93

Oczywiście,że podbiegam proszę o aurograf... wspólne zdjęcie... a potem go śledze :D

użytkownik usunięty
pjankowska44

jasne, że sie nie obrażę:)
I oczywiscie popieram- ten temat juz był.
Moze i nie wiedziałas rzeczywiscie. Co nie zmnienia faktu- że tam były prawie identyczne podpunkty :D

f) Johnny Depp!!! (w tym momencie uwieszam mu si na szyi) Kocham cię !!! Kochaj mnie!!!

owadodestruktor

f) O! Cześć Dżonatan! Piwo mi wisisz... ;p

Mika_93

najpierw skakałabym ze szczęścia, a potem poprosiła o autograf

użytkownik usunięty
Mika_93

najpierw
c) nie mogę uwierzyć i stoję bez ruchu
gdy otrząsne sie z shoku...
a) podchodzę i proszę o autograf
a później
e) śledze go :P

Mika_93

zapraszam go na drinka, upijam go i zbaieram do domu ;] hihi

Lady_Diana

Lady Diana hahaha dobre:D Upić go i zabrać do domu. chytry plan. Podoba mi się;) Pozdrawiam

_Anusia_

Mam pytanie? po co go śledzić?
Ja bym poprosiła o autograf zdjęcie i już co mi z tego że go będę śledzić?

użytkownik usunięty
Yoko_ono

Orzi....fajna odpowiedź :D

Ja bym od siebie spytała jeszcze która godzina

hmmmm mnie to by zamurowało pewnie bym pobiegła jak najszybciej po autograf pozniej zdjecie zaprosiała bym go na drinka porozmawiała i pozegnała moze by go poprosiła o numer telefonu :D:D

Mika_93

no a jak :D do domu najlepiej wezmie sie go przywiąże i zacznie szantażować że nie oddam go poki się nim nei naciesze :D jak mi się znudzi odeśle go :D hihi

Mika_93

no a jak :D do domu najlepiej wezmie sie go przywiąże i zacznie szantażować że nie oddam go poki się nim nei naciesze :D jak mi się znudzi odeśle go :D hihi

Lady_Diana

Lady Diana jesteś super!! Dobre texty. Naciesze się a potem go odeśle:D hahahaha Dobra jesteś. Masz racje tak trzeba by było zrobić z Johnnym. Pozdrawiam;)

Mika_93

Ja zobaczyła bym Johnny'ego na ulicy to bym :
1.stoję bez ruchu
2.Krzyczę i piszczę
3.Proszę o autograf
4.Skacze ze szczęścia
5.znów piszczę
6.uciekam
7.wszystkim opowiadam
8.nie opuszczam zdjęcia ani na chwilę
9.w nocy śni mi się Johnny
10.na widok johnny'ego gdzie kolwiek (telewizja internet) krzyczę i piszczę oraz szoderczy uśmiech :)

Mika_93

Stoje bez ruchu jak kamień z niedowierzania a jak sie już ockne to prosze o autoraf a potem go sledze!!!! (potem uciekam)

ChUcKy

A ja bym go ostrzegła przed pocztołakami.

Foxi_2

Co Wy takie :>:> Ja bym zaczęła skakać ze szczęścia i już! Jea jea, Johnny na ulicy, nic tylko skakać!

sperma

Popieram poprzedniczke!
Heja heja i do przodu, kurka, skakac jak zając to jest to!
Ale dołożyłabym jeszcze: b)Krzyczę i piszczę <niezły efekt by powstał>
A na końcu:
f)Uciekam :)

Yeah, co za chytry plan!

P.S. Ktoś ma problem z alfabetem :}

Cyanide

Ej! Skoro można wykorzystać kilka podpunktów, to ja bym inaczej zrobiła:

Najpierw bym uciekła, potem śledziła, potem zemdlała, potem krzyczała i piszczała, potem skakała ze szczęścia, potem stała bez ruchu jak kamień z niedowierzania :O (takie typowe reakcje), potem coś swojego: więc pocałowałabym go w rękę ze słowami "Marry me, king of sex!", potem bym za niego wyszła, potem się rozwiodła, na pożegnanie dałabym mu królika z plastiku ze słowami "This is for you" (nieźle, nie?), a potem poszłabym na lody i zjadła kubełek kminku. Kto mnie przebije??????

sperma

Hola hola koleżko!

Stanełabym obok, wyciągnełabym zgniły szpinak, wsadziłabym mu za bluzkę, wyjełabym balon, napompowałabym, dałabym mu go, popsikałabym channel no.5, zaniosłabym do muzeum, obejrzałabym obrazy Leonardo DaVinci, wróciłabym, kopnełabym w kostkę, zaśmiałabym się i usiadłabym na chodniku!

<mało trybu przypuszczającego>

Cyanide

Wszystko ok, tylko nie wiem czy z tym Da Vinci to ok? :/ Chyba nie wypada na zbyt wiele sobie pozwalać...

Mika_93

przedchwilą była u mnie moja kumpela i jej zadałam pytanie z temetu a ona powiedziała:

"pssss ja tam bym go zmierzyła i powiedziała prosto w twarz-Leonardo Dicaprio jest lepszy od ciebie Johnny"

lol bylo by gooodnie gdyby cos zrozumiał po polsku <lol2>

Mika_93

najpierw C czyli zamieram z wrazenia na jakies 2 minuty pytam sie kogos czy to na pewno on (to tak z piec razy) pozniej A czyli biegne po autograf i robie sobie zdjecie z nim. nastepnie F czyli uciekam zanim zrobie z siebie kretynke potem D i B z radosci a pozniej E lub E (napisalas to dwa razy) czyli jesli nie zemdleje to przynajmniej sledze go wzrokiem. a pozniej przez nastepny tydzien nie moge uwierzyc ze to bylo na prawde i chwale sie wszytskim dookola :D
szkoda ze to calkowicie nierealne :(

MartynaD

Mdleć sie nie opłaca:P Taka okazja zeby wziąć autograf mogłaby sie nie powtórzyć.