jest szansa na przelamanie
http://film.onet.pl/wiadomosci/johnny-depp-wystapi-u-wesa-andersona,1,5191124,wi adomosc.html
ja tam bym nie chciała żyć 200 lat - to stanowczo za długo..
a na jakie przełamanie ( w czym) jest ta szansa ?
fajnie byloby
Od Marzyciela wylaczajac kolejne czesci piratow, zagrał w 2 dosyc dobrych filmach, mowa tu oczywiscie o Golibrodzie i Wrogach Publicznych, z czego w tym pierwszym mial bdb role, ale poza tym troche cienko i dlatego mysle, ze jakby zagrał u tego Andersona, ktory nie idzie w komerche i robi co najmniej solidne filmy(jakby ten film co teraz robi byl na poziomie tej bajki o lisie to byloby zajebiście) nagradzane na roznych festiwalach to jest jakas szansa na przelamanie na udowodnienie, ze jeszcze się nie wypalił
nie no tak całkiem to się jeszcze nie wypalił, ale dobrze że próbuje czegoś innego niż tylko współpraca z Burtonem...
Mądry jesteś bo do gimbazy idę po wakacjach. Nie jest to dla mnie obraza
Ale nie odpowiedziałeś jeszcze dlaczego ten film ma szanse na przełamanie
No nie wiem, Vanesska tak go oskubie, że będzie grał w Piratach aż do 10 części - aby odbić sobie. ; ) Recepta na przełamanie jest prosta. Trzymać się z dala od Burtona i Disneya. ; P
heh dawno Cię tu wampirku nie było :)
co do Burtona to prawda, teraz powinien pójść w coś bardziej ambitnego
a co to może bardzo komercyjny był film , tak ? cos ty za bardzo nie lubisz małych dziewczynek.
wiem, że nie Burtona, myślałam, że czepia się Deppa.
co do Burtona, a kto powiedział, że musiał robić ambitne filmy...
co ja plote, wyżej mi o Deppa chodziło nie o Burtona "bla bla bla"
jestem małą dziewczyną xd
chociaz jest to swietny film.
niedoceniłem go za pierwszym razem troche, jest tak pelny, ze nie sposob sobiee wszystkiego przyswoic co w nim drzemie, specyficzny niesamowity klimat, film z wyobraznia jakich malo do tego hipnotyzujaca muzyka, Depp tez przyzwoicie wypadł
miało być "co do Deppa to prawda, teraz powinien pójść w coś bardziej ambitnego"
i nie byłoby problemu xD
mimo iz był taki młody, zagrał bdb, film specyficzny, trzeba go kilka razy obejrzeć, żeby posklejać sobie w głowie pewne obrazy...motyw z rybą mnie rozbrajał...
miałam różne teorie na ten temat, ale za każdym razem gdy znów widziałam ten film, przyjmowałam nową koncepcję a poprzednią odrzucałam...może chciałby być tak wolnym jak ta rybka...A ryby wiedzą wszystko i już nie muszą myśleć
to chyba najlepsza interpretacja, jeden raz dla tego DZIEŁA to za mało, koniecznie kiedys do powtorki
nie wiem czy najlepsza, ale taka mi przychodziła ostatnio do głowy...
w filmie dużo jest symboli, postacie unoszą się do góry ?- nad tym też główkowałam...
no ale fakt ten film trzeba kilka razy albo i więcej niż kilka obejrzeć, 1 raz to za mało...
wszedzie Gene robi roznice , wszak to jeden z najwybitniejszych aktorow, szkoda, ze w niczym juz prawdopodobnie nie zagra, ale swoje zrobil
ostatnio z Hackmanem ogladalem Podejrzanego genialna rola, swietnie oddal psychike glownej postaci, az sie zdziwilem, ze ani rola ani film niedocenione.
jak sobie pomysle o hackmanie i deppie porownam ich to naprawde mi sie zal deppa robi. ale coz sam tego chcial. jako aktorska szprotka rzucil sie na glebokie wody otoczony przez prawdziwych rekinow aktorstwa (np. hackmana) a nie utonal tylko dzieki unoszacym go falom popularnosci wsrod malych dziewczynek. zaraz owe male dziewczynki jak to w ich zwyczaju bywa zaczna sfrustrowane pluc tekstami typu 'ile z nim filmow ogladales?' 'po co tak duzo jesli go nie lubisz?' etc. a to ja zawsze posadzany jestem o brak argumentow ktorych notabene podawalem dziesiatki pare lat temu ale odbijaly sie one od muru ignorancji. pisze te slowa szczerze z pelnym przekonaniem bez cienia przekasu.
patrz chocby wyzej: odpowiedz emki na moje pytanie. to sa wlasnie fanki deppa broniace jego 'talentu'.
Nie bede sie zbytnio rozpisywal, bo mysle, ze mam deja vu, teraz tak patrzac z boku: Depp ma wiele niezlych-dobrych filmow, ktore jednak nie bazuja na jakichs stricte pomyslowych i swietnych scenariuszach, wiec nie dziwota, ze nie ma wielu ról o takim poziomie, zreszta wiekszosc to komercha, wiec i same postacie niezbyt glebokie, Depp poprostu nie trafia na swietne scenariusze, zreszta jest to aktor glownie rozrywkowy, ktory nie miesza sie zbytnio w ambitne filmy, wiec nie wiem, dlaczego lejesz na niego tyle nienawisci, z powodu RankinGU? zalosne, kogo to obchodzi ostatnio zem ogladal rewelacyjny Film Rampart(notka na blogu) jakbym się sugerowal rankingiem pewnie bym nigdy nie obejrzal,
http://www.filmweb.pl/person/Brendan+Gleeson-5474 rewellacyjny w kom, kryminalnych, obczaj Gliniarza tam dał popis swoich mozliwosci.
rozumiem ze jako fan tlumaczysz jego brak umiejetnosci i talentu wyborem nieodpowiednich scenariuszy ale mnie to zupelnie nie przekonuje. sek w tym ze swietny aktor nawet z przecietnego scenariusza potrafi zrobic niezly film wlasnie przez swoja gre. tym sie roznia wielcy aktorzy od pozorantow.
och och jaki znawca, idź lepiej do tych wielkich aktorów a nie siedzisz u pozorantów...
czy ty aby nie za ciężką misję na siebie nałożyłeś ?
Bo zrobiłam błąd wpisując Burton zamiast Depp, to się dopiero nazywa ignorancja...."patrz chocby wyzej: odpowiedz emki na moje pytanie"
Parę lat temu ? no to podaj ten temat w którym przytoczyłeś owe niebanalne kontrargumenty ukazujące słabą grę tegoż aktora - przeczytam i się ustosunkuję.
dawno dawno temu walczyl z ignorancja argumentami ale ze to byla ignorancja to sie nie udalo wiec odpuscil
no nie do końca odpuścił ... tylko teraz wkłada osoby mówiące do Deppie dobrze do jednego wora 'małych dziewczynek".
No np mnie dawno dawno temu nie było, tak samo nowe osoby też są ciekawe, jakież to on miał te argumenty.
Juz nawet nie musi tematu zakładać, niech poda link i tyle.
akurat tematy z takimi niebanalnymi argumentami ?! - no jaka szkoda.
Ale naprawdę mógłby założyć taki temat, bez prowokacji wyłożyć taką kawę na ławę, jeśli byłby zgodny z regulaminem - to nie można byłoby go usunąć
usuwali wszystkie, szczegolnie zgodne z regulaminem
zostawiali jedynie tematy malych dziewczynek zeby cos ugrac czy sam nie wiem po co
no patrz może oni sami są też małymi dziewczynkami, że usuwali takie tematy ...
no nic revirditax może założyć kolejny, może małe dziewczynki mu go nie skasują ;]
sam zakladalem kilkakrotnie temat gdzie prosilem o wklejanie ekspresyjnych scen z deppem, temat mial chyba 500 odp i zgadnij co, ani jednego linku jak depp krzyczy, placze etc
http://www.youtube.com/watch?v=1FKXfzvPelk
ależ proszę bardzo http://www.youtube.com/watch?v=Vhp3tw3prwM
;)
za mało ekspresyjne ? xD szczegolnie ten pierwszy...
http://www.youtube.com/watch?v=y79X0jKnZF8 tu trochę mniejszy krzyk...xD
Panie revirditax, proszę założyć temat z filmami które obejrzałeś z tym aktorem i każdą rolę opisać, wtedy zobaczymy jakie masz te intrygujące argumenty, bo jak na razie w każdym temacie, założonym przez osobę, która pochlebnie się o nim wyraża, to piszesz tej osobie , że jest "małą dziewczynką" ewentualnie wzbogacasz to odwołaniem do inteligencji tej osoby, załóż temat, albo podaj link do tematu ( w którym te konstruktywne argumenty podawałeś). To wtedy pogawędzimy.
moze opisac jeszcze moj plan dnia oraz wyglad mojego pokoju?
argumentow wraz z reszta ekipy inteligentnych kinomanow podawalem cale mnostwo. jak przystalo na inteligentnego czlowieka powtarzac sie nie mam zamiaru.
Nie wystarczyłby jeden temat w którym opisujesz jego role. Nikt nie uwierzy w to, że pisałeś inteligentne nie prowokatorskie argumenty i oni sobie od tak tematy pousuwali, akurat z twoimi cennymi uwagami, no patrz jak oni się uwzięli na ciebie.
Napisz temat - nie prowokacje, to wtedy może uwierzymy w te twoje mocne argument na słabą grę.
Bo coś mi się wydaje, że ty swoją argumentację zapewne opierałeś tylko i wyłącznie na porównywaniu go z innymi, a takie działanie to jest droga donikąd
"moze opisac jeszcze moj plan dnia oraz wyglad mojego pokoju?"-
-poprosimy,będziemy mieli większą przejrzystość,co do aspektu Twojej osoby.Być może na ścianie wisi plakat z Rambo,a na forum strugasz kozaka:)