jest szansa na przelamanie
http://film.onet.pl/wiadomosci/johnny-depp-wystapi-u-wesa-andersona,1,5191124,wi adomosc.html
Błagam, nie opisuj swojego burdelu, oszczędź!
Czekamy na argumenty :) Mocne argumenty, jeśli nie, możesz się już tutaj nie pokazywać. Chyba, że nie masz odrobiny honoru i godności.
Czekamy na argumenty. Czyżbyś się wykręcał od odpowiedzi, znaffco kina?
Zwykły tchórz i prowokator z ciebie, mały chłopczyku.
ja założę taki temat i uargumentuję to, jeśli wy założycie o tym dlaczego jest taki wybitny.
A ty taki szczwany jesteś? Biedulek potrzebuje adwokata...jakie to przykre..
Wykładaj argumenty, albo wypad z tego forum.
przecież ja się zgłosiłam. ja tutaj jeszcze nie podawałam swoich argumentów dlaczego wystawiłam 7, a taxi driver i inni "hejterzy" zrobili to już dawno temu, więc jeśli bardzo zależy ci na jego opinii, wystarczy znaleźć odpowiednie tematy
ale dlaczego? boicie się, że nie znajdziecie żadnych argumentów? co to za różnica, kto będzie udowadniał, że Depp jest słaby? dla was to chyba bez różnicy komu przekażecie swoje argumenty?
nie, ja mu napisałam zwykła prośbę do znawcy kina, aby założył temat z ową niebanalną argumentacją, bo ponoć wszystkie ( dziwnym trafem) tematy w których ukazywał siłę swoich argumentów są zablokowane.
Toteż skoro wystawia aż tak radykalną ocenę 1/10 , to mógłby podać konkretne argumenty - jeszcze raz, korona mu z głowy nie spadnie.
Możesz założyć sama temat i podzielić swoimi spostrzeżeniami, skoro tego niby jeszcze nie robiłaś - a argumentacja zawsze się znajdzie, byle by można było ją do czegoś rozwinąć, bo jak na razie nie ma do czego...
tylko, że oną tą ocene musi wtrynić w każdy temat , jaki tu napotka, ach mały chłopczyk znalazł swoja ulubioną piaskownicę i reszte dzieci odgania ..:P
Ach,ta dzisiejsza "młodzież".
Właśnie nie odgania,cieszy się,jak mu ktoś przytaknie.A spróbuj mieć inne zdanie-komora Cię czeka...hehehe
ta owa komora jest już legendarna, chyba już każdy kto tu już trochę dłużej pobył to w niej wylądował xD
ale on myśli, że tą oceną odgoni fanów, tak że nie będą się tu zjawiać..no to się pomylił...
Żeby się tylko niechcący sam w niej nie zatrzasnął!
Jemu nie przeszkadza Depp,to tylko taki żałosny popis.Wyczytałam.że lubi PSH,a na 6 stron jego wypowiedzi,żadnego wpisu na forum tego aktora.
"Gimbożale"przebijają w swej śmieszności zachowanie małych dziewczynek.
Podejrzewam, że właśnie się zatrzasnął i stąd te dziwaczne gadki xD
Nie wiem, on sam dla mnie z tym swoim zachowaniem jest śmieszny, kiedy nazywa mnie albo kogoś innego "małą dziewczynką" to ukazuję mu iż sam jest jak mały chłopczyk.
Wiem, że ty masz argumenty, ale czekamy na revirdixat bo on ich nie posiada, a to jest infantylne zachowanie, kiedy ktoś potrafi napisać tylko "Depp to nie aktor, 1/10". Czekam na jego argumenty. Zmiażdżyłabym to dziecko w realu.
przez internet każdy miażdży każdego w realu :) poza tym, tak jak napisałam. było wiele tematów, w których on i inni "hejterzy" podawali konkretne argumenty.
poza tym, wystarczy obejrzeć jeden film z De Niro przed 2001 rokiem i od razu zrozumiesz jakim aktorem jest Depp.
Nie wierzę, że cokolwiek udowadniał. A jeśli tak, niech znajdzie ten temat, albo przedstawi wszystko jeszcze raz dla świętego spokoju.
Nie rozumiesz, że jego ocenę już każdy na tym forum zna do bólu?To już jest męczące. Można wyrazić swoje zdanie. Owszem, ale raz wystarczy zdecydowanie.
Zapodaj jakiś film z owym aktorem, po którym zmienię swoje zdanie.
kinoman jest zwykłym tchórzem. To wszystko.
Sam wszystkich obraża i prowokuje, więc nie może mieć pretensji do kogoś.
Taksówkarz - najlepsza rola ever. nie ma i nie będzie znakomitszej kreacji niż Travis Bickle. obiektywnie nikt nigdy nie przebije Roberta De Niro w tym filmie.
jeśli chodzi taxi drivera, to mogę tylko powiedzieć, że jest on największym ignorantem na filmwebie. wystarczy wejść na jego profil. sam jego blog mówi o nim samym wiele. dlatego nie rozumiem, czemu tak bardzo się nim przejmujecie. gdyby nie takie użytkowniczki jak ty, nie byłby tak znanym userem.
Też myślę, że powinno się go ignorować, ale sama rozumiesz, że czasem jest trudno.
Taksówkarz, mówisz. Ok, dopiszę do mojej listy na wakacje.
A co tak bardzo ci się w nim podoba?
w Taksówkarzu czy Robercie De Niro?
musicie po prostu trochę wyluzować z Deppem. jesteście na niego za bardzo nagrzane, dlatego jego posty tak bardzo na was działają.
Jeśli o niego chodzi. Nie uważam, że jest najlepszym aktorem. Logiczne, że nikt nie jest idealny. Irytuje mnie tylko ten bajzel, ale w sumie już mi zwisa.
W nim i w Taksówkarzu:)
Robert De Niro jest mistrzem. myślę, że każdy fan porządnego kina jest i jego fanem. teraz gra dla kasy, zapuścił się w tym shicie, gra w jakimś bagnie, ale to co zagrał, nikt mu nie odbierze. Taksówkarz, Ojciec Chrzestny, Dawno temu w Ameryce, Przebudzenia.. mogłabym tak wymieniać i wymieniać.
Taksówkarz ma niesamowity klimat. to kultowe hasło zna chyba każdy. można nie wiedzieć kim jest Robert De Niro (?!), nie znać filmu, reżysera, ale ta kwestia... młoda Foster - genialna.
De Niro stworzył w tym filmie niezapomnianą kreację i, niestety, niedocenioną, ale nie nagrody są najważniejsze. właśnie to świadczy o wielkości tego filmu, że wciąż się o nim mówi. bez uazy, ale o Deppie czy jego filmach nikt tak za 20-30 lat nie powie. chyba, że był najlepiej opłacanym aktorem. ale zysk =/= jakość.
"mała dziewczynka " -
no jeśli nie jest to adekwatne do wieku, to jest to urażenie
tak kiedy są w podstawówce i wcześniej, bo później to już nie są takimi słodkimi stworzonkami, tylko dorosłymi osobami, do których określenie "dziewczynka" no niezbyt pasuje
do początku tego, że określenie "mała dziewczyna" może być urażeniem dla kogoś kto jest nim określany.