Proponuję, aby każdy kto chce założyć temat typu "ależ on jest sexy", "ale ciasteczko, schrupałabym go", "w jakim on języku gada z żoną", "o boż ale świetnie zagrał w piratach z karaibów", wszystkie moje posty, żeby napisał tutaj a nie tylko śmiecić to jakże piękne forum! Wtedy nikt nie będzie się denerwować a wszystkich idiiotów zapraszam TUTAJ! idioci łączcie się :(
smutne co wy na to?
Zakładam ten temat dla tego, że ja sama założyłam MNÓSTWO niepotrzebnych tematów na forum Deppa, i zaśmieciłam to forum strasznie więc to jest dobre rozwiązanie;P
pzdr for crazy people...:/
Jeśli ktoś mnie wysłucha, to forum stanie się lepsze! Ludzie z zamiarem zachwycania się urodą Deppa- piszcie to TUTAJ!
Lepsze? haha :D temu forum już nic nie pomoże..:P ono może już być tylko coraz bardziej komiczne..:D
Jakoś ci to nie wychodzi..:P Może spróbuj czegoś innego, np. zacznij zbierać znaczki, poczytaj pudelka (ostatnio bardzo popularne :P). Nie jesteś pierwszą, która próbuje zaistnieć na tym forum i na pewno nie ostatnią :P
"Kobiety.. wystarczą słodkie oczy i już wszystkie miękną :D "
Taa...jak są jeszcze brązowe to ze mną koniec ;p.
Lady From Burton World mi również podobają się chłopcy z brązowymi oczami i ciemną karnacją:*
cudowni są. Ronaldo jak miał 20 był całkiem niezły, ale teraz już starszy, laluś nie podoba mi się:(