Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Proponuję, aby każdy kto chce założyć temat typu "ależ on jest sexy", "ale ciasteczko, schrupałabym go", "w jakim on języku gada z żoną", "o boż ale świetnie zagrał w piratach z karaibów", wszystkie moje posty, żeby napisał tutaj a nie tylko śmiecić to jakże piękne forum! Wtedy nikt nie będzie się denerwować a wszystkich idiiotów zapraszam TUTAJ! idioci łączcie się :(
smutne co wy na to?

tacyssup

Zakładam ten temat dla tego, że ja sama założyłam MNÓSTWO niepotrzebnych tematów na forum Deppa, i zaśmieciłam to forum strasznie więc to jest dobre rozwiązanie;P
pzdr for crazy people...:/

tacyssup

Jeśli ktoś mnie wysłucha, to forum stanie się lepsze! Ludzie z zamiarem zachwycania się urodą Deppa- piszcie to TUTAJ!

tacyssup

Lepsze? haha :D temu forum już nic nie pomoże..:P ono może już być tylko coraz bardziej komiczne..:D

paciek

paciek własnie o to chodzi buahahahaahahahaha

tacyssup

Jakoś ci to nie wychodzi..:P Może spróbuj czegoś innego, np. zacznij zbierać znaczki, poczytaj pudelka (ostatnio bardzo popularne :P). Nie jesteś pierwszą, która próbuje zaistnieć na tym forum i na pewno nie ostatnią :P

paciek

Ale avatar to ma słoodki ;)

Lady_From_Burton_World

Kobiety.. wystarczą słodkie oczy i już wszystkie miękną :D

paciek

w tym wypadku najsłodszy jest nosek ;)

gosia2326

i oczeta.

tacyssup

tak Tacyssup na odwrót czyta się Pussycat :)
ale jestem mądra że to wymyśliłam

tacyssup

"Kobiety.. wystarczą słodkie oczy i już wszystkie miękną :D "

Taa...jak są jeszcze brązowe to ze mną koniec ;p.

Lady_From_Burton_World

Lady From Burton World mi również podobają się chłopcy z brązowymi oczami i ciemną karnacją:*
cudowni są. Ronaldo jak miał 20 był całkiem niezły, ale teraz już starszy, laluś nie podoba mi się:(

tacyssup

Każdy ma swoją słabość Lady :D

Lady_From_Burton_World

niestety mi slodkie oczy nie wystarczaja...

zmzmusic

Ahh, ja tam na słodkie oczy nie lecę :D Ale gdyby Johnny sie tak popatrzył,
jak czasem potrafi... to juz inna sprawa :P
Mój ukochany facet. <3