Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Przypominam, że dziś są jego urodziny, a Johnny urodził się 9.06.1963. Zauważyliście, że w jego dacie urodzin są same wielokrotności liczby 3 (oprócz 1, oczywiście!)? To nic nie ma do rzeczy, ale ja to zauważyłam, więc napisałam. Na dzień dzisiejszy mam specjalną koszulkę z podobizną Johnnego kupioną na Allegro i się cieszę : D I jeszcze dzisiaj są urodziny moich przyjaciółek bliźniaczek, więc radość podwojona ;-)

Proponuję, żeby tu znalazły się różne wierszyki z życzeniami, może wiersze miłosne do Johnnego... Co tylko chcecie, to wymyślajcie, ja talentu nie mam, więc nie próbuję.

panello

A moje przyjaciółki bliźniaczki urodziły się tego samego dnia co Freddie Mercury.

Mada_gringo

O.O ej! ja też chcę. muszę się odurodzić i zostać urodzinową koleżanką Fredka :D

gosia2326

sto lat!!!!!!!!

DreamingGirl93

A ja się urodziłam tego samego dnia co Elvis Presley (tylko oczywiście x lat później xD)

Irethi

a ja z tej okazji robie sobie dzisiaj mini maratonik z johnnym:). 100lat ofc.:)

mam nadzieje nadal,ze to co kiedys powiedzial,ze po 50tce przestanie grac to jednak tylko powiedzial tak "o" dla zartow,a nie na serio.

panello

To ja. Ja mam 9 czerwca urodziny i nawet mam siostrę bliźniaczkę, a ponad to mam najlepszą przyjaciółkę Panello.

panello

No jasne, że zauważyłem! To musi być jakiś znak!

Zauważyłem też, że w dacie jego urodzin nie ma ani jednej dwójki, czwórki, siedemnastki i piętnastki.

To musi być jakiś znak!!!!
:P