Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Gdybyście mogli zadać kilka pytań Johnnyemu Deppowi,to o co byście go spytali?Ja wymyśliłam mniej więcej coś takiego:
1.Załóżmy,że zgłaszają się do pana studenci łódzkiej filmówki i proponują panu rolę w swoim filmie.Zgodził by się pan zagrać w nim za darmo?

2.Czym jest dla pana granie w filmach-wyłącznie sposobem zarabiania pieniędzy czy raczej "podróżą" w inny świat,jakimś stylem życia?

3.Myślał pan o nakręceniu własnego filmu?

4.Gdyby miał by pan otrzymać jakiś magiczny przedmiot,to co by to było?

5.Co by pan zrobił,gdyby fanka przysłała panu zaproszenie na urodziny?

To na razie tyle.Liczę na waszą kreatywność,bo z tego co tu wcześniej przeczytałam takich osób nie brakuje ;)

maga89

8. Czy nie ma pan nic przeciwko romansom z dziennikarkami ;p

A tak na poważnie...nie wiem. Wszystkie pytania, które przychodzą mi do głowy wydaja mi się banalne. Chyba powiedziałabym jak jeden z nauczycieli od nas- "Mów co wiesz".
Ja wszystkiego chętnie posłucham ;)).

MissTeeQ

7. Jak pan sobie radzi z prześladującymi, rozwydrzonymi fankami? Czy bardzo pana wkurwiają?

cncll

ulterior nie ultimate... oj. naraziłam się. nie bij!

Amaelamin

Trzecie odpada. Johnny był już reżyserem i scenarzystą (no, udzielał się ^^) filmu 'Odważny'. Ja zadałabym mu takie pytanie:

6. Jak to jest mieć tyle forsy, grać w takich filmach, być takim przystojnym i sławnym jednocześnie ^^?

MissTeeQ

2. też odpada. wiadomo.
ja się podpisuję pod pytaniem ultimate

cncll

heh, co do 1 pytania to moze gdyby sfinansowali mu podroz, zakwaterowanie itp itd to pewnie by sie zgodzil;p, watpie zeby inwestowal kase w cos tak niepewnego ;>

maga89

9.Ile razy zdradził pan Van?

MeZora

kto w jego domu chodzi na wywiadówki do szkoły ich dzieci????? :D

BRILLANTE

84. Jaka jutro będzie pogoda?

gosia2326

103. Kiedy brillante (DaughterAstartte) opuści jego biedne, udręczone przez nią forum?

BRILLANTE

Powtarzasz się. Jakiś czas temu założyłaś taki temat. Co cię to tak interesuje?

MissTeeQ

To było do brillante.

MissTeeQ

Jest za głupia zeby cokolwiek innego wymyslić wiec sie powtarza :D

Mada_gringo

Co do wywiadówek i zebrań w domu Deppa to z koleżanką już doszłyśmy rozwiązania tej zagadki. Albowiem według nas chodzi tu o Tima Burtona i jego żonę (chyba, że się nie pobrali, nie wiem) Helenę:)) Johnny jest chrzestnym ich dziecka, więc by chłopak mógł spotkać się z chrzestnym, to chodzą na zebrania u niego w domu:)) To taka nasza propozycja:DD