Gdybyście mogli zadać kilka pytań Johnnyemu Deppowi,to o co byście go spytali?Ja wymyśliłam mniej więcej coś takiego:
1.Załóżmy,że zgłaszają się do pana studenci łódzkiej filmówki i proponują panu rolę w swoim filmie.Zgodził by się pan zagrać w nim za darmo?
2.Czym jest dla pana granie w filmach-wyłącznie sposobem zarabiania pieniędzy czy raczej "podróżą" w inny świat,jakimś stylem życia?
3.Myślał pan o nakręceniu własnego filmu?
4.Gdyby miał by pan otrzymać jakiś magiczny przedmiot,to co by to było?
5.Co by pan zrobił,gdyby fanka przysłała panu zaproszenie na urodziny?
To na razie tyle.Liczę na waszą kreatywność,bo z tego co tu wcześniej przeczytałam takich osób nie brakuje ;)
8. Czy nie ma pan nic przeciwko romansom z dziennikarkami ;p
A tak na poważnie...nie wiem. Wszystkie pytania, które przychodzą mi do głowy wydaja mi się banalne. Chyba powiedziałabym jak jeden z nauczycieli od nas- "Mów co wiesz".
Ja wszystkiego chętnie posłucham ;)).
Trzecie odpada. Johnny był już reżyserem i scenarzystą (no, udzielał się ^^) filmu 'Odważny'. Ja zadałabym mu takie pytanie:
6. Jak to jest mieć tyle forsy, grać w takich filmach, być takim przystojnym i sławnym jednocześnie ^^?
heh, co do 1 pytania to moze gdyby sfinansowali mu podroz, zakwaterowanie itp itd to pewnie by sie zgodzil;p, watpie zeby inwestowal kase w cos tak niepewnego ;>
Co do wywiadówek i zebrań w domu Deppa to z koleżanką już doszłyśmy rozwiązania tej zagadki. Albowiem według nas chodzi tu o Tima Burtona i jego żonę (chyba, że się nie pobrali, nie wiem) Helenę:)) Johnny jest chrzestnym ich dziecka, więc by chłopak mógł spotkać się z chrzestnym, to chodzą na zebrania u niego w domu:)) To taka nasza propozycja:DD