Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 368 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

ach nasz kochany Johnny...chyba naj fajniej wyglądał w don juan de marco..mi się tylko z nim kojarzy ale pirat z nigo też fajny...poprostu to jest dla mnie ideał faceta...idealny nos..usta..oczyyy...podbrudek...nie mówiąc o super dziarach...zazdroszcze vanessie.....wszystko bym dała żeby sie z nią zamienić chociaż na jeden dzień.....cia

dragonlfy

oj taaaaaaaaakkkkkkkkkkkk..........ach! ^_^

_Anika_

dla mnie Johnny to przedewszystkim Edward Nożycoreki .... , ale każda rola grana przez niego jest SUPPPER... !!!!! kto sie zgadza ze mna ??????

krzysiekjj

Zgadzam się.... Dla mnie Johnny to głównie Edward i Jack z "Piratów". Aczkolwiek Don Juan tez był z niego wspaniały :)

krzysiekjj

w sumue masz racje johnny jest the best!!!!!

dragonlfy

Najlepiej wyglądał w Desperado2, był wprost za piękny, tak piękny, że gdybym mogła, to bym go zabiła - dla przywrócenia równowagi (lol, kto oglądał, ten rozumie;). Świetnie wyglądał w Sleepy Hollow i From Hell. A najlepiej zagrał w Piratach, Las Vegas Parano (NIESAMOWITA rola!), Sleepy Hollow, Desperado2, Nożycorękim

mimo wszystko do końca życia będzie mi się kojarzył z moim ukochanym filmem Piraci z Kraibów :)

bemolka

taaa, świetnie wyglądał w kazdym z tych filmów :D :)
tylko szkoda, że Desperado 2 to starsznie denny film... bez sensu... nie podobał mi się :/
ale kreacja JOhnny'ego była wspaniała :)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

no cóż, Rodrigueza trzeba rozumieć, facet bawi się kinem... jeśli lubisz tylko zwykłe filmy, Desperado 2 nie może Ci się podobać. mi się ten film bardzo podobał :)

dragonlfy

Mi on się kojarzy z moim kumplem... :) Ale na serio jest taki do niego podobny, że shock, ale na nieszczęście ma jush żonę i córkę 0śmioletnią... :(((( A tak ogólnie to chyba najbardziej podobał mi się w "Piratach z Kraibów"... Jak narazie... :)))

dragonlfy

Johnny we wszystkich rolach jest kapitalny......

użytkownik usunięty
sadasdxdcsc

najlepszy byl w "co gryzie gilberta grapa"

Masz rację.To w ogóle bardzo dobry film,a Depp jest dobry w wielu swoich rolach.

dragonlfy

szczerze to on mi czasem przypomina jakiegos chorego bezdomnego czlowieka !! ale czasem wyglada bosko!! :)

użytkownik usunięty
dragonlfy

muszę, to napisać on jest prześliczny. szkoda, że nie jest już z Winoną Ryder. Była z nich para jak z bajki, on piękny, ona piękna-Cudowna para. szkoda johnnego dla tej vanessy.

"dla tej Vanessy"??? to było nieładne.. Winona może i jest piękna, lubię ją, ale to Vanessa wyciągnęła Johnny'ego z wszystkich nałogów. mała wielka kobieta. podziwiam ją

bemolka

a poza tym.. czy to ważne, czy Vanessa piękna jest czy nie ( chociaż najgorsza nie jest)... wazne, że Johnny ją kocha!!! ludzie!!! przestańcxie wreszcie zwracać uwage na wygląd!!! wazne kto jakim jest człowiekiem!! a nie jak wygląda, w co sie ubiera... :/

" Nie patrz na piękno, lecz na serce człowieka,
Bo serce zostaje, a piękno ucieka"
Mały Książe A.S.Excuperry ( czy jakoś tak :P)

użytkownik usunięty
dragonlfy

TAK ALE DEPP TO NIE TYLKO OPAKOWANIE, OPAKOWANIE JEST WTURNE , OSOBOWOŚĆ ZAWSZE PROMIENIUJE NA ZEWNĄCZ CZŁOWIEKA.

Oooo, widzę, że tu się wpisała ta sama " mądra" osóbka co pod tematen " Johnny alkoholikiem" bo także błędy ortograficzne...

_Agnieszka_

fajnie agnieszko że rozpoznajesz osoby w webie ale komentuj temat nie osoby...mo/że pogadamy o jego najnowszym filmie "secret window"...przyzna że jeszcze nie byłam ale sie wybieram,kurde kasy mi brakuje no...:

dragonlfy

dobra, sorki :) już nie będe :) :*
ja byłam na Secret Window!!! :) rany, ale bomba film :)
Johnny jak zwykle popisał się, że jest świetnym aktorem :)
fabuła filmu tez świetna :)
tak więc film bomba!!!!
polecam każdemu!! :)
pozdrawiam :)

dragonlfy

dobra, sorki :) już nie będe :) :*
ja byłam na Secret Window!!! :) rany, ale bomba film :)
Johnny jak zwykle popisał się, że jest świetnym aktorem :)
fabuła filmu tez świetna :)
tak więc film bomba!!!!
polecam każdemu!! :)
pozdrawiam :)

_Agnieszka_

taa... A u mnie w tym zadupiu Płocku to się nawet nie zanosi, ze będą puszczać "Secred Window" :( Już próbuję jakoś zbajerować ojca, żebyśmy pojechali do Wa-wy po moich egzaminach...

A swoją drogą to przeczytałam dzisiaj opowiadanie Kinga, na podstawie którego powstał film: "Tajemne okno, tajemny ogród". I powiem Wam, że jest po prostu świetne! :)

Pozdrawiam

Raptorka

:(uh to powodzenia życze w bajerowaniu ojca:] bezsensu że nie puszczają tego wszędzie...może będzie póżniej...tak czy inaczej wyluzuj...film nie zająć nieucieknie:)

Raptorka

to żałuj!!! film naparwde bomba :)
ale nie martw się aż tak starsznie, będzie napewno na DVD i VHS więc będziesz mogła sobie kupić, lub chociaż pozyczyć :)

a tak własciwie to gdzie TY mieszkasz??

_Agnieszka_

w zadupiu Płocku :/

Ale oglądanie w domu na VHSie to już nie to samo co w kinie... Ale ja już o moim kinie nic nie mówię - "Gothikę" i "Kill Billa" puszczali AŻ tydzień :/

Raptorka

ojj, biedactwo (głaszcze) :)
ja nigdy nie myslałam, że Płock to takie zadupie!!! naprawdę...
wiem, wiem, najlepiej to w kinie zobaczyc :) na duzym ekraniku :)

_Agnieszka_

heh... Śmiesznie było, jak z koleżanką naiwnie czekałyśmy, aż będzie u nas "Liga niezwykłych dżentelmenów". I tak czekałyśmy i czekałyśmy... aż obejrzałyśmy film z wypożyczalni :P

Jakby coś to ja się po prostu ulatniam z chaty i jadę pekaesem do Wawki :P Potem mnie najwyżej będą szukać :P Ale czego się nie robi dla Johnny'ego :)

Raptorka

hehe :) tesh racja :) dla Johnny'ego wszystko :)

a to Wy faktycznie macie przerąbane :(

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

eh... u mnie w Toruniu na pewno będzie, tylko chyba za jakiś miesiąc... u nas dopiero od niedawna Między Słowami leci! to sobie na Secret Window jeszce trochę poczekam... :/ ale wiem, że warto!!! :)))

dragonlfy

Johny Deep gra zawsze doskonale i z klasą. Mnie osobiście kojarzy się
z bohaterem filmu "Blow", lubię go również w "Czekoladzie" . Jest super
w filmie "Co grzyzie Gilberta G...". Przy dobrzej grze cieszy również jego atrakcyjny wygląd. Oczy zachwycające, nic dziwnego, że zazdrościmy Vanessie męża...

katzyd

Hmm, a mi sie kojarzy z każdym filmem w jakim zagrał :P i który widziałam :)

katzyd

1)Depp nie Deep
2) Johnny i Vanessa nie są małżeństwem

widziałam wczoraj Blow. piękny film, popłakałam się. Johnny był znów genialny

bemolka

no wiadomo że nie są małażeństwem...i dobrze zresztą...oj tak blow super film z tym sie gadzam

użytkownik usunięty
dragonlfy

wiadomo, ale nie dla wszytskich - poprawiałam osobę, która wpisała się trochę wyżej :)

bemolka

ja tesh wczoraj oglądałam Blow :D z braciszkiem :)

_Agnieszka_

ech... Ja "Blow" widziałam wcześniej, teraz przymierzam się do "Arizona Dream". :)

Raptorka

ja tam BloW chyba 10 razy ogladałam :P
tylko jeszcze ostanio dla przypomnienia :P :P

ja jeszcze Arizony nie widziałam :( :( ato swietny film podobnio :)

_Agnieszka_

Ja (aż wstyd się przyznać) nie widziałm jeszcze "Czekolady" :( Nigdzie nie mogę tego znaleźć!

Raptorka

Czekolada :) bomba :) strasznie fajny :)
hmm,w wypożyczalniach powinno być :) albo w jakimś sklepie z tymi rzeczami :)

dragonlfy

eeee mi to sie kojazy ostatnio tylko i wylacznie z postacia grana w Piratach... :) uwielbiam go :)

dragonlfy

eeee mi to sie kojazy ostatnio tylko i wylacznie z postacia grana w Piratach... :) uwielbiam go :)

użytkownik usunięty
Martynka_5

a mnie Johnny Depp kojażył się z Johnnym Deppem

użytkownik usunięty
Martynka_5

a mnie Johnny Depp kojażył się z Johnnym Deppem. zawsze :-)

No coz, Johnny kojarzy mi sie z Jack'iem Sparrow'em bo od piratow w koncu wszystko sie w moim przypadku zaczelo (ale nadrobilam i obejzalam 90% jego filmow :P), ale kojarzy mi sie rowniez z Edwardem, bo tam byl taki slodki i cudowny (zaczynam gadc jak fanki blooma) oraz z Ichabod'em Crane :D bo kocham Sleepy Hollow.

użytkownik usunięty
dragonlfy

on jest po prostu niesamowity !!! lof him ponad wszystko !!! ;) brak mi słów, był piękny w From Hell ale Sparrow'em był równie wspaniałym !!! założę się że nikt nie wielbi go w takim stopniu , jak ja... ostatnio byłam u kumpeli na 4osobowym babskim wieczorze z Johnny'm... najpierw w kinie "secret window", a potem w domku "pewnego razu w meksyku", "las vegas parano" i "from hell" właśnie... trwałyśmy w orgazmie do 5 nad ranem ;)

wow widze że z ciebie naprawde maniaczka...:]
tak 3maj

użytkownik usunięty
dragonlfy

Dla mnie Depp będzie i zawsze był wielkim piratem outsaiderem. Podziwam go również w filmie Pewnego razu w Meksyku. Jest niezastapiony.

użytkownik usunięty
dragonlfy

Dla mnie to JAck Sparrow i agent CIA SAnds. W tych filmach całkowicie oddał swoje talenty aktorskie. Depp jest idalny. Zgadzam się.

użytkownik usunięty

Co do tego ideału to troszkę bym polemizowała...Co nie za znaczy,że mam coś przeciwko Johnniemu:)Wręcz przeciwnie...Jest naprawdę bardzo dobrym aktorem(a nawet jeszce lepszym;))...Tylko ta Arizona mi nie pasuje choć Deep grał jak zwykle bez zarzutów...Tylko kto może być idealny....

dragonlfy

za to ja jego nie rozumiem... ja mogl z taka Vanessą? ciekawe na co w niej poleciał... na głos? :P

Kriszti_off

poprostu ja pokochał...
czy to takie trudne :/