ach nasz kochany Johnny...chyba naj fajniej wyglądał w don juan de marco..mi się tylko z nim kojarzy ale pirat z nigo też fajny...poprostu to jest dla mnie ideał faceta...idealny nos..usta..oczyyy...podbrudek...nie mówiąc o super dziarach...zazdroszcze vanessie.....wszystko bym dała żeby sie z nią zamienić chociaż na jeden dzień.....cia
Agnieszko, czy ty nie poczułaś w mojej wypowiedzi nutki ironii? Domyślam się, że ją pokochał bo w końcu dlatego z nią jest, prawda?
obejrzałam wreszcie skretne okno:)!!!!musze przyznać że johnny nawet w szlafroku i potarganych włosach wygląda super.no mam tylko nadzieje że naprawde nie je tyle chipsów,nie ma schizofremi...i nie chodzi ze śrubokrętem...;)....a swojego psa nazwe chico,
obejrzałam wreszcie skretne okno:)!!!!musze przyznać że johnny nawet w szlafroku i potarganych włosach wygląda super.no mam tylko nadzieje że naprawde nie je tyle chipsów,nie ma schizofremi...i nie chodzi ze śrubokrętem...;)....a swojego psa nazwe chico,
buhehehe :D
a naffet jesli je ;P to gruby orzez to nie jest :P chipsy na mózg nie szkodzą :P
a ten śrubokręt :P nooo, ja mysle, ze czsaami to pewnie chodzi :P bo pewnie w domciu jakąś śrubke trezba wkręcic , nie :P
coś mis ie dzieje z tą sronką ,że nie dochodzą wpisy....nie doszło jak mi sie podobało sekretne okno....chlip a tak sie starałam........
Johnny Depp to przede wszystkim Don Huan de Marco, Dean Corso (9 wrota,), Gilbert, Jack Sparrow oraz kreacje z filmów "Arizona dream" "Sleepy Hollow" "Z piekła rodem" ....nie potrafię wymienić wszystkich bo miał zbyt wiele wspaniałych ról i wcieleń! Poza tym Johnny Depp nadaje sens kazdemu filmowi nawet "Desperado 2"! Tym ktorzy nie widzieli polecam film "Człowiek który płakał" i "Odważny"! Co do Vanessy Paradise....Depp żyje, gra, funkcjonuje tylko dzięki niej! To ona pomogła mu wyść z narkotyczno - alkoholowego dołka i nie pozwoliła by zniszczył sobie życie! Musi go bardzo kochać skoro przetrwała z nim w tak trudnym okresie! Uważam że jest go warta i z pewnością zasługuje na jego miłośc! Oby byli ze soba jak najdłużej i oby Depp zagrał jeszcze w wielu rewelacyjnych filmach! Pozdrawiam!
AWIECIEŻEJAMAMKOLEGOPODOBNEGODODEPPA!!!!!HUHUHAHAHIHIHOHO!!!BLBLBLBLLBLBLBLBLLBL (gra na dolnej wardze)!!IJESTOROKODEMNIESTARSZY!!INIEMADZIEWCZYNY!HUHUHUHUUHUHUHUHUHUUUU!! No dobra.... eeee... a co jak tak w ogóle miałam napisać... aha! Mi się Depp oczywiście kojaży z najwspanialszym i najzdolniejszym aktorem.... On i mój kolega--) najpiękniejsi mężczyźni na świecie!!
PS: Ostatnio oglądałam Desperado 2. Johnny normalnie ukradł rolę Banderasowi:] Właściwie, to czułam się jakby on był głównym bohaterem:P
AWIECIEŻEJAMAMKOLEGOPODOBNEGODODEPPA!!!!!HUHUHAHAHIHIHOHO!!!BLBLBLBLLBLBLBLBLLBL (gra na dolnej wardze)!!IJESTOROKODEMNIESTARSZY!!INIEMADZIEWCZYNY!HUHUHUHUUHUHUHUHUHUUUU!! No dobra.... eeee... a co jak tak w ogóle miałam napisać... aha! Mi się Depp oczywiście kojaży z najwspanialszym i najzdolniejszym aktorem.... On i mój kolega--) najpiękniejsi mężczyźni na świecie!!
PS: Ostatnio oglądałam Desperado 2. Johnny normalnie ukradł rolę Banderasowi:] Właściwie, to czułam się jakby on był głównym bohaterem:P
w sumie to brzydka ona niejest trzeba stwierdzić....a na pewno nir jest głupia skoro johnny z nią jest
tylko ciekawe jak długo to będzie trwało. dopóki sobie nowej laski nie znajdzie? tego faktu nie sa się kryć - Johnny to babiarz :) chociaż skoro mają już dzieci... no ale wszystko się może zdarzyć!
dobra odpowiedź Agnieszko.
a ja współczuję ludziom, którzy są z kimś tylko dla wyglądu...
ja uważam,że Johnny bedzie z nią do konca... to dla niej sie zmienił, to ona dał mu jego najcenniejsze skarby, jakimi sa jego dzieci!!!!
wiem, okropnościa jest to, ze ludzie patrza tylko na wygląd... a przeciez można pokochac kogos kto jest brzydki... trzeba poznac jego serce...
kojarzy?
głównie z "co gryzie Gilberta Grape'a?"
lubie każdą jego rolę, akurat on chyba nie musi się wstydzić...
Las Vegas parano i from hell - fajnie i ślicznie
Nie wiem czy ktoś kojarzy taki film "Arizona Dream".
Jest to moja perełka wśród filmów. Zarówno obraz jak i dźwięk w filmie mnie powalają. A i Johny Depp super tak wypada.
ja tez lubę ten film, ale Johnny Depp to dla mnie przedewszystkim Jack Sparrow... sory... Kapitan Jack Sparrow hehe... no i może jeszcze Edward Nożycręki ;P
pozdrawiam
A dla mnie Johnny Depp to poprostu Johnny :D
najwspanialszy aktor na swiecie, wspaniały człowiek :)
JoHnNy DePp ThE BesT :D
Dla mnie absolutnie genialny byl w "Dead Man", dziwie sie, ze nikt jeszcze nie wymienil :) Ten film jest niesamowity. jak ktos nie widzial-polecam!
może dlatego nie wymieniłam,że nie widziełam tego filmu... na przyszłość postaram się poprawić i obejrzę :)
pozdrawiam
Dead Man - mój drugi ukochany po Piratach film z Deppem, genialne poczucie humoru... "Are you William Blake?" "Yes. Do you know my poetry?" - I LOVE IT!!!!
A mi się podobała każda kreacja Johnny'ego w filmach :P I Johnny kojarzy mi się z.. Johnny'm Deppem po prostu! Niech tak zostanie :D
"Zawsze chciałem, żeby postacie, które grałem, spotkały się kiedyś w jednym pokoju, to by był ubaw: Edward Nożycoręki, Don Juan de Marco, Truposz, Gilbert Grape..." - muhehe, niom, byłby ubaw :)
Piraci z Karaibów kapitan Jack Sparrow.Miodzio :) wymarzony kandydant na męża.Przystojniak porywajacy żeńskie serca!! Pozdrawiam
WIEM KIM JEST DŻENTELMENEM,MOŻNA BYŁO TO ZAOBSERWOWAĆ NA OSTATNIM ROZDANIU OSKARÓW. OCZYWIŚCIE BYŁ UBRANY NICZEMU SOBIE.
dżentelmen ..hmmmm no może na galach,hehe na rozdaniu oskarów mógł mieć troche bardzieł ładniejszą fryzure,no ale jak ja moge sie go o takie rzeczy czepiać,bożeco ja właśniewie wygaduje tfu tfu;)
Zaczynam go nie lubieć, z tego powodu, że większość panienek na jego widok dostaje orgazmu - to jest drażniące, że wygląd jest takim przedmiotem kultu. Napewno wszyscy o nim zapomną, gdy będzie stary i pomarszczony. Nigdy się nie podkochiwałam w żadnej "popularnej" osobie, dziwię się, że Depp'a postrzega się jako ziemskie bóstwo - skoro to jest zwyczajny człowiek, który gra w filmach.
W latach 80 kims takim był Rourke ale się zestarzał pomarszczył i ogólnie zniszczył od szlugów i wódy heheh!No ale cóż dla mnie zawsze pozostanie kultowym aktorem..A Johnny no cóż ma wiele fanek,że aż strach:)Ja tez lubie gościa,a wpisuje się tu,żeby pokazać,że facet też potrafi go docenić.Za jaki film najbardziej?Za Pluton oczywiście..a czemu?bo tam najmniej było go widać heheh:)A tak na poważnie to chyba jednak Arizona Dream,to była rola stworzona tylko i wyłącznie dla niego,taka zagubiona senna marionetka losu..
Arizona Dream, Edward Nożycoręki, Co gryzie Gilberta Grape'a?, Ed Wood, Don Juan DeMarco, Truposz, Donnie Brasco, Blow, Jeździec bez głowy, Z piekła rodem, Piraci z Karaibów,Las Vegas parano, Zanim zapadnie noc, itd. Ten człowiek prawde mówiąc nie zanotował jeszcze żadnej wpadki, same świetne role w większości bardzo dobrych filmach. Do słabszych filmów można zanotować Żone astronauty,Na żywo i Pewnego razu w Meksyku, pomimo tego Johnny zagrał bardzo dobrze, w tym trzecim przyćmił nawet samego Banderasa. Przyglądając sie jego filmografii aż trudno uwierzyć że jego gwiazda rozbłysła tak na dobre dopiero po Piratach z Karaibów. "Powiem" szczerze ze dopiero po jakimś czasie przkonałem się do naprawdę wspaniałych umiejętności tego aktora, dla mnie potrafi odnaleźć się w każdej roli. Trzeba też przyznać że nie wybiera byle jakich ról w beznadziejnych filmach. Czekam na Finding Neverland w którym Depp zagrał podobno fenomenalnie, i mam nadzieję że nie powinie mu się noga przy drugiej częśći Piratów , raczej wiem że zagra bardzo dobrze, większe obawy mam o sam film przecież będzie to sequel...
W szczególności polecam Arizona Dream oraz Truposz, które są niesamowitymi filmami, a Edwarda chyba widział każdy. Warto poczekać również na efekty nastepnej produkcji wspaniałego duetu Depp - Burton(Edward ,Ed Wood, Jeździec), chodzi oczywiscie o film Charlie and the Chocolate Factory. Chociaż przed nimi stoi naprawdę dosyć trudne zadanie, to mam nadzieję że będziemy świadkami następnej magicznej historii tego duetu
Kazda jego rola jest suuuper!!!! On poprostu taki jest :)! A Vanessie też zazdroszcze:) :* 4Johnny :)
tak zgadzam sie...najbardziej kojarzy mi sie z Don Juanem...:) ech...JEST SUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) :)) :)) :))
tak zgadzam sie...najbardziej kojarzy mi sie z Don Juanem...:) ech...JEST SUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) :)) :)) :))
tez bym sie z Vanessa zamieniła! a kojarzy mi sie ze wszystkimi jego rolami które widziałam bo we wszystkich byl swietny a przede wszystkim kojarzy mi sie z idealnym facetem! :* :* :* :* :* :* to dla niego
tak, tez bym cciala siem z Vanessa zamienić! a kojarzy mi sie ze wszystkimi rolami ktore widzialam a przede wszystkim z idealnym facetem! :* :* :* :* :* :* to dla niego ;))
mi siem on kojarzy ze wszystkimi jego rolami w ktorych grał bo wszedzie byl swietny !!!! a przede wszystkim z IDEALNYM FACETEM! drugiego takiego nie ma! ;(((((((((((((((((((((((( buuuuu