Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Na prośbe Abderdyty (czy jakoś tam) mamy nowy temat na którym będziemy pisać nasze przeżycia z Dzonym, Blómem, Kirą i innymi aktorami!
I proszę was (irys), Abderyto...) nie piszcie że zachowujemy się jak napalone 13 latki, bo my również możemy stwierdzić że wy zachowujecie się jak sztywniaki... I nie zaśmiecamy wam forum, bo forum jest dla wszystkich.

Dzięki za uwagę, ale ktoś dzwoni...

Nieaktywny_2

Coś Ci się w główkę porobiło! Czy ja napisalam, że zachowujecie się jak napalone 13 latki??? Nie zapominaj, że ja wczoraj z i dzisiaj też z Wami pisałam! Zapomnialaś już kto was bronił? Ja jestem sztywniakiem Tobie chyba coś Ci się porobiło! Przecież ja Was broniłam! Nie pamiętasz co napisałam? To cytuję:

"Ale macie problemy...wiecie co? żal mi was...pożartować sobie nie można czy co?...a co mamy robić?....nie żartować? nie śmiać się?...nie, lepiej wstać rano i powiedzieć: no nie ale ten świat jest beznadziejny, szary i ponury, co?...to jest żal...ja do takich osób nie należę...ale z was ponuraki...jakbym była taka poważna i ponura jak inni to bym już dawno się na żyrandolu powiesiła ;(....a co nie można se w sobotę trochę pożartować?...no fakt jak ktoś to czyta to może się wydawać beznadziejne...jak nie lubicie to po co wchodzicie na takie tematy?...

Pozdrawiam i teraz proszę na mnie i innych nie naskakiwać bo się w sobie zamknę..."

I nie mów, że jestem sztywniakiem i nie mam poczucia humoru! Bawiłam się wczoraj jak nie wiem jak to czytałam! Nie mów, że nie mam poczucia humoru! Sorry, że na Ciebie wrzeszczę ale nienawidzę jak ktoś mnie oczernia. Sorry ale ten cytat mówi sam za siebie, a może go źle zrozumialaś???? Jak nie wierzysz, że mam poczucie humoru to wejdź sobie na mój blog!

Pozdrawiam

femles_CS

no to przepraszam bardzo, ale dlaczego zmieniłaś zdanie dzisiaj?

Nie zamykaj sie w sobie, bo mi ciebie szkoda będzie...

I sory za to, ale niestety nie mogłam przeczytać tej rozmowy bo ktoś ją skasował! :

femles_CS

No to co zaczynamy? Czy nie? Sorry ale muszę kończyć bo ktoś puka do drzwi z nozyczkami zamiast rąk

femles_CS

A co ja wczoraj powiedzialam? Przecież wczoraj też pisałam głupoty? To też skasowali?

femles_CS

Skasowali chyba większość i wydaje mi się że skasują jeszcze bo niektórym paniom nie pasują nasze pogawędki, ponieważ nie są inteligentne i strasznie dziecinne... przepraszam że Cię wymieniłam. Już nic do Ciebie nie mam :) Tak to bywa jak pisze się na kilku forach z 'dojrzałymi' 'wankami' Dżona.

femles_CS

Hm... strasznie nas tu mało sie zrobiło...
Z nożyczkami! To ja tu śnię o Edwardzie a on do Ciebie leci! Idę do Marzyciela...

Nieaktywny_2

dziekujemy ze sie odgrodziłyscie ze swoją głupotą. jednoczesnie mamy nadzieje ze nie bedziecie kontynuować inteligentnych wpisów w pozostałych tematach. pzdr.

kamilakamila

Ha, Dayah... Nie widzisz tytułu?

Ja wam mówię: aktorzy to chamy... dr.. telefon mi dzwoni, zaczekajcie...
To był Zacuś... Chłopak ma problem... Od kilku dni moczy łóżko, biedaczek...

Nieaktywny_2

No co ty! Umówił się przecież Marzyciel ze Mną na obiad! Co ty gadasz???

femles_CS

jej, ja sie boje cokolwiek pisac, bo zaraz mnie skrzycza, nazwal egoistka, idiatka i nie wiadomo jeszcze kim! <nobody told me there'd be days like these... strange days in deed... strange day indeed...> JL

lizzie

Lizzie - jesteśmy za bardzo dziecinne jak dla niektórych użytkowników Tego forum...

lizzie

Dayah - ty się lepiej nie odzywaj! powiem tylko żal.pl To nie moja wina, że nie masz poczucia humoru! Idź sobie do Zacka z HSM

femles_CS

Rzeczywiscie, a Dayah jest taka dorosła jak cho***a.

femles_CS

Hmmm?? To jak Dayah może być fanką Deppa jeżeli nie ma poczucia humoru?? Przecież Depp ma! :) Jak on coś palnie! Zawsze przed snem opowiada mi kawały i smieszne historyjki ;)

Nieaktywny_2

Brakuje mi tu kilku osób... No i gdzie jest Ojciec Polak! To on zaczął naszą dyskusję! Ojcze Polaku!

Nieaktywny_2

no właśnie! Gdzie jest Ojciec Polak? Jak on coś wymyśli to klękajcie narody! :D :D kózka patataj patataj!

femles_CS

Hej. A temat o kozie też nam skasowali? Bo znaleźć nie mogę...

Nieaktywny_2

też niestety :(

femles_CS

Wszystkie posty ojca polaka skasowali a ja chcialam następną głupotę napisać a tu co? Pisało nie ma takiej strony! Skasowali chamy! To pewnie Dayah!

femles_CS

Ja też chciałam napisać bo się imprezka szykowała u Kate Moss, i chciałam was zaprosić, ale było za późno... !

femles_CS

Eh, ja ide sie doedukowac. Przeczytam Qvo Vadis, pozniej napisze kasiazke, a nastepnie poogladam pare filmow Bergmana. Wroce pozniej- calkowice odmieniona.

lizzie

Może potem będzie więcej osób... Bo jakoś tu smętnie...

femles_CS

<beczy> ... A było tak fajnie... Ale nie, moderatorzy wolą inteligentne i mądre wypowiedzi typu 'Dżony jest cool', 'to super aktor' niż negatywy typu 'to idiota' 'czemu on wygląda jak koza?'

ble.. nie lubię moderatorów.

Mam pytanie, na które całą noc nie znalazłam odpowiedzi. Dlaczego nam usunęli te dwa posty: o kozie i o dziecku z Dżonym. Co tam takiego było?

Nieaktywny_2

moderatorzy powiedzieli, że to było UWAGA!: obrażanie uczuć innych! (czy coś w tym stylu) buhahahahah! Ale skowronek też daje czadu! Mam dziecko z ?Eragonem bo po lesie szukałam Deppa, a mnie Eragon napadł i zgwalcił! Czy coś w tym stylu! buhahaha!
Jak to czytalam to omalo z krzesła nie spadłam! xD

femles_CS

Buahahaha, obrażanie uczuć innych! Kogo? Moich? Że mnie Dżony zdradza!? A gdzie tak napisali?

femles_CS

szkoda, że nie ma Skowronka i innych :(

femles_CS

O tak... Nony, Skowronka, Ojca Polaka, i kto tam jeszcze był...

femles_CS

To było na ogólnym forum gdzie się ojciec dyrektor żalił do moderatorów ale to chyba też skasowali :(

femles_CS

Aha okej... Cosa Nostra znów ma jakieś żale... A mi żal jest Jego... :)

femles_CS

madzia3p jeszcze pisała ;)

Nieaktywny_2

Madzia powaliło cię? Ile jeszcze tematów założysz niby taki ,,outsiderskich"? Przecież już nie mogę na twoje avatara patrzeć;|

domarka

A ile jeszcze mogę założyć?

domarka

Domarka -> nie będziemy już zakłada tematów, jak ty uszanujesz nasze zasady (patrz tytuł tematu) chyba że przyłączysz się do nas.

Nieaktywny_2

domarka - no ale to nie jej ani moja wina, że trzeba następne tematy zakladać skoro nam wszystko kasują :(

Nieaktywny_2

hamy z tych moderatorow!

Nieaktywny_2

czy my piszemy jakieś przekleństwa? jakieś zboczone strasznie rzeczy? NIE! A pewien gościu przeklął i jego postu nie usuneli a my sobie kulturalnie rozmawiamy a tu nam kurde posty usuwają!

femles_CS

No własnie! Jak tu sprawidliwość! No a Domarka, zapomniałabym -> jezeli Ci się nie podoba mój avatar to szkoda :( bo jest na nim mój Dżonuś :)

Nieaktywny_2

Madzia - wątpie żeby Domarka się do NAS przyłączyła bo się boi innych (patrz Dzieci NEO)

femles_CS

no właśnie ja nie kpw o co chodzi jej z tym Twoim avatarem przecież na nim jest Depp! (na moim zresztą też :P) Może uważa, ze nie jesteśmy godne nosić avatarów na których są wizerunki Deppa? hmmmm? a ty co o tym myślisz Madzia?

Nieaktywny_2

a moderatorzy niech się od nas odczepią! niech lepiej sami popatrzą na siebie! Dlaczego logo Filmwebu jest czarno-biale? Przecież nie ma już żałoby :p

Nieaktywny_2

OK :) Lecę na obiadek do Marzyciela ;)

Nieaktywny_2

TAAAAAAAA! obiadki sratki! Ja mam dziecko z Eragonem! On mnie zgwałcil! Nie rozumiecie tego!?

Nieaktywny_2

Nudzi mi się! niech ktoś ze mną pisze! Czuję się odrzucona! chlip Jestem w depresji! Nie zapominajcie! Jeszcze sobie coś zrobię!

Oficerka_Rumopijka_CS

Idę z moją narzeczoną Keirą na zakupy! No to pa!

Nieaktywny_2

Panie! Opanujcie się! :P A teraz przepraszam, ale idę z Blómem do Lublina.

Nieaktywny_2

Ej to ja idę z Blómem Bómem do kina! Spadaj! On idzie ze Mną! To znaczy z Deppem bo oni są parą. A ja idę z Keirą bo jest moją narzeczoną! To jest nasza super paka!

Oficerka_Rumopijka_CS

Idę z nimi do kina do Lublina! Może się spotkamy?

Oficerka_Rumopijka_CS

Tylko jak się rozpoznamy? Wiem! Muszę coś znać charakterystycznego u Ciebie! Podaj mi numer buta!

Oficerka_Rumopijka_CS

nie prawda! bo to ja idę z DŻonym, Blómem, i Kijanką (Kirą) do kina do Lublina!

femles_CS

Oni nas zdradzają!