Na prośbe Abderdyty (czy jakoś tam) mamy nowy temat na którym będziemy pisać nasze przeżycia z Dzonym, Blómem, Kirą i innymi aktorami!
I proszę was (irys), Abderyto...) nie piszcie że zachowujemy się jak napalone 13 latki, bo my również możemy stwierdzić że wy zachowujecie się jak sztywniaki... I nie zaśmiecamy wam forum, bo forum jest dla wszystkich.
Dzięki za uwagę, ale ktoś dzwoni...
A mi Dżony powiedział, że jutro pójdzie ze mną do kina. Blóm, że przyjdzie do mnie na obiad. A Kira, że przyjdzie ze Skowronkiem do mnie wieczorem żeby zrobić sobie pidżama party!
A wam co powiedzieli?!
Dokładnie nie wiem, ale mówił że kanapkami w niego rzuca... A ja włąsnie wracam z Niemiec (tych miedzy lublinem a lubartowem:D) I mnie DeBill I Tom napadł z Tokijo Hotel! Nie nawidzę ich! Idioci... Ale mnie Cevin Costner jako Robin Hood uratował! Lece narazie do Cevina bo na kolacje mnie zaprosił :)
Współczuję...a skąd wiesz może Skowronek ma taki rentegen dziwny i widzi jak jeej dziecko wygląda :P
Jest! Ojcze Polaku! Wróciłeś! Chociaż wole jak nie jesteś grzeczny, bo nie będziesz teraz pisał takich ciekawych rzeczy...
Wiecie, co? Powinno się powoli zakładać fanklub Edłorda, bo jeszcze trochę i wyrośnie większy przystojniacha niż tatuś^^
Spróbuje go dodać jako aktor. Może dostanie niedługo jakąś małą rólkę w filmie o psterzu Dżonym i Jego kózkach :D
Nosz dzieki a ja sie uwazam za fanke Johnny' ego, jest moim ulubionym aktorem i z tego powodu mnie dyskryminujecie?? :PP Ja tez chce brac udział w tej historii z Dżonym :D nie kazdy fan to sztywniak nie kazdy fan jest napalona trzynastolatka :D czekam na dalsze odcinki waszej fabuły :d
jezeli ktos nie smieje sie z waszych zartow to nie znaczy ze brak mu poczucia humoru, po prostu smieje sie z inniych rzeczy i zartow...ale to nie znaczy, ze jest sztywny...a w tej rozmowie moze jest cos smiesznego ale jak dla mnie to troche tego za dzuo i to sie zrobilo idiotyczne a nie smieszne