Zapraszam na moją stronkę na której znajdziecie ankietę o filmach i aktorach. GŁOSUJCIE NA JOHNNEGO DEPPA i nie tylko! Pozdrawiam! PIRATKA
ZAPRASZAM WSZYSTKICH BO ANKIETA NIE CHWALĄC SIĘ JEST NAPRAWDĘ FAJNA! GŁOSUJCIE NA NASZEGO KOCHANEGO JOHNNEGO!!!!! :-) POZDRAWIAM PIRATKA !!!!
Jest do przezycia ale nie wiem po co robisz ten ranking jak i tak z góry obstawiasz ze to Johnny powinnien wygrac...?;|
Nie obstawiam że Johnny wygra pokaż mi gdzie to napisałam to po pierwsze! Po drugie zaś jak się komuś nie podoba to nie, ale nie musi tego obwieszczać całemu światu. Po trzecie zaś jeżeli ktoś nie ma poczucia humoru to trudno, z kimś takim nie da się dogadać. Napisałam że ankieta jest fajna, bo widzę że innym sie podoba, a nie dla tego że ja ją wymyśliłam
Chodzi mi o to co napisał Cyanide-"Przeczytałam ankietę i nie owijając w bawełnę- nie ma się czym chwalić, nie jest fajna.". Chodziło mu pewnie o to że ja napisałam wcześniej że zapraszam na moją stronę i że jest tam nie chwaląc się fajna ankieta. Ludzie, pomyślcie trochę! Napisałam tak dlatego żeby ktoś sie w końcu wpisał, a ankieta jest zwykła, może nie jakaś nadzwyczajna, ale lepsze to niż nic. Nie bierzcie wszystkiego dosłownie bo to nie świadczy o was najlepiej.
Na tej samej zasadzie <Twojego rozumowania> mogę powiedzieć: po co obwieszczasz całemu światu o swojej marnej ankiecie??????!
Nie jest fajna- bo z tego co przeczytałam opiera się na marnych Hollywoodzkich aktorzynach.
Ok, każdy ma prawo do własnego zdania i ja twoje szanuję. Najlepiej będzie jak zakończymy tą rozmowę, bo nic z tego nie wynika i chyba nikt tutaj nie chce się kłócić.
Tym bardziej że z tego co widzę obie lubimy tego samego aktora i niektóre filmy. Ankieta to zupełnie inna sprawa