Nie wiem jak wy , ale Johnny Depp to 1` świetny aktor , ba jeden z najlepszych , bardzo lubię oglądać filmy Burton + Depp + Carter jednym z najlepszych to Sweeney Todd , uwielbiam ten film , na początku dziwiłem się , dlaczego nie otrzymał Oscara , ale doszedłem do wniosku , że ten film nie potrzebuje Oscara żeby stać sie fenomenem , rozumiem że dla niektórych tematyka filmu jest okropna itd ale niech się nie wypowiadają, soundtrack jest rewelacyjny i nie zgadzam się z tym , że Depp fatalnie śpiewa , niestety nie wszyscy wiedzą ale Johnny jest z wykształcenia muzykiem . Jaki jest według was Depp za co go cenicie a za co nie ? Przepraszam za powtórzenia i za banalny temat jakoś mnie tak naszło , żeby coś napisać o tym niezwykłym człowieku.
Nie wiem jak ty, ale ja widziałam dziesiątki takich tematów tutaj. Opcja 'szukaj' przyjacielem człowieka ;]
Temat nie taki zły... tu i tak już wszystko było, więc się nie łam ;)
Co do jego śpiewu to może nie jest najgorzej... jednak lepiej niech zostanie przy gitarze - tam jego miejsce :)
Jeśli uważasz to za plagiat to najmocniej przepraszam ale zrozum , ze trudno jest napisać coś nowego szczególnie przy takiej postaci jaką jest Johnny .
Jeśli o mnie chodzi jak narazie czekam najmocniej na premierę filmu Wrogowie publiczni, oraz jestem bardzo ciekawy jak wypadnie Imaginarium of Doctor Parnassus a szczególnie o role Heatha Ledgera oraz Johnnego Deppa. A wy na co najbardziej czekacie , i jak sądzicie czy te filmy będą arcydziełami ,ciekawymi filmami lub kaszankami? ( Jak zwykle przepraszam za błędy ortograficzne jakich się napewno doszukacie :)
Czekam na Alicje w Krainie Czarów, bo jej premiera jest w moje urodziny.
Wystarczylo napisac swoje przemyslenia nt. Deppa w temacie kilka topików
niżej ;p ot, i problem z pomysłm na temat z głowy .
"Nie wiem jak wy , ale Johnny Depp to 1` świetny aktor , ba jeden z najlepszych ,"