Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jest dobrym aktorem,ale na pewno nie najlepszym,jest więcej aktorów co zasługują na tą pozycję.Gość ma już 40 lat na karku,możecie sobie dziewczyny pomarzyć o nim,ale bez przesady,gdzie nie wejdę na forum o nim to czytam posty typu,Kocham Go,jest boski itp,tak samo można powiedzieć o Maćku Zakościelnym i innych,aktor jak aktor i są lepsi od niego.

PATOLOGIA458

wiesz co tak po części się z tobą zgadzam. Mnie też wkurzają komentarze tego typu[ kocham Cię Johnny itd.] masz rację, są aktorzy dużo lepsi od niego, ale i dużo gorsi. Tak więc sądzę, że Johhny zasłużył na tą pozycję, którą ma.

Tarantinka19

Umie miał by gdzieś z 40 miejsce w rankingu.

PATOLOGIA458

Najwyżej powinni być aktorzy którzy zbierają oscary na swoim koncie a nie on.

PATOLOGIA458

Aha to twoim zdaniem wszyscy aktorzy zebys ty ich polubila powini miec same oscary na swoich poklach wiesz zalosna jestes w tej chwili myslisz ze co ty bys napewno nie byla lepsza wiec nawet nie zakladj takiego forum bo nikt tu cie nie chce wes sie dziewczyno opamietaj a pozniej pisz te bezmyslne fora

PATOLOGIA458

A co tu ma wiek do rzeczy? To jak ma już po 40 to ma odejśc w zapomnienie, to już jest "zużyty", nie może być aktorem, ani nie zasługuje na szacunek? Bez obrazy, ale to są chyba kpiny jakieś.

donis

Ok,ale poco posty typu kocham go ?
nie jestem typem zazdrośnika ale takie posty mnie rozwalają.

PATOLOGIA458

A czemu nie ma tyle postów na forum takiego Ala Pacino Czy Deniro tylko na forum Deppa ?

PATOLOGIA458

Bo Johnny poprostu ma w sobie to "coś" ;-)

PATOLOGIA458

tylko zauważ, ze Al Pacino ma drugie miejsce w rankingu xD No i mylisz się sądząc, że nie ma tam takich postów, wystarczy trochę poszperać. Zresztą, jeśli kochaniutkie faneczki mają ochotę tak pisać, to im tego nie zabronisz [chociaż to żenujące ^^ :)] Ponadto Johnny jest naprawdę świetnym aktorem i moim zdaniem zasługuje na swoją pozycję.

Nie wiem co chcesz osiągnąć zakładając ten temat. Mamy wolność wyboru, głosujemy jak chcemy, a jeśli tobie się to nie podoba, głosuj inaczej, proste :)

PATOLOGIA458

No, na to już nic się nie da poradzić. To poprostu piszą jakieś "zwariowane" (jak to zawsze o sobie piszą, bleh) 13-latki. Ale z drugiej strony to je rozumiem, bo Johnny jest bardzo przystojny ;-). Co oczywiście nie oznacza, że popieram te " I LoFF U JohNnY :**"

donis

Ok,nie znam sie na urodzie facetów,ale np moja siora mówi że z urody jest przeciętny,lepszy podobno Cruise czy Brad Pitt.

PATOLOGIA458

Ok,znikam na obiad bo dzisiaj nie jadłem.

PATOLOGIA458

O gustach się nie dyskutuje ;) Smacznego ;DD

donis

napisałeś, że najwyżej powinni być aktorzy, którzy zbierają oscary...według mnie oscar tak naprawdę nie świadczy o umiejętnościach aktora, czego przykładem jest gary Oldman czy chociażby właśnie Johnny. Wielu aktorów nigdy nie zostało docenionych, dlatego nie uważam posiadanie oscara za wyznacznik talentu.

Tarantinka19

Dokladnie to samo mialam napisac.
A co do Twojej siostry i jej stwierdzenia, ze Johnny jest "przecietny" jesli chodzi o urode.. To znaczy, ze jest jednym z wielu, czlowiek nie moze wyjsc na ulice, zeby sie nie potknac o mezczyzne o takim wygladzie, ginie w tlumie itd. Ja mam widocznie wyjatkowego pecha, bo jeszcze nigdy nie spotkalam takiego faceta na ulicy... Ani jednego :P
To, czy sie komus podoba, czy nie to zupelnie inna sprawa. Jedne wola blondynow z jasnymi wlosami i niebieskimi oczami, a jedne dlugowlosych brunetow i nie dojdzie sie kto ma lepszy gust :)

Astartte

Oskar to żadna miarka sukcesu. Alfred Hitchcock, chyba, dostał Oskara tylko za całokształt. Brad Pitt np. też nie ma Oskara na swoim koncie. Martin Scorsese dopiero teraz dostał swojego pierwszego Oskara. Marlon Brando swojego drugiego oskara nawet nie odebrał! (co prawda tu nie chodziło może o jego ważność, a sprawy hmm...polityczne). C do tematu się nie wypowiem, bo jest bezsensowny.

domarka

Wiecie w ogóle co to Oscar ?
Oscar to nagroda która nagradza aktora za najbardziej udaną rolę,jest wielu teraz nie docenionych aktorów a przykładem jest taki np Joe Pesci który był i będzie zawsze najlepszym aktorem,akademia filmowa popełnia straszne błędy,co do aktorów i filmów.Zadna rola Johnnego Deppa nie powaliła mnie w filmie,dla mnie dobry aktor ale nie najlepszy,bardziej cenie Dicapria od niego.

PATOLOGIA458

Nie dał bym mu nominacji do Oscara,którą otrzymał,to tyle w tym temacie.

PATOLOGIA458

Depp ma 4 Oscary na swoim koncie wiec czego ty chcesz, ja go lubie, wole niż Tom'a Cruisa, który należy do sekty, a aktor z niego żaden

Black_Smog

Gdzieś wyczytał że ma 4 oscary ? lol
był nominowany za marzyciela, i piratów ale nie otrzymał.

Black_Smog

Bobby - przepraszam Cię , ale jakie 4 Oskary?? Gdzie on ma te nagrody?? Ma nominacje. Myślę, że tu nie chodzi o nagrody.
Powiem tak, moim zdaniem to bardzo charyzmatyczny aktor i myślę, że właśnie to też daje mu dużo, nie tylko talent.
Powiem jeszcze jedno , widzę, że padają tu nazwiska: Cruise, Pitt, DiCaprio...Byłabym bardzo ostrożna z jakimikolwiek porównaniami. Każdy z nich to indywidualnośc i takie porównania są złe. Bo każdy ma inną aktorską ekspresję, wiek i wogóle inne doświdczenia, inny sposób pracy.
A tak na marginesie, też cenię Leonardo.
A co do Cruisea, nie powiedziałabym, że to żaden aktor. Nie lubię go, ale kariery aktorskiej może zazdrościc mu wiele gwiazdeczek.

PATOLOGIA458

Oskar...chyba nie sadzisz ze ta nagroda naprawde docenia aktorów ktorzy na to zasluguja. Tam decyduja w wielkim stopniu kontakty tzw plecy.

Dżony! Aj LaF jU! KoFfFcIaM cIe!

hahahaahaaaahahahhaah

domarka

Dżizas, zaskoczyłaś mnie! Pozytywnie, oczywiście. Odzyskuje wiarę w fanów Deppa (jednorazowo, niestety, zapewne).

Raz, stosunek do Oscarów, jak najbardziej prawidłowy, dwa, znajomość nazwisk i wydarzeń z nimi związanych podpowiada mi, że masz jakąś wiedzę na temat kina.

Wyrazy uszanowania i pozdrowienia przesyłam.

_Ja_

Według mnie Johnny jest dobrym aktorem,ale jego gra nie przekonuje mnie do końca,nie zaskoczył mnie w żadnym filmie,może w Piratach fajnie zagrał.

PATOLOGIA458

przecież filmy z jego udziałem to klasyki i jego role to niezapomniane kreacje moim zdaniem zasługuje na tą ocenę jaką ma a to że laski o nim tak piszą to normalka wszędzie tak jest i o 90 % laski tak piszą

Mati_cmg

o i z tym podejściem sie zgadzam ;)

Pzdr.

PATOLOGIA458

Moim zdaniem jest świetnym aktorem, chociaż oczywiście, Akademia Filmowa też się myli, ale nie w przypadku Johnny'ego. Zasłużył sobie na Oscara, przynajmniej wg mnie.
Powłoka zewnętrzna? Bardzo ładna, ale o gustach się nie dyskutuje. Podobno.

PATOLOGIA458

Ja tam po prostu lubię filmy w jakich gra(bo nie są jakimś komercyjnym g****m, no może bez kilku wyjątków):)i lubię go jako aktora.

madzia_angel

Ahhh, chyba każdy dobry aktor wystąpił w "Komercyjnym g****m", a taki który nie wystąpił to nie aktor, tak jak żołnierz bez karabiu :P (Tylko po co niektórym tyle karabinów)
Ale nie piszcię że zasłuszył na miejsce w Top 10, owszem jest dobry, ale z racji swojego w sumie młodego wieku, ma jeszcze całą karierę przed sobą, a i tak jest bardzo ceniony.

PATOLOGIA458

I darzę go ogroomnym sentymentem, więc obiektywnie się wypowiedzieć nie mogę, zapomniałam uprzedzić. xd

Nuria

a dlaczego darzysz go sentymentem? nie wiem...byl przy twoich narodzinach czy co?<lol2>

PATOLOGIA458

Niestety Johnny jest teraz często oceniany przez pryzmat `to ten co się podoba 13latkom`. Rzeczywiście się podoba, ale to nie znaczy ze jest słabym aktorem. I nie wydaje mi się zeby Oscar zawsze był sprawiedliwie rozdawany. spójrzmy na Helen Mirren i Meryl Streep. Obie były nominowane, obie powinny dostać a dostała Helen, co nie oznacza że Meryl źle zagrała w `Diable...`, bo zagrała fantastycznie. Po prostu któraś musiała dostać.

PATOLOGIA458

Oczywiście, stwierdzenie Depp najlepszym aktorem jest bardzo niesprawiedliwe i, jak na mój gust, niedorzeczne. Miał parę dobrych ról, generalnie gra w filmach dobrych, ale nie dorównuje takiemu Hopkinsowi na przykład.
I żenujące jest stwierdzenie: aktor A nie ma talentu/jest beznadziejny dlatego, że podoba się trzynastolatkom, a na jego widok dziewczęta w owej grupie wiekowej dostają ślinotoku.
To dłuższa historia D.
Ale błagam, nie porównujmy Deppa do Zakościelnego.

Nuria

Porównywanie Zkościelnego do Deppa to jest pełne zbeszczeszczenie.
Deppa oczywiście.

zuzins

Porównywanie Deppa do tego czegoś na m....? No comments...

Moim zdaniem zasługuje na tę pozycję bo jest świetnym aktorem i nie rozumiem co do talentu ma wiek?

Mrs_Lovett

"Moim zdaniem zasługuje na tę pozycję bo jest świetnym aktorem i nie rozumiem co do talentu ma wiek?"

A otóż ma to że młody aktor, nie sprawdził się jeszcze w wszystkich kreacjach. Np. Taki Johnny Depp, nie grał jeszcze ani razu "tego złego" jedynie w "Blow", lecz kreacja ta nie przekonała mnie.

Irenicus

Widzę że nie rozumiecie,nie chodziło mi o jego talent aktorski tylko o urodę że jest po 40stce i nadal się nim zachwycacie,choć i tak nie będzie wasz,co do jego gry aktorskiej to jest dobry ale są lepsi od niego.

PATOLOGIA458

Powinien spaść do 40 miejsca,nie rozumiem jak taki Johnny Depp może być wyżej niż np Clint Eastwood ?,litości.

PATOLOGIA458

a ja lubie Johnnego i uważam że jest świetnym aktorem, a to że jest przystojny niestety tylko utrudnia dostrzerzenie w nim talentu, bo wiekszosc dziewczyn uwielbia go za urode a nie za to co prezentuje w filmach. Kiedys gdzies przeczytalam ze Marlon Brando powiedzial że Johnny jest najlepszym aktorem młodego pokolenia, a ja Marlonowi wierze:):) I nawet podobno poprosil Johnnego aby w przyszlosci odwazyl sie zagrac Hamleta, ktorego Brando zawsze pragnal zagrac:)

Aleksjae

znowu muszę coś od siebie dodać bo piszecie ze johnny jest monotematyczny i nie ma talentu i ze powinien być niżej niż Clint Eastwood no ja bym nie powiedział szczególnie jeśli mieli byśmy brać pod uwagę tylko talent aktorski to według mnie Clint Eastwood jest monotematyczny zasłynął tylko grą w westernach i roli "Brudnego Harego" gdzie z pewnością nie zmieniał sie z roli na role a teraz zobacz sobie to czego dokonał johnny wystarczy że zobaczysz np . Las Vegas Parano i jakiś inny film np. na żywo albo 9 wrota tam już grał genialnie nie mówiąc o trylogii Piratów czy puszczonym niedawno w tv Blow . A co do wyglądu to odejmując głosy nastolatek które dają zakościelnym i reszcie 10 to myśle że i tak był by w 10

Mati_cmg

czemu wy tak oceniacie wszystkie dziewczyny które mają po 13 lat ,ja mam 13 lat a pierwszy film który oglądałam z johnnym w roli głównej to PzK 1 a zwróciłam uwagę na johnnego uwagę bo podobał mi sie jego chód a było to 2 lata temu teraz oglądałam z nim 15 filmów

Mati_cmg

czy ktoś z was czytał biografię depp "johnny depp-współczesny buntownik" szczerze polecam

rozilla

nie wszystkie ale taki już jest standard w Polsce i na pewno nikt nie chce tutaj nikogo urazić....ale prawda jest taka ze na każdym forum znajdzie sie pełno takich dziewczyn które piszą on jest KoFFaN!uTk! albo coś w stylu Sweet i normalnych ludzi to denerwuje zresztą wiek tu nie ma nic do rzeczy :)

Mati_cmg

Johnny jest dobrym aktorem,weź pod uwagę filmy Eastwooda jakie wyreżyserował,to też się liczy.

PATOLOGIA458

no biorąc pod uwage to co wyreżyserował to zdecydowanie jego ocena wzrasta ale jeżeli porównamy wiek obu panów to Depp jest zdecydowanie młodzieniaszkiem...a tak swoją drogą ciekawa dyskusja sie zrobiła z tego tematu bez żadnych docinek i tego typu rzeczy i znalazło sie o wiele więcej "obrońców " deppa niż sie spodziewałem co osobiście mnie cieszy

PATOLOGIA458

a ja nie rozumiem, dlaczego nie zwracasz uwagi na jego talent tylko dlatego, że jest przystojny i my to dostrzegamy? No i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, nie każdy tutaj piszczy z zachwytu i wyznaje miłość na każdym kroku, ja na przykład nie xD

użytkownik usunięty
PATOLOGIA458

Uwierz mi o Macku Zakościelnym mozna powiedzieć TYLKO, że jest boski, i że siego kocha, bo nic innego sobą nie reprezentuje! Jak mozesz porównywać Deppa z tym wypierdkiem mamuta?!
Nie mówię, że mnie takie posty nie wkurzają, ale tylko dlatego, że ja patrzę na to, w jakich filmach, i jak aktor gra (z małymi wyjątkami, ale bynajmniej się tym nie chwalę głośno).
A tak ogólnie, jakich aktorów, oprócz oczywiście Zakoscielnego, miałeś na myśli mówiąc, że są lepsi od niego?

użytkownik usunięty

Uwierz mi o Macku Zakościelnym mozna powiedzieć TYLKO, że jest boski, i że się go kocha, bo nic innego sobą nie reprezentuje! Jak mozesz porównywać Deppa z tym wypierdkiem mamuta?!
Nie mówię, że mnie takie posty nie wkurzają, ale tylko dlatego, że ja patrzę na to, w jakich filmach, i jak aktor gra (z małymi wyjątkami, ale bynajmniej się tym nie chwalę głośno).
A tak ogólnie, jakich aktorów, oprócz oczywiście Zakoscielnego, miałeś na myśli mówiąc, że są lepsi od niego?
(to poprawka)

Jak można porywnywać Deepa z Zakościelnym <hahahahaha>
Deep jest świetnym i przystojnym aktorem a Zakościelny- haha dajcie spokuj! XD

_AR_

Błagam!DEPP nie zaden deep. ale jak tak czytam to jestem z was dumna <lol22> zadnych wyzwisk i w miare cywilizowana dyskusja.brawo! no i oczywiscie ja musze sie wtrącić xDD:

Ja mysle osobiscie ze ta ocena Deppa zależy tylko od tego, czy akurat jakis jego film jest w telewizji. zaraz na nastepny dzien widzimy wzrost jego średniej a to za sprawą wlasnie tych napalonych dziewczynek myslących, ze po jednym filmie można ocenić aktora.hmmm wlasnie, bo one nie oceniają aktora tylko jakiegos megaprzystojnego goscia który tak słiiit wyglądał w tym filmie. i lecą szukają zdjęc są najwiekszymi fankami.jak one go kochają!Po jakims czasie zapominają o swoim nowym idolu a za to pojawiają sie ci przeciwni których sąsiadka czy córka czy ktos tam tak sie nim zachwyca-Jak on może być tak wysoko to jakis stary facet (no cóż jest starszy od mojego ojca xD ale oczywiscie nie wygląda) nie widzialem z nim zadnego filmu ale jak kazdy aktor pewnie tylko mu w glowie alkohol i delikatnie mówiąc skoki w bok<lol> ...co! on na 10tym miejscu!? to niemożliwe przeciez on jest slabym aktorem a ma taką wysoką średnią tylko przez te napalone laski. i oczywiście jedyneczka, ewentualnie 2.

Od razu mówie że nie mam nic z nimi wspólnego, widzialam wiele filmów Deppa i ciągle sie dokształcam xDD. hah a wogle czemu ja sie tłumacze?hahah bo już zauważylam ze tu bardzo wszyscy lubią na siebie naskakiwać i oskarżać (irys0 jeszcze raz sory)a nie lubie byc obiektem takich oskarzeń.

Matko ale sie rozpisalam!