Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie wiem czy graliście już w nią na forum Deppa, ale najwyżej będzie druga, a tamta posłuży za ściągę dla cwaniaków :3 proste zasady: piszemy czyjeś nazwisko (ofc. jakiegoś aktora, reżysera itd) i przez skojarzenia z filmami lub osobami dochodzimy do wspaniałego Deppa.

Zacznę sobie:
Daniel Radcliffe - Harry Potter
Harry Potter- Alan Rickman
A.R. - Demoniczny Golibroda
D.G.- JOHNNY DEPP!

hmm..
dam trudne na początek :3
Colin Firth

Arnold Schwarzenegger- Niezniszczalni
Jet Li - Zabójca
Zabójca - Jason Statham
Jason Statham - Przekręt
Przekręt - Benicio Del Toro
Benicio Del Toro - Las Vegas Parano
Las Vegas Parano - Johnny Depp

Olivier Gourmet

użytkownik usunięty
jesse_b

Olivier Gourmet - Wróg publiczny nr 1 - Vincent Cassel - Wykolejony - Clive Owen - Bliżej - Jude Law - Parnassus

Thierry Lhermitte

Thierry Lhermitte -> "Kłopotliwy gość" -> Valerie Lemercier -> "RRRrrr!!!" -> Gerard Depardieu -> "Człowiek w żelaznej masce" -> Leonardo di Caprio -> "Co gryzie Gilberta Grape'a" -> Johnny

Lisa Kudrow :)

użytkownik usunięty
efu7

Lisa Kudrow - Błękitny deszcz - Forest Whitaker - Nasze wielkie rodzinne wesele
- Regina King - Historia kopciuszka - Jennifer Coolidge - Zoolander - Alexander Skarsgard - Metropia - Stellan Skarsgard - Piraci - Johnny Depp

Damian Lewis

Damian Lewis - "Łowca snów" - Morgan Freeman - "Mroczny rycerz" - Heath Ledger - "Parnassus" - Johnny

Paul Walker

godziasia

Paul Walker - "Autostrada do nieba" - Leslie Nielsen - "Straszny film 4" - Carmen Electra - "Starsky i Hutch" - Owen Wilson - "Telemaniak" - Jack Black - "Marsjanie atakują!" - Danny Elfman - "Alicja w krainie czarów"
Johnny

aniavidel

Ben Barnes - zapomniałam wcześniej xD

godziasia

Paul Walker - "Szybcy i wściekli" - Vin Diesel - "Kroniki Riddicka" - Judi Dench - "czekolada" - JD

Parry Shen

użytkownik usunięty
uciekam_na_marsa

Parry Shen - Córka prezydenta - Michael Keaton - Sok z żuka - Winona Ryder - Edward Nożycoręki - Johnny

Cillian Murphy

Cillian Murphy - Mroczny rycerz - Chrstian Bale - Wrogowie Publiczni - JD

Shahrukh Khan ^^

użytkownik usunięty
Diku

Shahrukh Khan - Nazywam się Khan - Mel Fair - Halloween - Danny Trejo - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Johnny

Christine Quynh Nguyen ;)

to tak samo jak wyżej! Christine Quynh Nguyen-Nazywam się Khan - Mel Fair - Halloween - Danny Trejo - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Johnny

Harve Presnell

użytkownik usunięty
jesse_b

Harve Presnell - Mr. Deeds - Milioner z przypadku - John Turturro - The source - Johnny

Scott Adkins

użytkownik usunięty
jesse_b

wiem że tak samo :p chciałam, żebyś ułożył/a trochę inną ścieżkę:)

Scott Adkins - "Ultimatum Bourne'a" - Julia Stiles - "Zakochana złośnica" - Heath Ledger - "Parnassus" - Johnny

Cher;D

użytkownik usunięty
godziasia

Cher - Syreny - Christina Ricci - Człowiek, który płakał - Johnny

Danielle Bisutti

Danielle Bisutti -Dorwać Smarta-Anne Hathaway I-Alicja w Krainie Czarów -Johnny
Jason Biggs

jesse_b

Jason Biggs - Życie i cała reszta
Życie i cała reszta- Christina Ricci
Christyna Ricci-Jeździec bez głowy
Jeździec bez głowy - Johnny Depp

Rowan Atkinson

użytkownik usunięty
donpyciuu

Rowan Atkinson - Czarna Żmija: Tam i z powrotem - Stephen Fry - Alicja w Krainie Czarów - Johnny Depp

Charlie Creed-Miles

Charlie Creed-Miles- Król Artur
Król Artur- Keira Knightley
Kiera Knightley- Piraci z Karaibów
Piraci z Karaibów- Johnny Depp

Alex Pettyfer

użytkownik usunięty
LLenny

Alex Pettyfer - Jestem numerem cztery - Kevin Durand - X-Men Geneza: Wolverine - Dominic Monaghan - Władca peirścieni - John Rhys-Davies - Helena Trojańska - Rufus Sewell - Turysta - Johnny Depp

użytkownik usunięty

Lesley Ewen

Lesley Ewen - Przypadek 39
Przypadek 39 - Renée Zellweger
Renée Zellweger - Jerry Maguire
Jerry Maguire - Tom Cruise
Tom Cruise - Wywiad z wampirem
Wywiad z wampirem - Brad Pitt
Brad Pitt - Mr. & Mrs. Smith
Mr. & Mrs. Smith - Angelina Jolie
Angelina Jolie - Turysta
Turysta - Johnny Depp

Jude Law

użytkownik usunięty
monisiaaa93

Jude Law - Parnassus - Johnny;)

Josh Hartnett

Josh Hartnett - Sin City - Salma Hayek - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Johnny Depp

Michelle Pfeiffer

monisiaaa93

Michelle Pfeiffer - Powrót Batmana - Christopher Walken - Jeździec bez głowy - Johnny Depp

Steve Martin

użytkownik usunięty
godziasia

Steve Martin - Baby mama - Sigourney Weaver - Pogromcy duchów - Bill Murray - Ed Wood - Johnny Depp

John Leguizamo

John Leguizamo - Miłość w czasach zarazy - Javier Bardem - Zanim zapadnie noc - Johnny Depp

Rachel McAdams

użytkownik usunięty
godziasia

Rachel McAdams - Rodzinny dom wariatów - Diane Keaton - Pokój Marvina - Leonardo DiCaprio - Co gryzie Gilberta Grape'a - Johnny Depp

Joshua Dean Williams

Joshua Dean Williams - X-Men Geneza: Wolverine - Dominic Monaghan - Władca pierścieni - Orlando Bloom - Piraci - Johnny

David Caruso

użytkownik usunięty
godziasia

David Caruso - Pocałunek śmierci - Nicolas Cage - Ghost Rider - Eva Mendes - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Johnny

Jason Michas

Jason Michas-Ernest idzie do szkoły-Jim Varney-Toy Story-Tom Hanks-Złap mnie jesli potrafisz-Leonardo di Caprio-Co gryzie Gilberta Greapa-Johnny Depp

Janusz Gajos ;]

mat_pong

Gajos - Przedwiośnie - Olbrychski - Pan Tadeusz - Alicja Bachleda Curuś - Ondine - Colin Farrell - Parnassus

martin_z

nie podales nikogo

mat_pong

no to ja podrzucam: Veronica Cartwright.

użytkownik usunięty
godziasia

Veronica Cartwright - Straszny film 2 - Tim Curry - Kolor magii - Christopher Lee - Charlie i fabryka czekolady - Johnny

Lee Tockar

Lee Tockar - G.I. Joe: Valor Vs. Venom - Scott McNeil - Decydujące 12 godzin - Kevin Durand - Efekt motyla - Ethan Suplee - Blow - Johnny

Steve Talley

użytkownik usunięty
godziasia

Steve Talley - Puls - Kristen Bell - Burleska - Cam Gigandet - Zmierzch - Robert Pattinson - Harry Potter - Helena Bonham Carter - Alicja w krainie czarów - Johnny

Dale Wilson

Dale Wilson-Titanic-Katrine Zeta-Jones-Terminal-Tom Hanks-Złap mnie jeśli potrafisz-Leonardo di Caprio-Co gryzie Gilbera Grepa-Johnny Depp

Łukasz Płoszajski

mat_pong

Zeta-Jones grała w Titanicu? Czy ja oglądałam ten sam?

Łukasz Płoszajski - Do potomnego - Katarzyna Bargiełowska - Pianista - Emilia Fox - Helena Trojańska - Rufus Sewell - Turysta - Johnny

Stacy Ferguson

godziasia

Stecy Ferguson - "Nine" - Penelope Cruz - "Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach" - Johnny
Jayne Brook

aniavidel

Jayne Brook - Cena nadziei - Sharon Stone - Kula - Dustin Hoffman - Marzyciel - Johnny

Chiara Caselli

użytkownik usunięty
aniavidel

Jayne Brook - Małpa na boisku - Paul Hewitt - Adwokat - Stephen Fry - Alicja w krainie czarów - Johnny

Josh Hutcherson

Josh Hutcherson - Asystent wampira - Salma Hayek - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Johnny

Chiara Caselli

godziasia

Chiara Caselli - Mr Nobody
Mr Nobody - Jared Leto
Jared Leto - Alexander
Alexander - Colin Farrell
Colin Farrell - Parnassus
Parnassus - Johnny Depp ;)

To teraz będzie trudniej: Snoop Dogg

użytkownik usunięty
Pawel_eS

Łatwe;p
Snoop Dogg - Wielki wybuch - Antonio Banderas - Pewnego razu w Meksyku- Johnny Depp

Jamel Debbouze:)

Jamel Debbouze - "Babylon A.D." - Vin Diesel - "Kroniki Riddicka" - Judi Dench - "czekolada" - Johnny
Jodelle Ferland

Jamel Debbouze - "Babylon A.D." - Vin Diesel - "Kroniki Riddicka" - Judi Dench - "czekolada" - Johnny
Aishwaraya Rai

aniavidel

mam troche zły internet i wcześniej nie wyświetliło mi mojego pierwszego wpisu ... a więc następna osoba może sobie wybrać postać, którą chce połączyć z Johnnym ;)

użytkownik usunięty
aniavidel

źle napisałaś drugie nazwisko;)
Jodelle Ferland - Silent hill - Radha Mitchell - Marzyciel - Johnny

Shannyn Sossamon