Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zgarnął soczystą nominację za Lone Ranger, słusznie?

użytkownik usunięty
Hascosept

nie.

dobrze grał? oscarowa rola?xD

użytkownik usunięty
Hascosept

a co strasznie źle grał?

ja nie wiem bo nie oglądałem jeszcze, dlatego pytam obeznanych

użytkownik usunięty
Hascosept

no to wg mnie strasznie źle nie zagrał.

Hascosept

Źle nie zagrał - to film był zły. Chcieli zrobić podróbkę "Piratów" ale nie wyszło. Z tego co gdzieś przeczytałam to rola Deppa w "Jeźdźcu" miała wyglądać dużo inaczej, jednak on ją trochę ukoloryzował ;) W każdym razie to niezaszkodziło.

Hascosept

Rola zła jakaś nie była, nawet przy drewnie, które mu partnerowało względnie nieźle to wyglądało . Rola deppowata, czyli tona charakteryzacji, sparrowata mimika i gestykulacja tylko w bardziej oszczędnej formie. Btw. głosować na KNP!!!

Sparow5

Nie obnoś się tak z tym bo cię lewaki zayebią

Hascosept

Na polszicie właśnie oglądłem, że unia zakaże do/w 2020 roku zakaz sprzedawania papierosow mentolowych. Kolejne świetne rozporządzenie lewactwa hehe. Żeby mniej ludzi umierało, tylko czekać aż będą produkowane auta zdolne do osiągnięcia 50km/h hehe.

Sparow5

http://www.youtube.com/watch?v=2sIkgheorv8

Hascosept

"Aby zwyciężyło lewactwo wystarczy obojętność ludzi dobrych"

Sparow5

zgadza się, trzeba tępić tę zarazę z całych sił chociaż już rozniosła się niczym tyfus po całym świecie

Hascosept

Niestety telewizja zręcznie manipuluje większością, jedynie polsat potrafi czasem zapraszać prawicowców. Niezależne głosy można ostatnio tylko w internecie spotkać, dajmy Max dobrą robotę robi.