Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zawsze psuje filmy w ktorych wystepuje, kiedy slysze 2 słowa, Johnny Depp to już mi sie odechciwa oglądać filmy z jego udziałem ktore wlasnie co reklamują i ktore są juz od wiekow w telewizji, kiedy słysze słowo "johnny depp" automatycznie w głowie slysze sygnał nie idz na ten film, nie idz na ten film!, zmarnujesz pieniadze, powieje nuda, johnny pokaze facjate na ktorej nic nie bedzie widac, tak jest od milionów lat

od milionów lat?? kurde, stary już jesteś..

użytkownik usunięty
gosia2326

bardzo stary... mam 88 lat :)

........

każdy ma jakiegoś aktora, który go drażni - to normalne, jesteśmy ludźmi, ju noł ;)
wg mnie Depp jest raczej średnim aktorem, ma swoje 'momenty', ale tak ma wielu aktorów, np Tomek Cruise.. też nie grzeszy mimiką, ale ma na koncie kilka ról wybitnych, a jego filmografia, tak jak u Deppa, jest raczej bez zarzutu - gra w dobrych filmach.

Ja tak mam z Orlando Bloomem. I co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz! :)

Mada_gringo

Hehe ja tak mam z Bloomem, Deppem, Cruisem i Kutcherem.

jasirah

tak się zastanawiałam czy napisać coś niemiłego i chamskiego, czy nie tracić czasu na taką głupią istotkę jak ty? w telewizji nic, w internecie tym bardziej. wybacz, ale moja moralność i wierność do Deppa (i nuda)...sam rozumiesz.

najpierw pytanie ogólne (do wszystkich): załóżmy że jest Pan Mariusz. Pan Mariusz zawsze wyraża swoje negatywne opinie z wyrażeniami typu: "moim zdaniem", "uważam", "myślę", itp. i teraz, jeżeli Pan Łukasz napisałby "Według mnie Depp zawsze psuje filmy w których występuje", Pan Mariusz i inni fani Johnny'ego napewno (tak: NAPEWNO) odnosiliby się do Pana Łukasz z większą sympatią. może nawet z litością. współczuciem. ale nie. Pan Łukasz świadomie obraża aktora. co ważniejsze, nie kryje się z tym ;00 TA ZNIEWAGA KRWI WYMAGA (ale to w trzecim akapicie). no tak miało być pytanie. a więc: dlaczego do kur*y nie możecie pisać "moim zdaniem"? (tak, bardzo by mi to uprościło życie).

dobra koniec cackania. polecam Panu Łukaszowi udać się do laryngologa. chociaż...jeżeli ktoś słyszy jakieś głosy w głowie, to należałoby zahaczyć też o psychologia (może psychiatrę?). "pokaze facjate na ktorej nic nie bedzie widac". tak, okulista też by się przydał. masz jakieś problemy? dziewczyna rzuciła cię dla plakatu Johnny'ego? (dobry wybór) jeżeli nie możesz o nim słyszeć...musi to mieć jakieś wewnętrzne przyczyny. chcesz o tym porozmawiać? ponieważ mam trochę szacunku do starszych ludzi (w końcu 88 na karku) oszczędzę sobie wulgaryzmów.

ulterior_dreamer

wątpię aby Depp przejmował się opiniami kogoś tam na jakimś tam portalu z zabitej dziury, które dotyczą jego filmów, które to z kolei (podobno) sam zainteresowany nie ogląda.. a jak wszyscy wiedzą Depp nie przepada też za swoją twarzą, stąd też zawsze wybiera takie role gdzie go umalują, natapirują i zakryją :>

ciut dystansu :)

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

ten twój johnny to jakis wiecznie niedoćpany narkoman na głodzie, nie lubie kiedy z narkomana ktos robi romantyka lub gangstera
na ekranie wygląda jakby w wieku 10 lat zaczal ostro brac a w przerwach grywal na planie filmu - bo tak trzeba, denerwuje mnie fakt że kino obsadza go w role do ktorych tak naprawde nie pasuje, podobalyby Ci sie filmy w ktorych Michal Wisniewski zagra role romantyka? albo lalusiowego gangstera? on nie umie ukazac juz swoich emocji nawet jako aktor, w przeciwienstwie do takich slaw jak robert de niro czy al pacino ktorzy sa przeciez o wiele starsi, on jest zryty a ty kupujesz tylko imie i nazwisko i kawalek tortu z lat 80tych, nie chodzi mi o to że ja jestem przeczulony na punkcie zrytych ludzi kina, chodzi mi o fakt w jaki kino stwarza niesmak biorąc takie osoby do roli: romantykow, gangsterow, szarych ludzi, i co z tego że to johnny depp? mickey rourke nie gra księdzów, szeryfów, super ojców, nie wiem pomyslow mi brak teraz, on sie stoczyl, ale gra podobe do swojego zycia, role, depp to tylko imie i nazwisko, czy on byl chociaz kiedys slawnym aktorem? czy on wiecznie jest taką wschodzącą gwiazdą? coś co sie wdrapać na wyzyny nie może, zgadza sie?

tak naprawde ten twoj johnny moglby zagrac w burdelu damską dziwke idealna rola dla niego, prowadzonym przez burdel mame ktora zgarnela z ulicy sierote z ulicy i zrobila z niego hmmm...

wyrazilem sie jasno? zryty czlowiek do zrytych filmow, a normalne filmy niech pozostawi mlodszym i zdolniejszym

Nie za bardzo rozumiem twego oburzenia i złości, ponieważ dla mnie jak wiem że gra w czymś Depp to zapewne będzie to świetny film co wcale nie znaczy że że to będzie normalne dzieło w jakimś tam gatunku tylko raczej coś innego i odmiennego od tego czego się zazwyczaj oczekuje. po za tym Depp nigdy w normalnych filmach nie grał więc o co Ci chodzi nie bardzo wiem .Dla mnie jego nazwisko gwarantuje że raczej film może być lekko lub czasami nawet mocno odjechany. O czym chyba niektórzy nie wiedzą lub nie
chcą pamiętać.

użytkownik usunięty

chyba sobie żartujesz? więc uważasz że młodsi aktorzy są zdolniejsi? wymień mi choć jedno nazwisko?

jesli bylby takim zlym aktorem to napewno nie wystepowalby w tylu filmach i napewno wszyscy by go krytykowali itp a tak nie jest wiec twoj komentarz nie jest na miejscu.

MyszA69

>kiedy słysze słowo "johnny depp"<
Hahaha,słowo..Ale w sumie masz te 88 lat to chyba możemy wybaczyć,ten błąd..;))

użytkownik usunięty

No coż spodziewałam się więcej pozytywnych komentarzy ale co zrobić. No więc ja uwielbiam Deppa :) według mnie jest świetnym aktorem... ale tak ja wy nie lubicie tego aktora tak ja nie lubię Brada Pitta czy Orlando Blooma i nic na to nie poradzimy każdy ma swojego ulubieńca :D

heheheheeheheheh kurwa

A ja widziałem kilka filmów,które uratował - na przykład Dziewiąte Wrota, czy 3 część Piratów.

perełko...jak ktoś, niekoniecznie mądry, to kiedyś powiedział: "Nawet w świecie czarodziejów nie jest dobrze jak słyszysz głosy" (czy jakoś tak)->to taka refleksja dla Ciebie;D
A! no i oczywiście szczerze gratuluję i podziwiam Cię, że w wieku 88 lat umiesz się tak sprawnie posługiwać internetem bo np. dla mojej babci laptop to "klaptok", a jej telefon komórkowy to idiota bo dziwnym trafem zawsze dzwoni tylko do mnie i nie da się wybrać nikogo innego(bo jestem na początku listy;D)

użytkownik usunięty
Alice_in_Neverland

Zgadzam się z VeinQ, "moim zdaniem" byłoby bardzo na miejscu. o.o
Generalnie nie ślinię się na widok Deppa, ale bardzo go lubię.

Zajebisty aktor, tyle w temacie, wszechstronny i wybiera ciekawe produkcje, jeszcze nie widziałam w jego wykonaniu filmu, który by skopał. Na 10, które widziałam średnio podobał mi się tylko w "9 Wrotach", ale tam generalnie scenariusz nie był najwyższych lotów, więc wiele nie wymagam.

Depp jets co najmniej bardzo dobrym aktorem :) Chociaż w wielu filmach w których go widziałam zagrał genialnie :)
Nie jestem jego jakąś fanką aby wzdychac na jego widok i oceniaż wysoko jego grę i filmy z jego udziałem bo go lubię ;)
Ma coś w sobie a jego gra jest przekonująca, potrafi odnaleźć się w każdej postacji ;)
Nie oglądam z nim rzecz jasna wszystkich filmów ale kilka widziałam i na pewno Depp należy do grona świetnych aktorów ;)