Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jest poprostu świetny!! uwielbiam go :) wegług mnie jeden z najlepszych współczesnych aktorów, w Edwardzie nożycorękim był poprostu świetny niemówiąc już o piratach z karaibów :D :*:*:*

PaTuSsSiA

No tak jest przystojny i wogóle, ale dlaczego ja go kojarze tylko z Piratów?

użytkownik usunięty
lorraine93

nelo:
moze dlatego, ze go widziałas tylko w Piratach?

PaTuSsSiA

Ja nie mogę gdy widze takie tematy...sorryyyyyy odpadam.............

zDEPPrawowana

masz prawie takie samo zdjecie jak ja :D :) pozdrawiam mocno... I tez uwielbiam johnny'ego

happysad_owa

Czytając te wszystkie głupie, pachnące truskawkami i walące w oko różowym kolorem posty i tematy, siedze, i siedze, aż mi herbatka wystygła i się zastanawiam.....za co Hitler tak męczył Żydów? To był normalny przecież naród. Miał swoje obyczaje, religie, ale był normalnym, nikomu nie szkodzącym narodem.Powinien się czepić takich różowych laleczek, to im dokazywać, gazować, uśmiercać itd. Oczywiście nie znam was naprawdę. Nie wiem czy jesteście typem barbie i nie wiem czy słuchacie takiego nędznego ścierwa jak Tokio Hotel, US 5, Blog 27. Sądząc z waszych postów niewiele mogę wywnioskować, ale zaczynam powoli myśleć, że was też "zeżarła" mania głupich nicków np.: Psotka, Cornelia, Misiunia.....i głupich postów np.: ach on jest taki słodki, mniam, mniam, ale z niego ciacho, całuski:* i takie tam. Możliwe, że dla was kobiet i gejów jest on "ładniutki", ale mam nadzieje, że nie zamienicie się przez to w takie puste, blond lalunie

movie_maniak

Przepraszam was bardzo ale ja jestem blondynką,a wcale nie uważam,że jest wspaniały tylko dlatego,że jest "śliczniutki".Przede wszystkim trzeba docenić go za ogromny talent i niesamowite podejście do zwykłych ludzi:)Pozdrawiam:)

movie_maniak

POPIERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

sperma

movie.maniaka

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

PaTuSsSiA

Fajnie, ze ktoś podzielił moje zdanie, absolutnie zgadzam się z wypowiedzią osoby przede mną:D

zDEPPrawowana

Droga Amelio....nie mówie o wszystkich blondynkach:) Niektóre są ładne inteligentne, ciepłe i troskliwe więc nie czuj się obrażona:). Mówię tak ogólnie ponieważ uważam, że większość porąbanych dziwek ma włosy blond. Ale oczywiście nie wszystkie....

movie_maniak

Nie ma sprawy,dziękuję,że masz również dobre zdanie o niektórych blondynkach,bo to miłe:)A te głupie to są pewnie farbowane;)Pozdrawiam:)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

mam kompleks wyzszosci, nizszosci, jestem blondynka i chce miec mily, kobiecy humor