po co pisać komentarze typu 'johnny depp nie powienien być w top 10 obok takich wielkich aktorów jak ten, ten i ten', skoro powinien i jest? :)
albo podaj, proszę, kilka argumentów, które mnie przekonają, że to jednak pomyłka i straszna niesprawiedliwość, to wtedy spróbujemy zrobić jakąś akcję, żeby był powiedzmy 11 ;)
cheers ;)
nie jestem krytyczna :) oglądam filmy dla rozrywki, a nie żeby je oceniać :) jak mi się jakiś podoba to daję 10 i tyle ;) o, i sorry, ale nie czytałam zbytnio komentarzy ;) tak jakoś miałam 5 minut nudy to napisałam tamten komentarz ;) ale johnny depp i tak jest zajebisty ;) tak jak wielu aktorów :) bo każdy ma w sobie coś ciekawego, co przyciąga widzów :)
cheers
przeczytałam niektóre komentarze. Twoje też ;) widać, że w tym siedzisz i chyba film to Twoje hobby. fajnie :) buu, ktoś kto się raczej na tym nie zna i komu to zwisa (mówię o sobie oczywiście), chyba nie powinien się udzielać, bo tylko kaleczy 'wystrój' filmwebu ;)) chociaż pewnie bywają bardziej ułomni xp
by the way, nie przestawaj oceniać! to może być Twoja przyszłość ;)))
cheers
novemberrain - nie jestes poniekąd sama, ja też (jeszcze) się mało znam na filmie i aktorach, i zgadzam się z Tobą. Takie osoby jak my [ :) ] własnie powinny się udzielać, zadawać pytania, rozmawiać - dzięki temu stajemy się mądrzejsi!
Szkoda, że jest wielu tak zwanych krytyków filmowych na filmwebie, takich, co to im się ranking nie podoba. Wyobrażacie sobie, jak naszemu rankingowi musi być przykro?! Dla mnie, kochany rankingu, jeżeli to czytasz- wiedz, że jestes super, nawet, gdyby na Twoim szczycie miał wkrótce stanąć Rysio Żółta Czapeczka - mój dawny sąsiad i baaardzo utalentowany aktor (szczególnie jeżeli chodziło o wyłudzenie "paru zlotych na piwko, kochana, po sąsiedzku") :) życzę pomyslnosci, jak to mawia pan, co przepowiada przyszłosć w telewizorze.
racja ;)) chociaż mi na tym nie zależy. jak powiedziałam, filmy to dla mnie rozrywka, a nie pasja :)
@novemberrain napisał/a:
"nie jestem krytyczna :) oglądam filmy dla rozrywki, a nie żeby je oceniać :) jak mi się jakiś podoba to daję 10 i tyle ;) o, i sorry, ale nie czytałam zbytnio komentarzy ;) tak jakoś miałam 5 minut nudy to napisałam tamten komentarz ;) ale johnny depp i tak jest zajebisty ;) tak jak wielu aktorów :) bo każdy ma w sobie coś ciekawego, co przyciąga widzów :)
cheers"
Zaprzeczasz samej sobie! Przecież to co robisz, to właśnie "udzielanie się", a piszesz tutaj:
"przeczytałam niektóre komentarze. Twoje też ;) widać, że w tym siedzisz i chyba film to Twoje hobby. fajnie :) buu, ktoś kto się raczej na tym nie zna i komu to zwisa (mówię o sobie oczywiście), chyba nie powinien się udzielać, bo tylko kaleczy 'wystrój' filmwebu ;)) chociaż pewnie bywają bardziej ułomni xp
by the way, nie przestawaj oceniać! to może być Twoja przyszłość ;)))
cheers"
Że nie powinnaś się udzielać. Sama mówisz że się nie znasz, a w temacie obraziłaś ludzi, którzy najprawdopodobniej znają się o wiele bardziej. O.o