W każdym filmie tworzy odrębną postać nie podobną do wcześniejszych.
Jak on to robi, że wciela się we wszystkie role idealnie?
Potrafi pokazać wszystko, odegrać wszystko. Szalonego pirata, stukniętego właściciela fabryki czekolady, demonicznego golibrodę, rozmarzonego pisarza itd. itp.
Tylko czego on jeszcze nie ma Oscara? Trzeba jakąś petycje napisać czy coś, bo to po porstu kpina!
ja już przestałam się nawet nad tym zastanawiać. Pewnie się zorientują za jakieś 20 lat że przegapili zdolnego gościa, który odwalił kawał dobrej roboty w tym biznesie i dają mu Honorowego Oscara za całokształt twórczości - co w tym przypadku będzie żałosne... Ale jak dla mnie te wszystkie nagrody są nafaszerowane politycznymi intencjami, więc nie mają aż takiego znaczenia. A wszyscy wiedza że Depp to jeden z najbardziej kreatywnych aktorów dzisiejszego Hollywood i nie tylko.
zmieńmy świat razem!!!
*to jakiś absurd - pisz se tę petycję kobieto jak chcesz. nie ma oscara bo go nie dostał. proste?? jakby to był cel jego pracy... no i na marginesie - takich tematów mamy tu już z milion sto. wniosek?? naucz sie korzystać z wyszukiwarki.
przepraszam, że sie uniosłam :)
Nie przepraszaj ;p.
Mnie w tym temacie co innego zastanawia- czemu wymienione są tylko role z ostatnich lat?
Jak na moje oko taki Ed Wood, Ichabod Crane czy William Blake byliby o wiele lepszym przykładem, niż ciągle wymieniany Sparoł :/...
Nigdy nie słyszałem o tym człowieku, a na temat natknąłem się przypadkiem, ale skoro Johnnie Deep nie dostał jeszcze Oscara (TM) to może po prostu wszystkie jego role były mizerne.
Co jest gorsze? - Użytkownicy, którzy zakładają po raz setny tematy podobnej treści czy użytkownicy, którzy stale ich pouczają, korzystając ze zdań typu "wyszukiwarka nie boli"?
Mnie wkurzają i jedni i drudzy. Albo nie - inaczej. Ci pierwsi latają koło nosa, a drudzy koło d***.Albo i odwrotnie, coś mogło mi się popieprzyć.
A Ty to Icek miałeś kosić chwasty, a nie się na forum Deppa obijasz. ;P
Oho, powiało grozą... ;p, mamy wkurzoną użytkowniczkę na forum.
Możesz się wyładować z tym temacie. Będzie Ci lżej i użytkownicy, którzy Cię wkurzają ujdą z życiem :).
Ja bym jednak radziła olewać. Zupełnie. Wszystko.