podobno dlatego, że od teatru się tylko zaczyna.....
a wy co o tym myślicie?
Taksówkarza ma zaznaczonego, że dopiero chce zobaczyć. Mimo wszystko podziwiam ją. Czasami pisze, że nie widziała filmu - roli, ale i tak wie, że jest najlepsza (np. Marylin). Dlaczego ja nie zostałam obdarzona taką pewnością siebie <rozpacz>.
nie oceniła, bo chyba widziała z reklamami, a w ten sposób nie chce oceniać filmów- ale nie o to chodzi. sama mam zaznaczone do obejrzenia kilka filmów, które juz widziałam, bo nie potrafię ocenić. zbyt duzo czasu minęło od ostatniego seansu.
no, ale sens niepewności co do oceny pozostaje.
I rzeczywiście - chodzi o sposób formuowania zdania.
Patrz, rozmawiałyśmy o Ostałowskiej, a kiedy zabrakło jej argumentów zaczęła gadać o głodujących dzieciach i o tym, że Depp ma dużo forsy, a się nie dzieli -.-/Co to ma wspólnego?
to może przeczytaj właściwie w jakim kontekście to napisałam, a nie teraz wyskakujesz, że pisałam nie na temat.
no skoro już zaczęłaś to może przeczytaj wszystko i wtedy zarzucaj mi, że piszę nie na temat. wtedy może zrozumiesz o czym w ogóle była ta rozmowa.
aviatorka nie jest trollem...to mloda userka z bardzo dojrzalym gustem
nie wiem dokladnie o co sie klocicie ale powinnas wziac pod uwage ze z czasem poglady sie zmieniaja, gdybys zobaczyla jakie glupoty pisaem rok temu to bys sie przerazila
"Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni)" --> czym jest niby ten temat i co miał na celu?Odpowiedź ajk nic.
"Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety."-->tutaj na przykład SPAM, flood
jego efektem jest na przykład skupienie uwagi na trollującej osobie.
bezgraniczne podporządkowanie się jakiejś idei-->De Niro!(wszędzie go porównuje, nawet, gdy nie mówimy o tym aktorze) i inne.
nie radzilbym tutaj polegac na regulkach a raczej na zdrowym rozsadku
trolli tu nie brakuje ale aviatorka nim nie jest, stwierdzam to z calkowita pewnoscia a temat jak temat bez przesady z tym zwracaniem uwagi
Wiesz, mi to jest obojętne i wiem, że może wg. ciebie czepiam się szczegółów, ale sama się o to prosi. Ja mam inne wrażenie, innego nie dopuszcza.
w takim zgłoś moje konto pod pretekstem trollowania i podaj przykłady, które podałaś wcześniej.
grozisz mi tym cały czas, wiec myślałam, że przynajmniej kiedy znajdziesz już jakiś pretekst..
wiedziałam, że obrona będzie nadużyciem, ale nie wiedziałam jak to inaczej określić.
Możliwe, że w waszym przekonaniu nie, ale ja miałam inne wrażenie. Może kiedyś je zmienię, zwłaszcza w poprzedniej rozmowie dała jasno do zrozumienia.
Nie przyjmę Twego zaproszenia.Powód?
Miałas mnie w znajomych ale usunęłas przez jedna głupią sprzeczkę(zbyD pochopnie,sprzeczki na forum Deppa to mały kult).
Widziałas moją ostatnią spinę z Marcinem?
W kwestii znajomych u nas nic sie nie zmieniło,to by bylo dziecinne.
Wiem i rozumiem. Nie zależy mi na tym kogo mam w znajomych, wysłałam, nie musisz przyjmować. Zdenerwowało mnie to wtedy i pod wpływem emocji cię wywaliłam.
No rzeczywiście dziwne relacje, rzadko się z czymś takim spotykam i może dlatego.
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/robert-pattinson-ponownie-najseksowniejszy_1505 57.html
*.*!
6 Johnny Depp
7-Justin Bieber
33- Brad Pitt
tak szczerze to pierwszy prawdziwy facet na tej liscie to gosling
ian somerhalder ma ladna twarz tez dosc