podobno dlatego, że od teatru się tylko zaczyna.....
a wy co o tym myślicie?
ian jest uroczy w pamiętnikach, gdzie ma ciemne włosy i jest taki złyyy
wczoraj go widziałam w jakims filmie- średnio wyszedł, ale i tak z tej listy najlepszy
gosling jest męski, ale nie mój typ
też go widziałam.
wcześniej było dwa, ale zmieniłam system oceniania. nie oceniam aktorów na 2 i 4.
1 - nic a nic nie umie
3 - słaby, ale da się przeżyć
5 - średni itd.
dałabym mu 3, ale zatrzymał się na serialu. jest sławny, mógłby z tego korzystać i wybierać lepsze filmy.
oceniasz go na 1, czyli twierdzisz, że nic a nic nie umie, ale jeśli nie umie grać, to niech nie wybiera. po co ma brać się za coś w czym nie da sobie rady jak aktorzy których oceniasz na 8? nie ocenia się samej ambicji.
przeszkadza ci moja ocena dla tego aktora, a sama Forresta Gumpa oceniłaś na 1, a Bitwę Warszawską na 3. to nie jest kpina?
bitwa warszawska jest KPINĄ- ten film, nie moja ocena. forrest ma u mnie 8, nie jeden!
nie przeszkadza mi twoja ocena. nie przeszkadzają mi żadne oceny oprócz zbyt niskich dla ostatniego cesarza. tylko dziwią mnie twoje kryteria.
miałam na myśli Zieloną Milę, pomyliło mi się.
właśnie, że ci przeszkadzają. za nim napisałam ci dlaczego nie wystawiłam mu 3, miałaś problem z tym, że jemu wystawiał o wiele niższą niż Deppowi.
nie z oceną, tylko z niezrozumieniem twego podejścia. odwoływałam się przy tym do twojej oceny penelopy i scarlett, nie tylko deppa.
. zielona mila to dramat- film od którego można czegoś wymagać. ma u mnie 1 z tego samego powodu co depp.
zresztą ja mówię wyraźnie: oceniam za wygląd. nawet nie udaję sprawiedliwego podejścia
nie oceniłam Penelope i Scarlett za to w jakich filmach grają. uważam, że są aktorkami na 8 i takie oceny im też wystawiłam.
Deppa również oceniłam na 8 i uważam, że to ocena sprawiedliwa (9 przesada). dałam mu 8 za rolę w tych o to filmach: Edward Nożycoręki, Charlie i Fabryka Czekolady, Marzyciel oraz Piraci z Karaibów.
nie dam mu więcej za rolę w tych o to filmach: Blow, Dziewiąte wrota, Donnie Brasco.
możliwe, że zmienię mu ocenę po obejrzeniu Arizona Dream, ale nie wiem jak wypadł. jeśli wg mnie słabo, obniżę do 7, jeśli będę zadowolona, ocena 8 się umocni.
och, wiem :)
ale cały czas nie mam na nią czasu, albo chwytam się za jakiś inny film. ostatnio Drive, Godziny.. a ta Arizona leży i leży..
ja Klanu nie oglądam, kiedyś widziałam może parę odcinków, ale to było dawno, teraz już ponoć odszedł?
podobno tak, chociaz ja nie ogladam klanu i nie sledze tez jakos kariery ryska specjalnie ale wiem ze jest dosc dobry
też słyszałam pozytywne opinie, ale trąbili w radiu, że Rysiek z klanu umiera:D
wiesz, sensacja jak po odejściu Hanki
?, Przecież odpowiedziałem klarownie w miarę. Dla was wszystko co jest niezgodne z waszym "obiektywizmem" jest rzeczą niespotykaną.
niewazne, nie wiem czemu piszesz do mnie text z tym obiektywizmem, ja nie mowilem ze jestem we wszystkim obiektywny idealnie... nie myl userow
dokładnie tak samo myślę. ale zapytałam o to, ponieważ jedna z psychofanek Deppa kilka minut temu napisała mi, że Depp nie gra w teatrze tylko dlatego, że od teatru się po prostu ZACZYNA.
zapytałam, bo jedna z psychofanek Deppa kilka minut temu napisała mi, że Depp nie gra w teatrze tylko dlatego, że od teatru się po prostu ZACZYNA.