Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

niż szalejący Bob tu
http://www.youtube.com/watch?v=dS5eez_f4d8

jedna z najlepszych kreacji w historii kina i najbardziej zasłużony Oscar za aktorstwo

lotr12345

poza wybitnym Aktorstwem film ten ma rowniez wybitna wartosc edukacyjna. bob zaprezentowal tutaj wzorowego kochajacego meza. tak kazdy mezczyzna powinien obchodzic sie ze swoja kobieta. kazda kobieta natomiast powinna marzyc o takim mezczyznie.

http://www.youtube.com/watch?v=qp1A-QfIg0k&feature=related

użytkownik usunięty
kinoman0

Przerażasz mnie, ale ironia doskonała.

lubisz ekstremalne emocje? - to nie byla ironia.

użytkownik usunięty
kinoman0

Raczej nigdy nie doświadczyłam 'ekstremalnych emocji', wię nie jestem w stanie się jasno określić.

kinoman0

zgadza się miejsce kobiety jest przy garach ewentualnie pod mężczyzną ;) hehheehhe
a jak nie to ZA RYJ I O ZIEMIE !!!hyhyhyhy

lotr12345

<piatka>

użytkownik usunięty
lotr12345

A najlepszymi kucharzami na świecie są mężczyżni...

oczywiście
mężczyźni wymyślili gotowanie

mężczyzna wymyślił kobietę

użytkownik usunięty
lotr12345

Żeby gotowała?

Bóg jest mężczyzną i stworzył Adama na swoje podobieństwo a samice dał mu by świadczyła usługi seksualne (bez sprzeciwu ) ,rodziła dzieci i była na każde jego skinienie posłuszna jak pies
taka jest kolej rzeczy tak napisano w Biblii

lotr12345

racja. ale kobiety niestety traktuja biblie zbyt literalnie i znieksztalcaja jej symboliczny prawdziwy sens (jak to wyzej opisales).

użytkownik usunięty
lotr12345

Ewa zdaje mi się, że rodzeniem dzieci została ukarana po wygnaniu z Edenu. Jeśli Bóg jest płci męskiej twoje rozumowanie może mieć w sobie jakąś logikę, lecz nie znamy do końca istoty Boga.
W mitologii greckiej np. pierwsza była Gaja - matka ziemia.
I jeszcze jedno. Mam jakieś takie wrażenie, że jeli będziesz miał w przyszłości córkę to zmienisz swoje zdanie.

bluźnisz
Bóg stworzył mężczyznę na swoje podobieństwo a kobietę żeby mu służyła
jeśli będę miał syna to pójdzie na studia jak tatuś i zostanie kimś a córka do gastronomika żeby zryć chociaż umiała zrobić

użytkownik usunięty
lotr12345

Jeszce zmienisz zdanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

nono TY JUŻ TAM SIĘ NIE WCINAJ

użytkownik usunięty
proszekaaa

Ta ,,krucjata'' należy do Ciebie:). Dalej proszę, chcę się jeszcze pośmiać.

lotr12345

O NIE!!!!! CO TY SE MYŚLISZ ... TY WARIACIE. TY MĘSKI WYCIERUCHU.. NIE JESTEŚ GODZIEN LIZAC KOBIETOM BUTÓW ANI NICZEGO INNEGO!!!!!!!!! TY @.... sWINIO TY ..... DO CIEMNICY CIE ZAMKNAC TY CHAMIE ZE WSI MAM ZNAJOMOSCI JEDEN TELEFON I CIE WYTARMOSZA ZA TE TWOJE ZAMSZOWE STRINGI>>>>>>> PATRZCIE JAKI PEDAŁ .... PEDAŁ !!!!!!!! NO CIOTA....... I BZYKA LALECZKE BIBERA POD KOŁDRA

użytkownik usunięty
proszekaaa

No ładnie...:)

lamenty zgorzknialych kobietek muehehehehehe

użytkownik usunięty
kinoman0

I to z caps lockiem.

proszekaaa

właśnie to miałem na myśli mówiąc swoje słynne "MÓZG KOBIETY JEST MNIEJSZY NIŻ MÓZG MĘŻCZYZNY )

lotr12345

hipokryto, poczytaj sobie swoje wypowiedzi i spróbuj napisać to "swoje słynne" powiedzenie jeszcze raz, z czystym sercem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lotr12345

cóż, widać, że reprezentujesz sobą i swoim zachowaniem wysoki poziom

zaMUSEowana

taki za jaki kochają mnie samice

zaMUSEowana

baby po prostu lubią byś szmacone przez faceta
trzeba być takim Samcem

lotr12345

Wiesz, jesteś pierwszą osobą o takich poglądach, z którą mam (wątpliwą) przyjemność się spotkać.

Nie jestem jakąś tam feministką, ale bez przesady, żyjemy w XXI wieku. Kobieta ma takie samo znaczenie i prawa, jak mężczyzna.

użytkownik usunięty
lotr12345

Wielkość w sumie nie oznacza inteligencji

oznacza
wielkość Knagi oznacza z kolei sprawność seksualną

użytkownik usunięty
lotr12345

słynne a głupiutkie LOL
Kobiety mają drobniejszą budowę, w tym także mniejszą czaszkę, siłą rzeczy mniejszy mózg.
Mózg słonia jest cztery razy większy od mózgu człowieka, to znaczy, że słoń jest mądrzejszy od człowieka?

kobiety mają mniej rozwinięte niektóre partie mózgu
poza tym porównuje się osobników z tego samego gatunku
najbardziej rozwiniętymi partiami mózgu u kobiet są te odpowiedzialne za pranie, sprzątanie i gotowanie dla swojego Pana .

lotr12345

pieknie powiedziane.

lotr12345

pier.... się cioto ty może nawet nie studiujesz... w wieku 5 lat musiałeś robić lody Niemcom żeby przeżyć a gdy wracałeś do domu to mamusia kazała ci zmywać gary, czyścić kibel( o ile miałeś go) i prać dlatego tak gadasz .. masz nie równo pod sufitem... Wcale nie chce odstawiać takich szopek ale kiedy widzę że jakiś debil niedowartościowany ( cały w pryszczach i niedoskonałościach) wyżywa się na kobietach to mi się niedobrze robi. musiałeś mieć jakieś H...owe dzieciństwo !!!!!!!!

proszekaaa

ale wulgarna. jak kazda kobieta ktorej mezczyzna daje za duzo luzu (przykladny maz nie powinien w ogole).

proszekaaa

czy studiowanie czyni lepszym?

lotr12345

ja lubie kobiety, ladne sa

DonVitoCorleone

ja też lubię ich wszystkie dziurki i tą uległość wobec samca

użytkownik usunięty
lotr12345

wszystkie dziurki? wydało się, kryptogej^

dupa kobiety to nie dupa faceta (tfu) samica ma szersza miednice przystosowaną do walenia

użytkownik usunięty
lotr12345

czyli nie jest przystosowana, faceci mają wąskie i do tego mają punkt G w dupach, czyli natura sobie z was zakpiła, nadstawiaj tyłka geju :P

a zaczynałem Cię lubić ....

użytkownik usunięty
lotr12345

mistrz trollerki trafił na mistrza trollerki xDD

lotr12345

raczej rodzenia:)

DonVitoCorleone

do przyjmowania mojego pena tez musi mieć szeroką miednice żeby jej nie rozerwało

lotr12345

przyznaję Ci racje z tym, że niektóre kobiety lubią być poniewierane i "zeszmacane" przez mężczyzn, ale pisząc takie rzeczy obrażasz też te pozostałe. Chciałabym 'powiedzieć' jeszcze, że z żartami również nie należy przesadzać.

od czlowieka nie ale od kobiety owszem.

użytkownik usunięty
kinoman0

już nie jestem zainteresowany tobą jako kobietą

jestes najbardziej puszczalska lesbijka i wszyscy na fw o tym wiedza.