niż szalejący Bob tu
http://www.youtube.com/watch?v=dS5eez_f4d8
jedna z najlepszych kreacji w historii kina i najbardziej zasłużony Oscar za aktorstwo
MY, KOBIETY, PSYCHICZNY KINOMANIE TY TAK CI WYSZORUJEMY TE TWOJE KINDER NIESPODZIANKI TO CI SIE ROZPUSZCZA ZACHOWUJESZ SIE JAKBYS MIAŁ DUZE A SA BEZ KREMU W SRODKU A ICH ZAWARTOŚĆ TO DO D... JEST JAK CIĘ SPOTKAM TO DO DU.. CI NAKOPIE CHAMIE TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wydaje mi sie ze twoja domowa sytuacja wyglada dokladnie tak jak to opisalem. stad ta frustracja. nawiasem mowiac niepotrzebna. boskiego przeznaczenia nie oszukasz.
zabierz sie juz za swoja szmate/gabke czy czym tam lubisz najbardziej szorowac bo jak widac przerwy w obowiazkach ci nie sluza.
ZGRYWASZ TAKIEGO TWARDZIELA !!!!! WOW JAKI TY MĘSKI!!!!! przestań trzepać jak do mnie piszesz !!!!!!!!!
"ooo miszczu, miszczu! twoja wiedza, twoj wyszukany jezyk, twoj wspanialy gust i nieomylne opinie! jeszcze dżooonyy!"
ale się z ciebie nabijają...miszcz... ha,ha,ha. No chyba, że masz fanki wśród 2-latek, ale to jeszcze małe naiwne dziewczynki, które nawet "trz" nie potrafią wymówić, a co dopiero odróżnić prawdziwego mistrza od klowna!
a mam wygadać!!!!!!!!!!!!!!!??????????? NO ZOBACZYMY JUTRO CZY IE OGLĄDASZ>>>>>>> lepiej weź mnie do znajomych bo tutaj napiszę
z tego co pomaietam to nie.
w glebi serduszka pragne tego ponad zycie...
ahhh gdomko musisz byc intrygujaca dziewczynka(puszczam oczko-hihi)
i do tego lubi biologie...SKARB!!!
gdmoko..
wyjdziesz za mnie?!...
bedziemy mieli piekne intrygujace dzieci z gatunku czlowiek..ahhh moje zycie nabiera pomalu sensu.
on jest homosem nie zwracaj na tego podludzia uwagi
ja już dawno przestałem mu odpisywać zeby nie zarazić się pedrylstwem i głupotą
właśnie! trzeba chłopa pogonić do szorowania płytek, bo inaczej czuje się zawiedziony i w necie szuka rozrywki