moim zdaniem Johnny jest JEDNYM Z NIEWIELU aktroroe ktorze naprawde potrafia wcielic sie w swoja role... w komedii roma, w sensacj, thrilrze, dramacie itp!! we wszyskim... moj ulubiny film z nim to co gryzie gilbera grape'a... z filmow tima burtoja to edward nozycoreki i... jezciec bez glowy!! chociaz zagral takze swietna role w swinney todd film.. nie wiem... brakowalo mu czegos!! wiekszasc krytykow filmowych mowi ze nawet jakies prosty gowniany film z Johnnym Depp'em staje sie arcydzielem... a wiec jesli ktos sie nie zgadza z tym co napisalalm prosze mnie powiadomic!!
"czyz Johnny Depp nie jest najlepszy?!!!!!?!" - oczywiście, ze nie jest
najlepszy. Istnieją aktorzy ktorzy są od niego lepsi.
"moim zdaniem Johnny jest JEDNYM Z NIEWIELU aktroroe ktorze naprawde
potrafia wcielic sie w swoja role" - trafne spostrzeżenie, szczególne te 3
wyrazy z caps lockiem.
"wiekszasc krytykow filmowych mowi ze nawet jakies prosty gowniany film z
Johnnym Depp'em staje sie arcydzielem..." - no coś takiego..Żony astronauty
jakoś arcydziełem bym nie nazwała..;p
Mniej kulturalnie: po jaką cholerę założyłas ten temat??? Nie widzisz, ze
tu milion jest takich?? Wystarczyloby dopisac do któregos z nich swoją
opinię.. Zaoszczędziłabyś sobie nieprzyjemności, a mnie i wielu innym
nerwów..
O matko i synu...no naprawde, przydałaby się tu opcja 'edytuj post'...;p
to jak ci cos nie pasuje to porpostu tu nie wchodz i nie bedziesz robila sobie tych beznadziejnych problemow!! eheh!!!! piszesz te same beznadziejne rzeczy pod kazdym postem ktory ci sie nie podoba?! oszczedz sobi!! masz racje szkoda z nie ma tu opcji edytuj post! nie przeszkadza mi to ze nie podoba ci sie johnny depp.. a co do tego co mowia krytycy to miej pretensje do nich a nie do mnie!!
Spoookoojnieee...To już nie można wyrazic swojego zdania dany temat?
Podobno wolnośc słowa mamy..Hm no cóż. A nawiasem mówiąc Depp to jeden z
moich ulu. aktorów..
Oook... nie martw sie ja sie nie bulwersuje... tylko wyrazam swoje zdanie co do tego co napisalas.. wkoncu wolnosc slowa jest tak jak mowisz :p
Każdy ma prawo do wchodzenia tu i wyrażania swoich opinii.Mada ma racje tez do dopisywania się do podobnych tematów. A co do "Żony Astronauty to według mnie winę ponosi niedogadanie się głównych aktorów co do własnych koncepcji ról ,co wyszło trochę nienaturalnie .każdy z nich grał sobie i do tego w zupełnie innych filmach, przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie .
Dear, czy nikt nowy, kto przybywa na to forum nie zna słowa WYSZUKIWARKA?
Dla tych mniej zorientowanych- jak szanowna założycielka tematu- WYSZUKIWARKA to takie wąskie, białe pole, pod filmografią,po lewej stronie, obok miniaturki zdjęcia Deppa. Jest przy nim magiczne słowo SZUKAJ.
Jak korzystać z WYSZUKIWARKI?
Wpisujemy w białe pole hasło, np.: "Johnny Depp jest cudowny" i klikamy na SZUKAJ.
A wtedy przed naszymi oczyma wyskakują tysiące tematów, które nawiązują do wpisanego hasła.
Wtedy wybieramy sobie jeden i wypowiadamy się w Nim.
Jeśli jednak do naszego hasła nie ma żadnych, pasujących tematów- wtedy zakładamy temat, który mieliśmy w planach.
W ten sposób nie zaśmiecamy forum Johnnego, nie przyprawiamy o frustrację innych użytkowników i nie zbieramy nieprzyjemnych uwag od tych, którzy maja dość czytania po raz tysiąc setny pierwszy o wspaniałości Deppa.
Ja wiem. Ja wszystko wiem. On jest cudowny i przystojny i w ogóle... I wiem, że każdy ma prawo założyć tu temat.
Ale...na Miłość Boską, ludzie, MYŚLCIE!!! Myślcie czy warto. Czy ten wasz temat cokolwiek tu wniesie?
Ja już naprawdę wolę prowokacje, po tysiąckroć wolę prowokacje, bo przynajmniej wychodzą z Nich fajne offtopy. A tu... Co tu mamy? Nawet księżniczce nie można złego słowa powiedzieć, bo od razu pojawiają się kwiatki w stylu:
"to jak ci cos nie pasuje to porpostu tu nie wchodz i nie bedziesz robila sobie tych beznadziejnych problemow!!"
Masz racje The Woman...kaszanka.
Sama nie wiem po co tu piszę, chyba z czystej nudy...
Ale super! Czy mi się wydaje, czy tam było,że będzie w 3D? A premiera w
moje urodziny;) już nie moge się doczekac ;]
Nie no, ja sobie zrobię identyczne włosy jak ma Johnny w tym filmie ;p, jestem nimi zafascynowana :D.
Ale ale...czy ja tam widziałam słynny krok Kapitana Jacka Sparrowa? Nie podoba mi się to...
Juz nie moge doczekac sie premiery.. niestety bede musiala obejrzec po wlosku :/ ale zawsze cos... :p
To teraz zmieniam zdanie i chcę alicję w krainie czarów burtona i kisiel. ten facet nie ma litości, zaraz wyjdę ze skóry. zwiastun jest baaaaaaaaaaardzo obiecujący.
Najlepszego! :D
Znów czujesz się gorsza? No cóż lepiej czuć się gorszym niż np najgorszym bo jak się czujesz najgorsza to już nikogo gorszego nie ma... Sry zebrało mi się na filozowanie.