Podobno 'depp' znaczy po niemiecku 'dureń'.
Czy to prawda ???
Ogólnie bardzo lubię Johnny'ego, ale nazwisko ma niezłe ;)
Wyczułam w tym zdaniu ironię...
Niestety w tych słownikach, w których sprawdzałam NIE było podanego znaczenia tego słowa, więc nie mogę go stwierdzić.
Przecież DLATEGO PYTAM się czy to prawda, czyż nie ???
Patrzę tylko na te tematy, które wyświetlają się na głównej stronie.
Poza tym każde słowo ma kilka bliskoznacznych wyrazów.
Dureń, głupek - to mniej więcej to samo.
Od razu Cię Rosalio uprzedzę, nie przejmuj się i nie daj się sprowokować.O
Tak,masz rację Depp, po niemiecku znaczy idiota, może nie dokładnie, ale sam Depp w Inside Actors Studio z tego hahał. Pozdarwiam.
nie zamierzam. goslawo, moja droga - przestań się tak bulwersować. złość piękności szkodzi. przecie nikt tu nie chce cię zranić. to ty się nad sobą użalasz i marudzisz. wszyscy tu już sa przyzwyczajeni i wszystko, co według ciebie jest takie straszne przeobrażają w żart i bawią się tym. i dobrze na tym wychodzą. a Ty?? pomyśl.. :)
A może Ty się chcesz ze mną zaprzyjaźnić, dlatego mnie śledzisz? do tego te troskliwe porady... Chyba faktycznie się do was przyłącze i razem z wami będę po sobie jechać. To jest myśl. A poza tym tak często o tym wspominacie, w którym miejscu ja się nad sobą użalam? na swój temat nie powiedziałam ani słowa. Liczę tu na odpowiedź, bo to jest ciekawe.
ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierze że się w ta farsę wpakowałam
God save us all. A może tak pokój?
gryźli.. no patrzcie ,a teraz nikogo nie ma , nie mam na kim zębów poostrzyć, AKURAT TERAZ MAM OCHOTĘ..
btw nie mogę nigdzie znaleźć tego słowa... chyb TO JAKAŚ WKRĘTKA Jasia;]
No niestety, ja chciałam założyć jakiś normalny temat kilka razy i za każdym razem tak mi się dostało, że dzięki. A najgorsze jest to że sama. przy ostatnim dałam się tak sprowokować.. i wyszło to co wyszło, zresztą nawet tutaj za mną przyszło:)jak widzisz. Ale normalni też tu są. Pozdrawiam.