Uhuhu. ^^
Przyznam się bez bicia, że nie miałam przyjemności oglądać, ale z czasem nadrobię straty. (;
więc mój cytat, hmm.. .
` powtarzaj to sobie częściej. ^^ xd
,,Przewiercił mi psa śruborętem" (nie wiem dokładnie jak jest w oryginale, akutrat ten film ooglądałam z lektorem)
Moi drodzy współgracze(?) życzę Wam WESOłYCH śWIąT mokrego dyngusa i tych takich innych co się zawsze życzy :D
Mnie czekają święta na wsi bez komputera bez kablówki i z popsutą mp4 więc zostaje mi jakas ciekawa książka i pieczenie bab wielkanocnych :D
Jeszcze raz wesołego jajka i specjalne pozdrowienia i całuski dla Trójcy :*
Hej! pozwolę sobie coś zaproponować:)
Ekhem nie wiem może już to było ale myślałyście o tym by pisać tu także ciekawe wypowiedzi Deppa typu : "Jedni używają pieniędzy, bo chcą żyć w luksusach, a ja żeby kupić sobie prywatność. Przez większość swojego życia nie mam mozliwości żyć normalnie." Mi się tak wydaje ,że Johnnemu często zdarza się powiedzieć coś naprawdę mądrego bądź też zabawnego:)
Mi się podoba ta wypowiedź: "Moim największym sukcesem jest to, ze zawsze miałem co robić. Kręciłem filmy, które nie wszystkim się podobają, ale nie pozostawiają obojetnym." :)
do Staring Girl: Tutaj sie zgaduje cytaty.... a nie wiem jak zgadywac te Twoje:/
do Majus: to na bank Brasco.
Myslę, że możesz spokojnie zadawać:)
Pozdrawiam:*