Prosze prosze:)
no to jeszcze jedna podpowiedź z mojej strony:)
"-o nie..
-co?!
-Jej chłopak tu idzie!
_jak mogłeś mi to zrobić??"
i co,już wiesz?:)
Stoooo lat stoooo lat :*:*
Ja w czerwcu będę miała 18 i jestem z Okolic Wrocławia
Avatar przedstawia mnie jako postać z south parku :D
Powracając do gry... Armybartona nie mam pojęcia co to za film
dziekuję Yoko ono ;)
o to fajnie :) jesteśmy prawie w tym samym wieku we 3 :)
a co do cytatu : "czuję się 'gównianie(?)'" po angielsku było chyba "i feel shity"
no fajnie:) jak dobrze pójdzie to tym razem dobijemy do 1000 postów może w 5,6 osób które pojawiają sie tu w miarę często.Ostatnio coś sie przeżedziło co nie?
a co Do Twojego cytatu to po raz kolejny nie mam pojęcia.Kojarzę ten tekst ,ale nie mogę go jakoś dopasować do konkretnego filmu:):)
:) nom jakoś chyba poprzeczkę podniosłyśmy i nie mogą rozszyfrować naszych cytatków ;)
a co do cytatu to powiem że Johnny tę kwestię śpiewał.... ;)
Sekretne okno?
Ja was nie chce straszyć ale jeszcze troszkę i przestanie się wam odkładać kolagen :P:P
Arizona moja ulubiona?
Haha a do czerwca mam jeszcze troszkę czasu ale za to wy możecie już oglądać filmy z czerwonym znaczkiem a ja jeszcze nie ;/
No widzicie a ja jestem grzeczną dziewczynką i nie oglądam filmow z czerwonym znaczkiem (zaklejam znaczek plastrem) :D:D
Dobra co by tu zadać....
Jadłem...wcześniej i zjem coś później... asa sobie zrobię
hmmm Benny i joon? nie mam pojecia:)
dobry patent z tym plastrem:) ja teraz zaraz idę spac.skoro zostałyśmy same to może podpowiedz:)
sam* sobie zrobie miało byc
Też zaraz lecę więc jaka jest poprawna odpowiedź dowiecie sie jutro dopiero
Dobranoc :*:*
Ale supeeeer:):) dostałam właśnie autograf od Johnnego:) a najlepsze jest to ,że jak pisałam do niego to nie włożyłam znaczka zwrotnego a on jednak odpisał:):)
hmmm.... może Dziewiąte wrota a szczegółowo to ta rozmowa z baronową? ;)
a mam pytanie do amybratona na jaki adres wysłałaś? i po ilu Ci przyszedł?