dzisiaj przyszedl mi kolejny autograf:):) heh dziwne ale ciesze sie ze mi sie takie rzeczy zdarzaja:):)
Ty szczęściaro! Może jak ja dwa maile wysłałam to też dostanę dwie sztuki, albo ani jednej>:Nic, ja czekam, trochę cierpliwości muszę mieć. A ZRESZTO SKORO MASZ DWA TO SPREZENTUJ JEDEN:D
:(((((((((((((((((((((((((((((( chyba się zabije mi nie doszedł a jak nie zmieniłam danych Twoich? JA TO MAM pecha... ale tak nawiasem to gratuluję!!!! :)
Gratuluję ;)) i zazdroszczę :) ja dziś poleciałam do skrzynki pełna nadziei- patrzę- dwa listy! No to już nie mogłam powstrzymać radości, uśmiecham się, wyjmuję...a tam ani jeden ani drugi to autograf :(. Trudno- jestem niecierpliwa, ale może się doczekam? :))
Gratulacje !!! ja nie mam tyle szczescia jeszcze nic nie wysłałam bo nie wiem w jaki do konca sposób bo raz jest ten mail a raz list wysłany poczta jakby mi ktoś wytłumaczyc to byłam bym wdzięczna jak nigdy :)
wysylalam na poczatku lutego chyba:)no wyslalam dwa maila ale takie same i w ciagu pieciu minut bo mi poczta nawalala.
Ale z ciebie szczęściara!! Ja nie będę próbować, bo po pierwsze nie mam adresu, a po drugie wątpię żeby mi się udało:(
nie chcesz mi wierzyć to nie . ale jeśli nie masz zaufania do ludzi to znaczy , że sam jesteś kłamcą i obawiasz się takich jak ty.
Po co mi autograf. Ja mam Johnnego Deppa ;p
A kto mi nie wierzy ten (według teorii Brillante) jest kłamcą, o!
" i co podskoczysz?" hahahh ;d powialo grozą.
a tak swoją droga to gratuluję i cieszę się Twym szczesciem. :) Sama bym
chciała mieć taki autograf<marzyciel> ehh :) jak bedziesz chciała sie
jednego pozbyc to możesz do mnie smiało pisac nie pogardze :D:D
Nie wolałabyś takiego podpisanego Deppowa ręką? ;)
Bo to to niestety odbitki oryginału, z tego co czytałam.
Ja (na dzień dzisiejszy) chciałabym tylko taki oryginalny.