Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 532 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
un_soleil

Dla mnie!! Pięłkne :D:D

Mada_gringo

Dziady usunęły oficjalnego offtopa :/

Mada_gringo

Pojechali z koksem i aż 23 tematy dziady usunęły, ale wiekszość i tak nadawała się tylko do usunięcia.
Szkoda oficjalnego offtopa. Gehenn tak się postarała.

Yoko_ono

No masakra.. ale Gehenn będzie miała jeszcze jedną szansę :P

paciek

wierzymy w nią - jeszcze tylko 23 tematy :D

Yoko! gdzie do cholery jest twój Jude?!?!?!?!?!?!? ;P

gosia2326

dobra, dobra. żartowałam. wiesz co??? ten jest JESZCZE FAJNIEJSZY!!! a myślałam, że to nie możliwe ;PP

zajebisty jest <3

un_soleil

BORU! Moja piękna riposta dla class_b została usunięta! Kurwa, no, jestem zła. Ten 2222 temat przeżyję (założę nowy, ma się rozumieć), ale tę ripostę klepałam całe dziesięć minut i byłam z niej cholernie dumna!

Co się dzieje z tym światem...

Gehenn

Btw. Yoookoo <3 i dzięki, ludzie, za wsparcie XD

Gehenn

Gosiu przecież mówiłam, że Jude będzie ze mną jeszcze bardzo bardzo długo, tylko tym razem ma inna fryzurkę :D

Gehenn, jeszcze wymyślisz niejedna ripostę, tym razem pomyślisz 11 minut to dopiero będzie zajebista :)

Yoko_ono

Omatkozcórką. Dopiero weszłam na forum, a tu taaaaaaaakie pustki :(((((((.

Lady_From_Burton_World

czebaoby je wypełnić

gosia2326

http://www.youtube.com/watch?v=yyOzceew2ok kocham tą reklamę xD

gosia2326

Chyba za często ogladam Bekarty.
Dziś śniło mi się, że mój kolega chciał zabić Hitlera o.O

Yoko_ono

ale miałaś faajny sen :DD

gosia2326

a wiecie, że mój brat jest głupi??? :|

gosia2326

o fuck! O.O

gosia2326

Jestem w szoku...

Lady_From_Burton_World

To jest jakaś jedna wielka masakra.
I pomyłka.

Gehenn

brak słów

gosia2326

jak zwykle. zły prezydent w złym miejscu.

ulterior_dreamer

Nie dawno byłam na konferencji z Szymanek - Deresz i Jarugą - Nowacką. I
one też...
Szok.

Mada_gringo

weźcie ja nie mogę. nie wierzę. dziwnie tak jakoś... pusto ;(

gosia2326

Ech...nigdy nie przepadałam za Kaczyńskim, więc nie będę teraz pisać "Och, jaka szkoda, taki wspaniały prezydent".
Ale szkoda mi go jako człowieka. Szkoda wszystkich, którzy tam zginęli. I szkoda ich rodzin. Jakoś tak nie można ogarnąć tej tragedii, to takie irracjonalne...

Lady_From_Burton_World

noo. dokładnie - irracjonalne. mi jest dziwnie bo zawsze sama się śmiałam z Kaczyńskiego a teraz jest mi wstyd. i żal bo był kimś takim, kto wiedziałam, że zawsze jest. rozumiecie - on po prostu BYŁ. masakra. nie mogę ogarnąć, ze już go nie ma ;(( a ze szkoda ludzi jako ludzi to swoją drogą ;((

gosia2326

Wielu ludzi się z niego śmiało, podobnie jak śmieją się z innych polityków, gwiazd, osób znanych... Przecież nikt nie mógł przewidzieć, że on tak niespodziewanie zginie.

Lady_From_Burton_World

Gazeta.pl:'Kwaśniewski pytany przez Jacka Pałasińskiego, dlaczego nie
było go w prezydenckim tupolewie' CO TO KURWA ZA PYTANIE JEST?.
Nie lubię jak jest żałoba narodowa.

Urbanite

Dziennikarzom rzeczywiście zaczyna odbijać. Czemu od razu nie zapytał "Dlaczego pan jeszcze żyje?!".
:/

Lady_From_Burton_World

Tak samo jak MJ.

Mada_gringo

kurwa zajebiście. będą pierdolić o tym w telewizji przez cały tydzień.

chaos.

ulterior_dreamer

A przepraszam bardzo, czego się spodziewałaś? Kolejnego odcinak Świata wg.Kiepskich? Chyba normalne, że o tym mówią. Kura, prezydent nie żyje, to dość niecodzienna sytuacja, nie uważasz?

Lady_From_Burton_World

No i się pomyliłam.
*kurwa

Lady_From_Burton_World

Zgadzam się z Lady. Tragiczna śmierć prezydenta to nie jest codzienna sytuacja, więc dziwne by było jakby o tym nie mówili. A co do wcześniejszych dyskusji to mi nie jest głupio, że się z niego śmiałam, bo śmiali się wszyscy i to nie tylko z niego, ale ze większości polityków. Mam tylko nadzieję, że ta tragedia będzie miała jakieś pozytywne skutki, a mianowicie, że politycy w końcu przestaną się kłócić i zajmą się tym, czym zająć się powinni!

Coco_Choco

Nigdy nie przestaną się kłócić.

Mada_gringo

No to swoją drogą, ale powinni się w końcu zastanowić od czego do cholery są! Bo wiele obiecują, ale jakoś wielkich postępów nie widać. Może dzisiejszy dzień da im trochę do myślenia.

Coco_Choco

da im do myślenia napewno, ale raczej nie w stronę 'do czego są'. chyba nie. teraz pewnie będzie coś w rodzaju 'spinamy du*ę i robimy wszystko jak najlepiej, żeby sytuacja państwa wróciła do normy <o ile to możliwe>'. a jak już sobie wszystko uporządkują pewnie znowu będzie syf. oby nie

gosia2326

I tera wybory w ciągu 72 dni. Wiadomo kto wygra - Bronek, gratulacje.

ulterior_dreamer

Wspomniałem Campo di Fiori
W Warszawie przy karuzeli,
W pogodny wieczór wiosenny,
Przy dźwiękach skocznej muzyki.
Salwy za murem getta
Głuszyła skoczna melodia
I wzlatywały pary
Wysoko w pogodne niebo.

Czasem wiatr z domów płonących
Przynosił czarne latawce,
Łapali płatki w powietrzu