hahah to już lepiej nic nie będe pisać ;) to mój drugi komentarz na filmwebie..myslałam ze kazdy tu szanuje i toleruje zdanie innych ..no cóż .
niestety wszędzie jest pełno ludzi którzy Ciebie wyśmieją ,ale to forum to szczyt zwłaszcza dla fanów Deppa.
no tak..ale nie rozumiem co inni ludzie mają do czyjegoś zdania, jakbym napisała ze nie przepadam za nim to jest również moje zdanie i nikt nie powinien sie do tego przyczepić tylko to uszanować, ale taki ten świat ..;) nie zmienimy tego.
dzieki za poinformowanie ze na filmwebie nie jest inaczej .. pozdrawiam ;)
jasne ze toleruje, witamy cieplo
mamy nadzieje ze z czasem bedziesz uwielbiala dzieki nam prawdziwych aktorow
widzialem z nim chyba wszystkie filmy, nie jest jakims genialnym aktorem ale jest sympatyczmy na pewno;p
w komedii według mnie jest bardzo dobrym, cholera pooglądałbym z nim ten nowy film "goon" tylko skąd
czemu ma byc dla ciebie grzeczna? okazalas sie w stosunku do niej falszywa
my przynajmniej mamy jasny stosunek do allende od poczatku a ty zdanie zmienialas wielokrotnie;d
jestem mily dla nowego uzytkownica mimo ze wyglosil nieprzystepna dla mnie opinie nt johnnego
dla ciebie tez chetnie bylbym mily, jednak zawsze odrzucalas moje jakiekolwiek proby
Dla mnie miły nie byłeś od samego początku. Jak możesz tak kłamać?
Chętnie?Mało prawdopodobne. Próby?Jakie próby?
nie atakuje cie od dluzszego czasu i nie mam zamiaru tez
nie mowie ze bylem dla ciebie mily, wyzej pisze do innej userki nowej cieplo
ucze sie na bledach
urodzinki:D
dla mnie kolejne urodziny sa koszmarem jak uswiadamiam sobie jak stary jestem i jak to wszystko szybko zapie*dala
No, dla mnie też niestety:D Chociaż dość młoda jestem to wiem, że to wszystko tak leci...jestem jak Piotruś Pan..
dzięki, chociaż ze skanu wyszło marnie, ale jakaś tam podobizna jest :P może kiedyś wstawię Kapelusznika
niezbyd sie przylozylem do egzaminu gimnazjalnego ale liceum nie jest najgorsze. w przedmiotach ktore mnie interesuja mam swietnych nauczycieli.