Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak byś ocenił Depp-a gdy by nie był aktorem tylko twoim kolegą z klasy , podwórka itp . Podrywałabyś go czy wogóle się nim nie zaiteresowałabyś ?

BRILLANTE

A więc tak:
Najpierw przez trzy dni śledziłabym go- dokąd chodzi, gdzie bywa najczęściej, co lubi robić, z kim się widuje, etc...
Potem- mając już te podstawowe informacje niby "przypadkiem" wpadłabym na niego na ulicy, zatrzepotała rzęsami (pięknie wymalowanymi moja najnowszą mascarą !!!), zapytałabym o godzinę, gdyby nie miał zaś zegarka powiedziałabym "Ty też tu bywasz? Ojejciu!", i umówiłabym się z nim na romantyczną kolację przy kwiatach, Depp pewnie dałby mi świece na przywitanie. On zamówiłby schabowego, ja sałatke (trzeba dbac o linie no nie?), potem on by zamówił ciasto, ja bym wyszła do łazienki przypudrować nos i się, potem bym wróciła, on by zjadł to ciasto, potem by mnie odwiózł do domu i pojechał. Następnego dnia poszlibyśmy do kina na komedie romantyczną, bo trzeba się odchamiać no nie?
Potem byśmy poszli na spacer, zrzucić te kia przybrane po pożarciu popcornu i zaprosiłabym go do domu...
No i jakieś 3 miesiące później byśmy wzięli ślub, on w garniturze takim białym, ja w sukni takiej białej, na górze dopasowanej, na dole szerszej, ale nie za szerokiej, takie w miarę, no i bym miała włosy tak ładnie upięte i skręcone i wiązankę- żonkile, i on by wziął na świadka Tima pewnie a ja siostrę pewnie, gdybym ją miała, może by mi Depp pożyczył, potem po ślubie byśmy pojechali w podroż poślubną po Mazowszu i potem zamieszkalibyśmy w dużej willi z basenem i pewnie byśmy mieli dwoje dzieci i psa i z 10 kotów jak nie lepiej i potem dzieci by poszły do przedszkola, potem do szkoły, potem by skonczyły szkołe z wyróznieniem i gimnazjum i liceum i studia i by wyszli za mąż albo się ożenili, zalezy co wolą, a my byśmy z Deppem mieszkali w tej willi, ja bym mu gotowała, prała, sprzątała i takie tam on by codziennie wracał do domu z pieniedzmi, w niedziele do kościoła, co nie, a potem on by miał gdzies ze sto lat i ja ze sto i byśmy mieli wnuki i prawnuki i koniec.

Tak widzę moją przyszłość z Deppem.

Lady_From_Burton_World

bardzo ciekawe :)

BRILLANTE

Lady, Twoja historia jest urzekajaca..;p

A ja pewnie przy pierwszej lepszej okazji wyciągnelabym go na boisko za
szkołe i tam go zgwalcila.
Potem on by mnnie zaprosił na romantyczna kolacje do McDonalda. A ja
zrobiłabym mu znany wszystkim test: jak kupi czisburgera to sknera, jak
cały zestaw-ma gest,jak hepimila znaczy ze rodzinny jest te sprawy, a
jak kupuje wieśmaka zmieniam chłopaka/ ;p

Mada_gringo

Obydwie historie świetne i bardzo mi się podobają. Co ja bym zrobiła tego jeszcze sama nie wiem, no ale może się dowiem.Pewne jest za to żę przez całą lekcje zastanawiałabym się co on robi po szkole i rysowała bym jakieś obrazki.:)))

MorganaBlackcat

A ja się nie muszę zastanawiać,bo Johnny jest moim kumplem z podwórka ;DD :*

edekL

Narobiłabym w gacie. Serio. Za każdym razem, jakbym na niego patrzyła. ;p

kamilakamila

Niektórzy to wiedzą jak na siebie zwrócic uwagę;D

Alice_in_Neverland

Taa..A ja już jestem jego żoną xDD
Więc jest już zajęty moje kochane nastolatki i nie wzdychać do niego!:DDDD
Pozdrowienia!:)):*

Piratka16_2

spoko, ja bym go traktowała jak przyjaciela ;)) tu choć na piwko, do kina itp.. cóż mogę wiecej powiedzieć. ;)
A ponadto historie bardzi ciekawe, niezłe... ;)

Lady_From_Burton_World

hehe podróż poślubna po Mazowszu mnie rozwaliła :)
pozdrawiam

użytkownik usunięty
BRILLANTE

Przeszłabym sama siebie (dwa razy)

ZACZĘŁAM BYM GO PODRYWAC GADAC NA PRZERWACH POLUBIŁ BY MNIE

BRILLANTE

zaczęłabym*
polubiłby*
- polskie znaki
- interpunkcja
- wyłącz caps lock (to taki kwadratowy klawisz klawiatury z napisem "caps lock")

Astartte

JA LUBIĘ TAK PISAĆ . MAMO , NIE ZABRONISZ MI...

BRILLANTE

''mamo'' ??? yyy... chyba to nie wymaga komentarza.

gosia2326

czmu?

BRILLANTE

Masz rację, nie zabronię ci być idiotką.

użytkownik usunięty
gosia2326

Rozpoczyna się majówka, ludzie ściągają na film web, ściągam i ja już bez bulwersu.
Brylantyna kreuje się na prowokatorkę, gdyż nie mogła w normalny, kulturalny i cywilizowany sposób się porozumieć, co o czymś świadczy.

Wchodząc na forum Johnny'ego Depa myślę tylko - smutne ;/

Wiesz co jest smutne? Że znów mam coraz mniej cierpliwości do tego forum, a na każdym innym przybywają średnio 2 posty na tydzień i do tego też nie mam cierpliwości.

Astartte

może cię jakoś pocieszyć , MAMO?

BRILLANTE

Tak.
Wypierdalaj.

Astartte

nie przeklinaj , to nie ładnie , MAMO

BRILLANTE

kurwa

gosia2326

NIE ŁADNIE . MAMO POWIEDZ IM COŚ!!!!!!!!!!!!

Astartte

astartte - szczere współczucie

gosia2326

Mnie to wali.

Astartte

Pff... To, co tu się dzieje, przekracza już granice. To forum Johnny'ego Deppa czy brillante (tudzież DaughterAsrartte), której zależy tylko an tym, żeby powkurzać ludzi?
Wrzuć na luz, dziecko, nikt cię nie bierze na poważnie, jedyne co z tego mamy, to dobra zabawa.

MissTeeQ

* bardzo dobra zabawa :)

gosia2326

Święta racja, gosiu, święta racja ^^ .

gosia2326

WIE,M CHCE ZEBYSCIE SIĘ WYLUZOWAŁY BO TAKIE Z WAS SZTYWNIARY ZE SZOK

użytkownik usunięty
BRILLANTE

Wywołujesz zblazowanie jedynie, soł chyba się nie udało.

Taa, za to ty jesteś taaaka wyluzowana, że chyba i mózg Ci się trochę poluzował, a może przegrzał? Mniejsza z tym... wali mnie co się dzieje z marnymi, forumowymi prowokatorami, którzy nawet nie wpisują się w pamięć. Serio, nikt się nie powiesił, z powodu Twojej nieobecności, nikt chyba nawet nie zauważył...tak więc marniutka prowokacja, postaraj się czymś zaskoczyć.

Lady_From_Burton_World

Sądzę, że brillante nie jest w stanie zaskoczyć nas niczym, poza swoim cwaniakowaniem i prowokacjami :/.

BRILLANTE

Głupia jesteś. I masz niepoprawny nick. A Astratte to bynajmniej nie jest nazwa tej użytkowniczki.

A nawet gdyby był poprawny - kto by chciał mieć takie głupie dziecko?

Gehenn

NIE MÓW TAK WIĘCEJ BO POŻAŁUJESZ.

BRILLANTE

Nie przejmuj się, Gehenn, ona grozi każdemu, kto powie coś, na co ona nie potrafi odpowiedzieć.

MissTeeQ

Miss, przejęcie się jest ostatnią rzeczą, która mi wpadła do głowy ;)

Brill, moja nowa pszyjaciułko, nie muw tak ;(( :(( =(( =*** x((

użytkownik usunięty
Gehenn

Brylantyna.

BRILLANTE

co jesteś w stanie uczynić? do czego w stanie się posunąć?

gosia2326

Wiecie co? Mam teorię chaosu...
Naszej brylantynie nikt nie komentuje foteczek na fotce, albo naszej klasie, albo chuj wie czym, więc przyszła tutaj pochwalić się swoim wyrazem twarzy (równie tępym jak wypowiedzi... a jednak jest jakaś zależność) i bluzką z targu robioną przez Koreańczyków. Efekt? Żaden. Ale zawsze warto próbować ^^

użytkownik usunięty
BRILLANTE

hehe o takim czymś to tylko pomarzyć sobie można, pewnie i jedno i zdecydowanie to drugie jak w temacie. :D

Heh, no to fajnie. Odświeżyłaś dawne czasy. Łezka się w oku kręci....

użytkownik usunięty
gosia2326

trzeba było w końcu dokopać się do starych tematów, gdzie jeszcze nie było obecnej gówniarzerii i szarańczy forumowej ;D

No to pochwal się,ile to Ty masz lat,jeśli wszyscy to gówniarze.
jak nie chcesz,napisz mi na priv

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

gdzie widzisz w mojej wypowiedzi słowo "wszyscy " ??????

już pisałam w innym poście ile mam lat, ale tu nie chodzi o wiek, ale "gówniarzerski " styl wypowiedzi. Kapisz ?

To jesteś dla mnie gówniarą.
Pa.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Hymm, przyganiał kocioł garnkowi ;] także vice versa ;)

au revoir!

nie przyganiam,mowię,jak jest:)

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

nie mówisz, tylko piszesz i to w dodatku swoją subiektywną bzdurę :)

wiesz co znaczy vice versa - jeśli nie, to skup się, wysil się ( choć wiem że będzie to dla ciebie bardzo trudne, jeśli już pierwszego mojego komenta nie zajarzyłaś, pytając się mnie o wiek xD) po prostu domyśl się :)

przeglądasz te setki stron pod deppem by podbijać stare tematy -masz ciekawe życie.....