No właśnie mnie też jeszcze żaden nie przestraszył, ale może będzie jakiś wyjątek. ;)
Każdy reżyser stara się wyeksponowac jak najwięcej krwi, a właśnie mnie to najbardziej obrzydza.
no właśnie! horror ma wystraszyć, a nie obrzydzać! Jak się ogląda to się chce zwymiotować a nie bać ;(
znowu?! Tobie to tylko naleśniki w głowie! :P OK ;) lubię naleśniki najbardziej z dżemem truskawkowym :)
a ja bekałam na horrorach :D na przykład na Pile :D :D beznadzieja z tego filmu chociaż zakonczenie super! Znaczy, że takie dziwne, nieprzewidywalne!
Właśnie mi się przypomniała "Teksańska masakra piłą mechaniczną"... le tandeta :/
no wiem że ty wiesz że ja wiem że ty wiesz bo już rozmawiałyśmy o tym z KaMiLkĄ :D więc wiesz, że ja wiem że ty wiesz i że KaMiLkA też wie że my wiemy że ja wiem i ty też że wiesz a tak na marginesie to szkoda że jej tutaj nie ma co nie? kpw?
No szkoda, że jej nie ma. A tak dla przypomnienia, to bardzo lubię naleśniki z dżemem truskawkowym, a Kamilka z buncem(to słowo utkwiło mi w pamięci)
dla mnie metoda w skojarzenia to najlepszy sposób jak się uczysz i nie tylko :P Ja też tak robię że mi się wszystko z czymś kojarzy ;) Czaisz bazę???