Gra polega na tym że mix-ujemy trzy postacie, które wcielił się Johnny Depp a osoba pod
nami pisze o jakie 3 postacie chodzi oraz wyobraża sobie ów mix i odpowiada na trzy
pytania
1.Gdzie mieszka? (nie chodzi o adres tylko czy jest jego dom)
2.zwierzątko(wmyślamy)
3.Trzy cechy charakteru bądź sposobu bycia
przykład
1os. pirat produkujący czekoladę z nożycami zamiast rąk
2os. Jack Sparrow Willy Wonka Edward Nożycoręki
1.w wielkiej opuszczonej fabryce na wzgórzu ze statkiem w ogródku
2.wyrzeźbiona czekoladowa małpka
3.pijany xD skryty opuszczony
to ja zaczynam
pisarz, wampir sprzedający zioło
ale z ciebie, gapa to powiedz swojej mamci by ci kupiła nowy :)
betonowy kloc jest o wiele lepszy, niż paszcza, kloc da się rozbić coś z niego uformować, ale z takiej paszczy jak ty masz to najlepszy chirurg by nic nie poradził :)
Bóg nie tworzy paszcz, co najwyżej alieny, hymm i do tego jesteś dzieckiem kosmitów no nieźle :)
miłego popołudnia bobasku :*
i to pisze ktoś kto ma w głowie jedynie...próżnię :)
już ci pisałam, że przyganiał kocioł garnkowi, dla mnie jestes tu największym pustogłowym człowieczkiem.
Od twego pojawienia się na Deppku powiedzenie:"całe życie z wariatami"nabrało nowego brzmienia,tj:...
"CAŁE ŻYCIE Z PUSTAKAMI!"
Myślałam, że już odpuściłaś. Jak możesz dalej bawić się z tym dzieciakiem?Litości.
BTW. Czekamy z niecierpliwością na blokadę kont bo nie widzę efektów.
bo mam bekę z jej wściekłości.policz nasze zdania,ilościowo odpadam.
jeszcze pare słow i skończe,bo juz mnie to znudziło.
ale "uciekające pustaki"napiszę<śmiech>
p.s.zaraz Cię tu namierzy i zacznie pyskować...hehe
ubranka dla Deppa..nie mogę tego zapomnieć...hihihihihihihiiiiii
Tego bloga trzeba zgłosić bo tylko zaśmieca FW. No, cóż niektórzy mają ponad 20 lat i pustkę. Bądź bardziej wyrozumiała. Takim ludziom trzeba pomagać. Wyślij jej pozdrowienia ode mnie. Mnie już nie złamie. Może pomarzyć, żebym jej odpowiedziała.
jak jej pomóc,jak nic nie dociera?
"napluj w gębę to powie,że deszcz pada"
jesli ktoś nie umie się przyznac do błędów i jeszcze sie rzuca jak gówno w trawie,to ja już nie wiem.
"jesli ktoś nie umie się przyznac do błędów i jeszcze sie rzuca jak gówno w trawie,to ja już nie wiem."
i znów piszesz o sobie :) jak miło :) też myślę że jesteś shitem :)
http://www.miejski.pl/slowo-j_wa
pustak nieuk i do tego tępak, tak to wszystko w 100 % opisuje ciebie . :)
no ale przy okazji wychodziłabyś na hipokrytkę, tak pisząc bo sama jesteś mega pustakiem. Czyli teraz widzimy iż nie tylko jesteś mega pustakiem, ale też hipokrytką!
:)
nie moja wina, że jesteś tak ograniczona, że nie rozumiesz tego co do ciebie piszę, psychofanko :)
Własnie widziałam się z kumplem,który wracał z pracy(pracuje na budowie)
szef kazał ci przekazać,że jesteś zwolniona.
Niestety mała-UTYLIZACJA!
ty lepiej porozmawiaj ze swoim lekarzem od czubków ;) taka rozmowa dobrze ci zrobi i trochę spuści ci to jadu. ;]
opuszczasz czasami to forum??
kiedy nie wlazę,zawsze jesteś
Daj odetchnąć dla Deppka.
korzenie zapuścisz i trzeba będzie użyć koparki.
jak na razie to każdy user który tu wejdzie widzi w każdym temacie tutaj twoje infantylne komenty , ty malunia hipokrytko :)
jesteś jedną z szarańczy forumowej, która zżera te forum, może czas byś zrobiła sobie przerwę Maniaczko ? :)
pyskować to tylko wy kwoczki bez ustanku potraficie, w każdym tutaj temacie siejecie te swoją zarazę zwaną głupotą.
Milcz obłąkane dziecko i nie zawracaj mi tyłka. "Trolle i hejterzy XXIw " to pierwsze bardzo dobrze ujmuje twoją postawę.
Allendusia może sobie pokrzykiwać, w jedna gorsza kwoka od drugiej :)
Tylko nie denerwujcie sie aż tak bardzo, bo wam zmarchy zbyt wcześnie wyjdą :)
czy ja się napinam, tylko ci uwidaczniam że dla mnie obie tu jesteście największymi pustakami z próżnią rzecz jasna w główce - i to jest fakt oczywisty ;]
paaa, psychofaneczko :)
z tego,co mi wiadomo,to ty tu masz najwieksze doświadczenie w robieniu pod siebie
(nie tylko ze strachu),o czym juz na forum kiedys wspomniałam.
nie największe doświadczenie w tej kwestii macie wy obie, nikt was w tym nie prześcignie ;]
pustaku i psychofanko, ty nawet nie wiesz co to jest gryps, ty tylko wiesz co to są idiotzymy, wszak widać je ciągle w tych wypocinach tutaj ;]
przestań po mnie powtarzać,pustaku.
masz racje,wiem,co to idiotyzmy-twoje istnienie to najlepszy ich przykład.
hahaha,pustak,jakich mało!!!
OOOŁŁŁŁJJJJJEEEEE:)))
Ale ja już wiem że jesteś Pustakiem juz dawno cie tak określiłam i to ty powtarzasz za mną smarkulo jedna,
idiotyzmem było to że rodzice cię spłodzili, teraz pewnie tego żałują - i sie im w sumie nie dziwię ;)
ty masz tutaj pozycję największego tępaka i pustaka i psychofana takie 3 w 1, nikt ci tej z tego zaszczytnego piedestału nie zrzuci. :)
Moich rodziców do tej dyskusji nie mieszaj,pusta ku.rewko.
Jesteś pustakiem,służącym żulom za siedzisko,jak chcą wypić bełta za winklem.
a ty jesteś zwykłą prostaczką ze slumsów ...rodzice to pewnie nie spłidzili jesteś dzieckiem z próbówki :)
hymm jak na razie to ty uprawiasz tutaj forumową prostytucję, nikt inny :)
Aaaa czyli trafiłam w 10-tke pustak z próbówki i forumowa prostytuka a nie zdziwiłabym sie i jeszcze gdybyś była nastoletnią galerianką - to do ciebie pasuje :)
Milcz dziecko jak do mnie mówisz :D
rodzice pewnie cie nie spłodzili, tylko wzięli jako dziecko z próbówki . A to wyjaśnia twoje idiotyczne zachownie
Pustaku,znów się powtarzasz.
czemu nie skorzystarz ze słownika synonimów,jak sama se nie radzisz w doborze wyrazów bliskoznacznych?
Dziecko z probówki?-gimusy juz nawet nie uzywaja tego tekstu,zacznij byc bardziej na czasie,bo zamulasz fazę.
pustak pustakiem zostanie.
pO pierwsze już ci powtarzałam, że się powtarzam bo jesteś takim pustakiem że tobie trzeba tysiąc razy to samo powtarzać , a to i tak nie będzie gwarancją, że coś do ciebie dotrze :D
Po drugie Lepiej skorzystaj z słownika ortograficznego, dobrze by ci to zrobiło :)
Po trzecie - jesteś dzieckiem z próbówki i ciągle to udowadniasz swoim głupim zachowaniem. Nie musze być na "czasie" nie jestem rozhisteryzowaną hot 13-stką jak TY ;)
"pustak pustakiem zostanie." - wiem że będziesz żyła jako pustak do końca swoich dni, to ni jest żadna nowość.
Kiedy wreszcie dasz te swoje wypociny, wygrażasz się wygrażasz i co ? moja "Deppoza" jest już gotowa, ale skoro pierwsza zdeklarowałaś się na napisanie tekstu i umieszczenie go, to może to wreszcie zrobisz ? :D
"Powtarzać"-3 razy w jednym zdaniu.
To daje jeszcze lepszy obraz twojego profilu psychologicznego...jednym słowem:
czysta głupota.
na razie pisze jedno,jak skoncze,zaraz sie za to biore,pustaku.
ile razy mam powtarzać że musze powtarzać bo taki głupol jak ty nic nie rozumie jak mu się coś tylko raz napisze :D
Ja nie chcę wchodzić w głębię twojego profilu psychologicznego - z manii Deppa ( może by cię jeszcze wyleczyli) ale głupota a już w szczególności w twoim przypadku - jest NIEULECZALNA !
ty się już bierzesz za to od kilku dobrych dni i nic z tego nie wynika, moja Deppoza już dawno jest gotowa.