Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

wydaje mi się że Johnny jest jednym z najlepszych grających obecnie aktorów... do tego jeszcze jest cholernie przystojny... a jak zobaczyłam go w roli Jacka Sparrowa to myślałam że padnę z zachwytu... ktoś może pomyśleć że jestem bezmózgą fanką zapatrzoną w ukochanego aktora... może i tak jest ale ja jeszcze doceniam jego pracę... :) pozdrowionka dla tych którzy po przeczytaniu tego nie będą uważali mnie za pustą idiotkę :) dla innych też pozdrowienia :)

aga_jamka

Ja też jestem fanką Deppa, ponieważ jest rewelacyjnym aktorem. Nie widziałem z nim "złego" filmu. Świetnie wykreował postać Jacka Sparrowa. Nie uważam Cię za "pustą idiotkę". Każdy ma prawo do własnego zdania! Zgadzam się - Depp jest bardzo przystojny :). Pewnie zaraz rzucą się na nas antyfani itd... Pozdrawiam

Black_

Co za pusta idiotka zakochana w samym Jacku! Whoah! Żadnej argumentacji, same emoty!

sperma

Hehe, nO tAk dŻoNy JeSt ZaJeFaJnY. Ja TeSh Go LuBiE, u MnIe W sQl WsYsCy Go KoChAjOm.

Dżony słiiiiiit =:):*:*:*.

[napisanie tego zajęło mi trochę i tak się zastanawiam ile czasu schodzi ludziom na napisanie notki/długiej wypowiedzi pismem CyBoRgA. fu.]

Red_Barn

To nie jest Cyborg, ale sposób płotkowy pomieszany z pokemonowym i dodatkiem spolszczonych wyrazów :]