Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

... glupota,ignorancja i zaslepienie sa tu poprostu porazajace

daniel day-lewis ktory jest najprawdopodobniej najlepszym aktorem od czasow de niro i ktory wciaga aktorsko deppa lewa dziurka od nosa, tutaj nazywany jest "slabym aktorem,malo znanym,pupilem akademii, dostajacym oskary za nic"
a brak oskara tlumaczycie spiskiem jurorow

nie wchodze juz tu wiecej bo nie chce sie denerwowac , gdyby glupota mogla fruwac, to wszystkie moglybyscie poleciec odwiedzic deppa we francji nie muszac wydawac pieniedzy na bilet lotniczy

tkwijcie sobie w przekonaniu ze depp jest najlepszym aktorem na swiecie i z oskara ograbil go "jakis tam day-lewis"

vicious_57_79_2

O! Nareszcie ktoś napisał kilka słów prawdy. Przypuszczam,że zaraz zostaniesz ofiarą ataku i z ust fanek wypłynie potok słów ograniczających się do słów:debil palant czy zwrótów: nie nzasz się ,jestes głupi.
No cóż forum Deppa od jakiegoś czasu zostało opanowne przez fanatyczne wręcz dziewczyny,które uważają,że nie ma lepszego aktora niż Johnny. Trwają mocno w tym przekonaniu a niech ktoś im sie sprzeciwi...
Może przydałoby się powiedzieć im kilka słów (co i tak pewnie nic nie da)na temat tego,że istnieją o wiele lepsi od niego aktorzy chociażby wspomniany przez ciebie Day-Lewis. Śmieszą mnie opinie osób piszących,że nie istnieje aktor,który by przebił Deppa. Zasmucę was ale istnieje. I to nie jeden. Nie rozumiem,że tak ciężko wam to zrozumieć.
Ok, może go uwielbiacie i to,że jest najlepszy to tylko wasza subiektywna ocenia,ale nie można całe życie opierać się na własnych racjach. Trzeba czasem spojrzec trzeźwo na niektóre sprawy. Wnioskując po niektórych wypowiedziach to niektóre z obecnych tutaj osób poza Deppem świata nie widzą. I to w wiekoszosci wprzypadków nie nie cenią go za aktorstwo(które wg. mnie jest na niezłym poziomie) ale za jego rolę w piratach i sliczną buźkę. Nie oszukujmy się przecież to widać.
Jak juz wcześniej gdzieś powiedziałam,chciałabym zobaczyć jak fanki jego urody odebrały by jego rolę w Rozpustniku.
Więc zwracam się do niektórych: obejrzyjcie go w tej roli wtedy szczerze odpowiedzcie sobie na pytanie, czy naprawdę jesteście jego fanami.A może jak już mówiłam interesuje was tylko to jak wygląda.
Proszę was obejrzyjcie ten film i podzielcie sie wrażeniami. Tylko szczerymi. Domyślam się,że niektórzy przestaliby być jego "fanami".

Joasia16

Ja pomimo, że jestem fanką Deppa też już mam dość tych spekulacji na temat Oscara- a czemu nie dostał, a czemu dostał tamten, zaraz strzelę focha bo przecież to Johnny zasłużył etc... I właśnie przez to inne fanki Deppa są traktowane pobłażliwie. Co prawda nie widziałam jeszcze "Aż poleje się krew" ale widziałam np. "Czarownice z Salem" w których też grał Lewis i trzeba przyznać, że jest dobry. A przez te "nadwrażliwe" inni zaczynają brać fanki Johnnego za puste tępe idiotki (co nie jest prawdą). A teraz na dokładkę ten Ojciec Polak czy coś tam- to forum powoli aczkolwiek konsekwentnie schodzi na psy :(

Joasia16

Szczerzę mówiąc jestem fanką Johnnego, ale... nie widziałam nawet 3 części piratów (jakoś tak wyszło), widziałam natomiast Rozpustnika i uważam, że był tam świetny. Szczerzę mówiąc nie sądze by rola w piratach należała do jego najlepszych ról. Jest to po prostu barwna postać i pewnie dlatego wszyscy się tym tak ekscytują. Myślę, że jest dużo innych ról za które powinniśmy cenić Depp'a np. za marzyciela... Co do Daniela Day-Lewisa, to jak do tej pory widziałam go tylko w Ostatnim Mohikaninie i nie bardzo mogę się wypowiadać na temat tego aktora.

vicious_57_79_2

każda komercyjna gwiazda jest skazana na tego typu ignorantów.
wątpię żeby sam Depp byłby zadowolony z takich fanów i obrońców jego gry aktorskiej.

vicious_57_79_2

Zgadzam się z Wami w zupełności. Bardzo lubię Deppa, twierdzę, że jest dobry w tym co robi, ale nazywanie go najwybitniejszym aktorem jest mimo wszystko dużą przesadą.
A przez te różne pseudofanki poprostu odeszła mi ochota na odwiedzanie tego forum. Czasem tylko tu bywam, i odpisuję, jak pojawi się coś ciekawego, a nie 45875 post pt. Co byś zrobiła jakbyś spotkała Johnny'usia na ulicy :/. Dodatkowo, to właśnie przez takie dziewczyny i różne szmatławce pokroju Bravo Depp zaczął być postrzegany jako kolejny ulubieniec nastolatek, na poziomie Blooma czy Wentyla.
Miałam wielką nadzieję, że po Sweeney'u te wszystkie pseudofanki odkochają się i znajdą sobie nowego idola. Jakże się myliłam... Ciagle jednak żywie nadzieję, że kiedyś powróci tu normalność.
Pozdrawiam

Nemezis93

No właśnie, kiedyś ze świecą trzeba było szukać informacji na jego temat a teraz w co drugim badziewiu typu Bravo a to artykuł o nim a to wywiad, ale oczywiście wszystko na "różowo" i wszystko sie opiera na Piratach. Najchętniej wbiłabym tym wszystkim mądrym inaczej fankom Sparrowa do głowy, że powinny się najpierw zastanowić zanim obwieszczą całemu światu jak to one kochają Deppusia. :((

vicious_57_79_2

Tak po prawdzie mówiąc Johnny ma zawsze pecha.
Kiedy jest nominowany, jego rywale są silniejsi i lepsi.

Też mnie to denerwuje, kiedy niektórzy pisza że Oscar został wręczony Danielowi niesłusznie.
Otóż słusznie. Daniel to genialny aktor.
Tylko po protu chodzi o to, że Johnny miał dosć dużo Oscarowych ról, tylko zawsze miał silnych przeciwników.

Troszke mi szkoda, że nie dostał.
Ale wierze że jeszcze zostanie doceniony ;p

Pozdrawiam.

Kadanada_Hadness

obawiam się że pseudo fanki pirata zaatakowały i nie mają zamiaru poprzestać, teraz każdy film z Deppem jest zajebisty mimo iż nie oglądały ich pewnie za wiele:/ po za tym pewnie nie wiedzą nawet kto to jest "ostatni mohikanin" więc nie ma się co przejmować

ps uwielbiam Johnny Deppa
uwielbiam Daniela Day-Lewisa
nie na widzę tego blogu://////////////////////////////////////////

Kadanada_Hadness

tanczace buleczki - ale ja rowniez twierdze ,ze depp zasluzyl na oskara (choc nie uwazam go za wybitnego aktora tylko dobrego jak juz kiedys pisalem)

ale gdy widze jak 13letnie idiotki nie majace zielonego pojecia o aktorstwie dyskredytuja takiego geniusza jak daniel day-lewis to mnie kurwica strzela - ze sie tak brzydko wyraze

te wszystkie madzie,princessy,piratki powinny miec zakaz udzielania sie na tym forum

vicious_57_79_2

aha i sory ze piszac "fanki deppa" dalem do zrozumienia ,ze wszystkie takie sa

bo po tych komentarzzach widze,ze nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka

vicious_57_79_2

Zanim będę sie tak na serio wypowiadać o talentach tych aktorów i o tym kto powinien dostać oscara a kto nie powinien muszę obejrzeć te filmu i ocenić. Na razie obejrzałam sweeney todda i był całkiem niezły, ale skoro wygrał daniel to znaczy, że po prostu był lepszy, taka prawda. Dlatego muszę obejrzeć "there will be blood" ;)

NonaT

o tak ja też muszę :)
Ludzie, zgadzam się z wami w 100% , jestem na tym forum,bo lubię dyskutować o kinie,aktorstwie , ogólnie o wszystkim co z filmem związane,ale tu mało jest takich tematów, bo większość zajmują wyżej wymienione przez was wypowiedzi "fanek Deppa" , swoją drogą fan .. nie cierpię tego słowa,bo kojarzy mi się właśnie z takim sikaniem na czyjś widoki uważaniem go za Boga niemal.. straszne
Otóż ja osobiście lubię Johnnego Deppa, bardzo go lubię, może nawet uwielbiam, ale zachowam to dla siebie bo pisanie o tym na 1356 stron jest po prostu zabijaniem bardzo cennego czasu, moim zdaniem człowiek ów jest bardzo dobrym aktorem ale mówienie,że jest najwybitniejszym ze wszystkich istniejących aktorów,kłóceniem się o Oscary, których nie dostał a powinien, i biciem o to by zajmował 1 miejsce w jakiejś tam setce jest dziecinne, głupie i bezsensowne .. tym bardziej,że on sam wydaje mi się być raczej skromnym człowiekiem ;)
Ogólnie nie ma też sensu rozpisywanie się bo to już wiele razu tu zostało powiedziane ja tylko proszę ludzie którzy tu się wpisaliście nie przestawajcie odwiedzać forum wręcz przeciwnie wchodźcie i razem piszmy normalne, fajne tematy i stwórzmy lepsze forum :D

p.s: bo nie tylko w profilu Deppa tak jest.. o ile udało mi się zauważyć przy kazdym aktorze/aktorce ktory/a reprezentuje coś swoja fizjonomią sporo postów brzmi "ależ ciacho" a przy tych mniej ładnych "fe.. " no ludzie ..chyba nikt by nie chciał żeby go oceniać tylko po wyglądzie

maga89

postaram się to zapoczątkować jak tylko wpadnę na jakiś ciekawy temat ;)

vicious_57_79_2

To wcześniej tego nie wiedziałeś...? :0

vicious_57_79_2

Też już mnie to zaczyna powoli irytować. Z przykrością stwierdzam, że w ciągu kilku ostatnich miesięcy to forum stało się wylęgarnią durnych tematów znacznie odbiegających o zagadnień jakie powinny być tu poruszane. Co gorsza ostatnimi czasy sam Depp zaczął być postrzegany jako "bożyszcze nastolatek", a wszyscy, którzy darzą go sympatią uważani są za osoby nie grzeszące inteligencją.

Ja osobiście uważam, że skoro Day-Lewis dostał Oscara to może rzeczywiście był jednak lepszy. Nie widziałam jeszcze ani "Aż poleje się krew" ani "Sweeney Todd" toteż moja ocena jest dość subiektywna. Danielowi gratuluję statuetki, a za Johnny'ego mocno trzymam kciuki aby w przyszłości Akademia doceniła też i jego.

Pozdrawiam.

vicious_57_79_2

A mi sie wydaje tak, że to pisanie: Depp nie jest najlepszym aktorem bo to a tamto jest bezsensu no bo według założyciela tematu Daniel Day-Lewis jest najlepszym aktorem a wg jeszcze kogoś tam Robert De Niro etc etc. Przecież tak można bez końca!!! Każdy lubi co innego i pisanie, że to głupota czy zaślepienie nie jest tu na miejscu bo nikt tu nie jest upoważniony do krytyki czyjegoś gustu! A to, że nastolatki go kochają... no i co z tego przecież to w tym wieku normalne czym tu sie denerwować?? A cała reszta po prostu podziwia Deppa i ma na to odpowiednie argumenty tak jak Ty masz swoje jeżeli chodzi o Daniela, no i znowu koło sie zamyka...

Madame

Tu nie chodzi o gust. Ktoś może uważać za najlepszych aktorów Mroczków. Byleby nie obrażał innych. Dal-Lewis dostał Oscara, bo był genialny. Depp był dobry.

"A to, że nastolatki go kochają... no i co z tego przecież to w tym wieku normalne czym tu sie denerwować?"
Niech kochają. Skrycie, nie publicznie i z daleka od forum.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

No widzisz masz racje niech nie obrażają innych przecież o to chodziło niech każdy lubi kogo chce... Po co od razu pisać, że ktoś może kogoś wciągnąć przez dziurkę od nosa??? Jaki jest tego cel??
A forum jest niestety dla wszystkich nawet dla nastolatek i mogą sobie wypisywać co im się żywnie podoba... Ja nawet nie zwracam na to uwagi.

Madame

"Po co od razu pisać, że ktoś może kogoś wciągnąć przez dziurkę od nosa??? Jaki jest tego cel?? "

ja juz kiedys cos pisalem na temat aktorstwa deppa i mimo,ze uwazam go za dobrego aktora to stwierdzam ze day-lewis zjada go na sniadanie

swoja opinie opieram na podstawie znajomosci okolo 80-90% filmografii obu aktorow , co w tym zlego,ze tak mowie ? to jest moje zdanie i wiem ,ze mam ku temu jakies podstawy

w przeciwienstwie do nastoletnich kretynek, ktore nie obejrzaly ani jednego filmu z DDL ale to nie przeszkadza im w nazywaniu go slabym aktorem .. i wogole jak on smial odebrac oskara johnnemu

vicious_57_79_2

Całkowicie się zgadzam z autorem tematu. Też już na tą stronę nie mam siły, dlatego przez kilka miesięcy nie będę zaglądać wogólę na forum Deppa. Może gdzieś za 2 miesiące ucichną, wtedy zobaczymy.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
vicious_57_79_2

A miałeś tu nie wchodzić.

spokojna twoja glowa , nie bede juz zasmiecal tego forum swoimi bzdurnymi teoriami

zostawie to forum tak inteligentnym,znajacym sie na aktorstwie osobom jak ty;
dzieki takim osobom poziom dyskusji na tej stronie jest znakomity

vicious_57_79_2

ja nie widziałam jeszcze kreacji Daniela Day-Lewisa, jednakże moim zdaniem zarówno on jak i Depp to aktorzy na wysokim poziomie. Ktoś musiał wygrać,a ktoś przegrać, niestety taka jest prawda. No i Johnny miał wiele innych dobrych kreacji, dużo lepszych od Sweeneya. Zresztą dlaczego fani Johhny'ego się martwią tym, że on nie dostał oscara? Przecież w naszej świadomości on i tak jest najlepszy! i to powinno wystarczyć. Zresztą sam Johnny, który tyle razy wypowiadał się z pogardą o USA cieszył się pewnie, że nie musiał wyjść na tą scenę:]

Tarantinka19

Właśnie. Johnny pewnie nawet sie tym nie przejął, bo przecież jeśli będzie miał naprawdę dobrą rolę to i tak dostanie tego Oscara. Ale oczywiście nie- niektórzy muszą się "zbuntować" i założyć kolejny z 1500 bzdurnych tematów typu -"Co to za Day Lewis, ja go nie zna, a Johnny MUSI dostać c Oscara i strzelam focha." Co to w ogóle za zwyczaj? Szczerze mówiąc widziałam jak na razie 18 filmów z Deppem i pomimo, że jestem jego ogromną fanką i uwielbiam go nie sądzę, żeby Jack Sparrow lub James Barrie były rolami oscarowymi. Szybciej już Ed Wood. Ale to tylko moje zdanie- proszę Was o uszanowanie go.

Lady_From_Burton_World

Tak Winona masz racje, ale mimo to my nic nie zmienimy.... takie fanki są i niestety będą. a co do Eda Wooda, to była jego świetna rola ;)

użytkownik usunięty
vicious_57_79_2

Ja napisałam tylko, ze miałeś tu nie wchodzić a ty mi wyskakujesz z jakimiś dyskusjami. Ale dziękuję, za komplementy :)

naprawde nie mam zamiaru z toba dyskutowac , wejdz sobie w temat "nowa gra"
"gra z cytatami" "tworczosc o johnnym" lub "kto ladniejszy johnny czy orli?" w tego rodzaju tematach sprawdzasz sie najlepiej i do takich najbardziej pasujesz ...

tutaj sie nie udzielaj bo jestes na to zbyt tepa

użytkownik usunięty
vicious_57_79_2

Ja zbyt tępa? Ej, daj spokój i odpuść sobie. Nie chce Ci się tutaj wchodzi to po cholere wchodzisz?

dobra wygralas , zgasilas mnie,osmieszylas , poddalas w watpliwosc sens mojego wpisywania sie na tym forum
teraz juz mozesz sie zamknac , umowa stoi ?

użytkownik usunięty
vicious_57_79_2

ej nie czepiaj sie gry z cytatami jest fajna ;)

użytkownik usunięty
NonaT

Nona, daj spokój, na niego nie warto tracić czasu. Ja go tylko zacytowałam, bo sam napisał, ze już tu nie będzie wchodził, a on mi wyskakuje z jakimś : "Jesteś za tępa", no sorry, ale jak nie umiesz przyznać komuś racji to tak wychodzi...

vicious_57_79_2

uuuu no to pojechałeś....

Co do Depp'a jest ok aktorem, nie odwaliło mu (chyba)tak jak niektorym gwiazdeczkom komercyjnych produkcji.... ma talent, ale widocznie czegos zabrakło jego kreacji,a to coś miala kreacja Daniela...

Szczerze mówiąc(pisząc) to nie ogladałam chyba żadnego filmu z Danielem, ale wierze że filmowcy wiedzieli co robią, przydzielajac mu Oscara :)

mala128

Ja niestety nie widziałam zadnego filmu z Danielem Day-Lewisem,a z Johnnym widziałam dużo,dlatego liczyłam że w tym roku dostanie oscara.
Dostał go Lewis okey,rozczarowałam się,bo wcześniej nazwiska nie słyszałam.Ale przecież Lewis za coś dostał oscara,nie?
Więc ma talent...nie da się zaprzeczyć,bo jak oscar to by była zwykła głupia statuetka to nawet Zac Efron ma szanse.Oscar to jest coś ,,wielkiego'' dla kogoś ,,wielkiego'',więc jeśli w tym roku Johnny nie dostał oscara,to chyba nie jego wina.Miał zagrać Sweeneya,a opowieści o seryjnych mordercach jest już wiele.Daniel Day-Lewis zaś zagrał coś nowego,przez co dostał oscara.Jak już wcześniej napisałam nie widziałam z Danielem żadnego filmu,dlatego nie będe go zbytnio oceniać.

Pozdrawiam.

Bodysnatchers

Daniel Day Lewis dostał Oscara za "Moją Lewą stopę". Miał jeszcze nominację do tej nagrody za dwa filmy "W imię ojca" i "Gangi Nowego Jorku". Jest bardzo wybredny jeśli chodzi o wybór filmów. Bardzo rzadko pojawia się na ekranie.

Eriu

Jestem fanka Deppa i na poczatku bylam zla, ze Johnny nie dostal oscara (jak kazda fanka). Przyznam jedna, ze z czasem nabralam do tego dystansu i zaczela rozumiec to, ze Daniel Day Lewis dostal nagrode bop prawdopodobnie zagral lepiej od Deppa. Nie widziala ani Sweeneya ani Az poleje sie krew dlatego nie moge tego oceniac.
Jednak denerwuje mnie spojrzenie na fanki Deppa jak na durne dziewczyny, ktore nie mowia nic innego jak tylko "jaki on piekny i cudowny". Chce podkeslic, ze nie wszystkie takie sa i co niektorzy powinni to przemyslec.

vicious_57_79_2

No tak masz racje piszą choć nie mają często żadnych argumentów na potwierdzenie swych wypowiedzi.. ale Ty masz więc i lepiej je wyłożyć, podyskutować o tym a nie pisać takie puste hasła o zjadaniu na śniadanie bo często wynikają potem kłótnie bo wszyscy łapią się za słówka. Myślę że mimo wszystko powinieneś jeszcze zawitać na to forum jesteś jedną z niewielu osób z którą myślę można by było by podyskutować:)oczywiście bez Twoich ulubionych hasełek...;) Nie znam dokładnie filmografii DDL ale w filmach w których go widziałam to zyskał u mnie duży szacunek i zasłużył na tego oskara no ale wygrał lepszy wg jury taka prawda, natomiast filmografie Deppa znam bardzo dobrze i myślę, że w równym stopniu zasłużył na oskara ale to tylko moja opinia.

Madame

ok moze masz troche racje , poprostu to byl wyraz bezsilnosci na glupote niektorych panienek wpisujacych sie tutaj

moze te zwroty nie byly do konca potrzebne , nie mniej jednak uwazam daniela za lepszego bardziej utalentowanego i wszechstronniejszego aktora

pozdro

vicious_57_79_2

No każdy ma prawo do swojej opinii, w sumie to rozumiem dlaczego użyłeś tych zwrotów... bezpodstawne ocenianie kogoś może zirytować ale czasem lepiej odpuścić i nie zniżać się do pewnych poziomów... Tyle mają co se pogadają;)

Pozdrówki

vicious_57_79_2

No tak masz racje piszą choć nie mają często żadnych argumentów na potwierdzenie swych wypowiedzi.. ale Ty masz więc i lepiej je wyłożyć, podyskutować o tym a nie pisać takie puste hasła o zjadaniu na śniadanie bo często wynikają potem kłótnie bo wszyscy łapią się za słówka. Myślę że mimo wszystko powinieneś jeszcze zawitać na to forum jesteś jedną z niewielu osób z którą myślę można by było by podyskutować:)oczywiście bez Twoich ulubionych hasełek...;) Nie znam dokładnie filmografii DDL ale w filmach w których go widziałam to zyskał u mnie duży szacunek i zasłużył na tego oskara no ale wygrał lepszy wg jury taka prawda, natomiast filmografie Deppa znam bardzo dobrze i myślę, że w równym stopniu zasłużył na oskara ale to tylko moja opinia.

vicious_57_79_2

Tjaaaaaa i teraz każdy będzie pisał,że zgadza się z autorem,że ta stronka jest straszna i jest na niej pełno pseudofanek Johnnyego 0_o

Eeeeeh,masakra.
Ja proponuję krótki test na inteligencję dla wszystkich którzy się na filmwebie logują-żaden pustak sie nie prześlizgnie xD xD

Nie będę bez sensu pieprzyc-tak to Daniel Day Lewis powinien wygrac,bo nie widziałam filmu "Aż poleje się krew",mało tego,nie widziałam żadnego filmu z Danielem więc nie mogę go porównac do Johnnyego.
Pech.

W ogóle proponuję już zamknąc sprawę Oscarów-co było minęło,a było już parę dobrych dni temu-Johnny nie wygrał,Daniel wygrał,Johnny podsumował swoją chęc dostania Oscara odpowiednio żując czy jedząc coś na gali rozdania.Następne rozdania będą w następnych latach,co roku i co roku więc nie wiem o co ten cały rwetes i kłótnie.

Pozdro i hej ho!!

użytkownik usunięty
vicious_57_79_2

Dobra, ja wam powiem co naprawdę myślę o tym Oskarze. Na początku to się rozczarowałam, że mój kochany Johnny Depp nie ma Oskara (!), ale jak teraz tak sobie siedzę i myślę, że nie znam Lewisa (czy jak mu tam) i nie oglądałam filmu, za który był nominowany to co ja tutaj wogule piszę? No więc Proszę Państwa, zmieniam zdanie i nie mam zamiaru zajmować się Oskarami. Jak dla mnie od teraz to temat zamknięty (z drobnymi wyjątkami).

No prosze nawet do takiego ptasiego mozdzka jak madzia cos dotarlo i dopuscila mozliwosc , ze ktos moze byc lepszy od Deppa

i stwierdzila, ze cyuje "nie zna Lewisa(czy jak mu tam)" wiec nie moze go oceniac

cuda sie jednak zdarzaja

użytkownik usunięty
vicious_57_79_2

No widzisz :) I nie mów mi "ptasi móżdżek"

vicious_57_79_2

Ja Ciebie proszę, tylko nie 'WSZYSTKIE' bo tu mnie w samo serce ugodziłeś,
broniłam Day-Lewisa, narażając się na krytykę, co prawda stojącą poniżej poziomu, ale jednak krytykę.
Deppa po prostu uwielbiam, ale oglądając podczas oscarowej gali kawałki 'There will be blood' Danielem byłam oczarowana, {stąd mój zapał w bronieniu go :p}

calin_a

Jesli mogę coś powiedzieć. Chyba, że zostanę wyklęta. Sądzę, że Depp jest dobrym aktorem, ale nie mam pojęcia czy powinien dostać oskara za rolę, za którą był nominowany. Nie widziałam tego filmu i muszę troszeczkę poczekać zanim go zobaczę. A to co czytałam o spiskach itp to już lekka (czytaj ciężka) przesada. Nie dostał, to nie dostał, mówi się trudno, ale wasze zaślepienie w kierunku tego jaki Johnny jest super jest dziwne. Wysilcie się może i oblukajcie film aktora, który dostał oskara. Nie tylko Depp jest na tym świecie. Jest też dużo doskonałych aktorów, którzy tak jak on zasługują na oskara.

XiXu

kochajcie sobie Deppa ale szanujcie rownież innych aktorów :D nawet tych od niego lepszych a zapewniam ze takowi istnieją...ze to jest wasz ulubiony aktor to spoko ale ze wasz ulubiony to nie znaczy ze najlepszy...

a rzeczywiscie to forum zeszło na psy i sa teraz zakładane tematu typu..
kto jest lepszy Johnny czy Orlando ?

przeciez to jest tak obcykane jak: co było pierwsze jajo czy kura

BradMan

fajnie, że próbujecie ale mówię tego forum się już nie da uratować:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((9

Edward_D__Woood

ech... chyba masz niestety rację,drogi przedmówco

maga89

pociesze Was (fanki Deppa) on przeciez dostał Złotego Globa i wtedy pokonał Daniela :P
a i tak sadze ze Depp czy za rok czy za dwa czy moze za trzy lata na pewno dostanie Oscara :P