Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
użytkownik usunięty
Troublesome

ale sezonowce i nowi mają kagańce w postaci limicików, co jest nawet dobre.

Ale ten numer ze znikającymi ocenami, to się nam nie podoba, oj niet.

I tak największych idiotów to nie zatrzymuje. ; p
Chyba z profilu mi nie znikają, bo codziennie sprawdzam liczbę ogólną i na oko się zgadza. Chociaż taki plus. Choć zaraz to może się zmienić.

użytkownik usunięty
Troublesome

Zatrzymać nie zatrzymuje, ale przynajmniej tylko 6 koemntarzy na dzień ;D w sumie na niketórych to powinien być 1den komentarz dziennie xD

No na oko to i jak ja spojrze to się nigdy zgadza, ale jakiś czas temu weszłam w filmografie sobie Dunstówny i piszę a tam mi oceny od 4rech filmów zniknęły , takie czary - mary ;/

No no, pisałaś o tej filmografii Dunst, aż zacząłem przeglądać swoje, ale tylko u Deppa pamiętam tą liczbę 45. ; D W innych przypadkach przeglądam tytuły i na chwile obecną nie zauważyłem braków.

użytkownik usunięty
Troublesome

Po tytułach zauważyłam włąśnie, że nie ma ocen , ech ;D

Nie bój się, za jakiś czas pewnie i taki jakiś braczek się pojawi xD

Nie mogę się doczekać. ; P

użytkownik usunięty
Troublesome

wbijaj do notki filmowej to trochę pogaworzymy znowu o filmach ;-) coś mi się tak ostatnio ludzie rozlajkowali z ocenami, mozna wylaczyc te powiadomienie ? nie żeby mi miło nie było, ale ostatnim razem chyba z 20 takich powiadomien dostalam ze ktos tam ktos tam polubił Ci taką ocene tego filmu XD

Postaram się, ale najpierw muszę skończyć western z Peckiem. Swoją drogą to już 3 film z nim w przeciągu 2 dni. Trochę przypadkowo.

Lepsze to niż naście powiadomień, że mówiący do ręki skomentował twój wpis. Klikasz w powiadomienia i nie świeci info o lajkach, a tutaj wpisy trzeba przeczytać. W każdym razie mam taką zasadę. Czy można wyłączyć? Nie wiem. Jest tam w opcjach coś takiego, ale to chyba odnosi się tylko do wysyłania powiadomień na maila etc. Tak sądzę, ale możesz sprawdzić.

Do mnie nie pisz, bo ja Tobie raz na kilka tygodni coś polubię ; p. Przy "Mackenna's Gold" poczułem się zobowiązany, ponieważ nie dość, że ta sama ocena to jeszcze nikt inny ze znajomych nie oceniał tego. ; P

użytkownik usunięty
Troublesome

Można by pomyśleć, że sobie maraton z nim jakiś robisz ;D

No właśnie jest tam tylko opcja żeby na maila nie przychodziło :P

ten western kiedys na polsacie widzialam, wiem, wiem ale mam prae innych osób które mi hurtowo potrafią z 20 filmów w ciągu dnia lajknąć, a jakoś tak dziwnie komuś pisac na pw : weź ty mi nie lajkuj filmów xD

Ja dopiero na 20 min przed końcem przypomniałem sobie, że też w tv widziałem. Kiedyś wydawał się fajniejszy.

W sumie trochę głupie by było gdyby ktoś wziął do siebie takie pw. Sam np. wolałbym dostać wiadomość - aniżeli miałbym lajkować każdego dnia po 20. ; p Z założenia każdy klikacz >lubię to< chce dobrze.

Troublesome

lol, klikacz ; P

Co tam u Ciebie?? Sama nie wierzę, nie dopuszczam, ale... sie za Tobą stęskniłam:) Pozdro i nie rozrabiaj, lecz... dla dupków daj w SRAKĘ, HEHE.
Narka!

użytkownik usunięty
JaFw

żalę się Troublesome, że mi oceny znikają.

nie czytam, bo nie mam czasu, pracuuję, malo siedze na necie. Chodzi mi o to, czy walisz hejtów? Wal ich w srakę... ha ha ha!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
JaFw

nikogo nie biję, zbieram sobie powoli punkty do drugiego łba.

użytkownik usunięty

Nie wiem o czym mówicie, mnie nic nie znika.

użytkownik usunięty

czy to pomeranian na twoim awie ?

użytkownik usunięty
weekendowy_filmowiec

16 tytułów, średnia 7.4 :)

weekendowy_filmowiec

Z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 50 tytułów średnia ocena: 8,2
chcesz obejrzeć: 20 tytułów
masz ulubionych: 6 tytułów

weekendowy_filmowiec

34 filmy, średnia 8.2

weekendowy_filmowiec

17 tytułów, ocena : 7,3

weekendowy_filmowiec

22; średnia 7,1

weekendowy_filmowiec

Nie uważam, że każdy z tych komentarzy jest poprawny (jak dla mnie), ale Depp to najbardziej znany i lubiany aktor na całym świecie. Ja go uwielbiam i 20 jego ról (na razie tyle oglądnełam). To świetny aktor i zrobiłam już na ten temat ankietę. Wyszło ... że ponad 60% polaków lubi Depp'a. A co do średniej to nie mam co pisać bo każdy film oceniałam około 8/10 gwiazdek.

użytkownik usunięty
weekendowy_filmowiec

Na razie 19 tytułów i średnia 5,8.

weekendowy_filmowiec

Oglądałam prawie wszystkie filmu Johnny'ego i daję 10/10 ^^

weekendowy_filmowiec

14 i 8,2 :P ta ilość obejrzanych mnie nie zadowala

weekendowy_filmowiec

10 tytułów, średnia 7.3

weekendowy_filmowiec

Obejrzalam 8 tytulow , srednia 8.6 :)

weekendowy_filmowiec

7 tytułów, średnia 6.4

weekendowy_filmowiec

Obejrzanych - 30, średnia 6,2.

weekendowy_filmowiec

14 tytułów, średnia 7.9

weekendowy_filmowiec

obejrzałem: 30 tytułów
średnia ocena: 7,6

a na deppa grającego nawet w tych słabych filmach warto popatrzeć zewzgedu na kreacje :)
bo mimo że zestaw min i zachować i owszem prawie ma taki sam w kazym filmie, to odgrywane postacje się różnią...

weekendowy_filmowiec

13 obejrzanych średnia 6.3

weekendowy_filmowiec

Twoja ocena:
1/10
Z udziałem tej osoby:

*
o obejrzałeś: 25 tytułów
o średnia ocena: 4,4
*
* masz ulubionych: 1 tytuł

JEDYNE SŁUSZNE STATYSTYKI!!!

weekendowy_filmowiec

17 tytułów średnia ocena: 7,2

weekendowy_filmowiec

15 filmów, średnia 8.2

weekendowy_filmowiec

24 filmy średnia 9,3 ale nie jestem w stanie obejrzeć jakiś nowych filmów i kiedy siadam z zamiarem obejrzenia czegoś nowego to po raz 50 oglądam jakiś stary i ulubiony film ;(

użytkownik usunięty
weekendowy_filmowiec

obejrzałeś: 15 tytułów
średnia ocena: 7,9

chcesz obejrzeć: 4 tytuły
masz ulubionych: 3 tytuły

użytkownik usunięty

Aktualizacja:

obejrzałeś: 16 tytułów
średnia ocena: 7,8
chcesz obejrzeć: 6 tytułów
masz ulubionych: 5 tytułów

weekendowy_filmowiec

obejrzałeś: 7 tytułów
średnia ocena: 6,8

weekendowy_filmowiec

obejrzałem: 16
średnia ocena: 6,7
i moja ocena Johnnego spadała z 9 na 8 (zobaczymy czy będzie niżej) za to że w każdym filmie fantasy gra tak samo!

weekendowy_filmowiec

19 filmów i średnia ocena: 7,6

weekendowy_filmowiec

16 filmów i 7.7 ale daje 10. Gra genialnie! Uważam że nadaje się doskonale do szalonych postaci. Zobaczyłbym go też w "Oz :Great and Powerful" jako Oza ale Franco też fajnie grał. :D

weekendowy_filmowiec

Obejrzałam 36 wyszła średnia 7,0 - ale to raczej nie przez grę aktorską Depp'a - który jest jednym z najlepszych aktorów ale przez niektóre filmy. Powiedzmy szczerze nie były najbardziej trafione......

weekendowy_filmowiec

obejrzałeś: 16 tytułów, średnia ocena: 8,1

XD I tak to mój ulubiony aktor.

weekendowy_filmowiec

13 tytułów 7,4

weekendowy_filmowiec

obejrzałeś: 27 tytułów
średnia ocena: 8,0