zgadza się
jednak wtedy też znalazłoby się wytlłumaczenie zaistniałej sytuacji- demencja starcza Scorsese muehuee
kiedys cos czytalem, ze mial grac epizod w hugo, ktorego zreszta byl producentem, moze wiec ich wspolpraca pojdzie dalej
" scorsese doskonale wie kogo brać" - ale wiesz, ze twoj tucznik tez nie zostal wziety
jaki byl twoim zdaniem najlepszy rezyser u ktorego psh gral glowna role
p.s nie konsultuj sie z mentorem
a pamietasz jak sie spytalem ile ma % z kinolem, a ty odpowidziales od razu, ze 100%, tamto totalnie mnie rozyebalo
hehe,a no bylo cos takiego
ale nudy
pierwszy raz od kilku miesiecy siedze w pt w chacie a tu same gowna w tv..
juz z nudow ogladam jakis program o prostytutkach na tvn style
piątek to jest zawyczaj najlepszy dzien w tv na filmy, leci cos zalozylem temat na forum filmy o tym, jak chcesz zerknij
co leci na polsat play?, nieraz ogladam tam niezle schizowy dokument smierc na 1000 sposobow, miazga
dzisiaj nie ogladalem, w ogole to raz to nie leci, raz leci, ale jak leci to leci o 20:00 hehe
najlepsze imo to jak jedna babka cwiczyla na jednym, wielgachnym ogorku w ogrodzie, szla, szla, nadziala sie na grabki i reszte sobie mozesz wyobrazic hehe
zaraz wejde
nie mam polsatplay,ale ta smierc jest celowa czy przez przypadek?w sumie ciekawy dokument
przypadek raczej hehe, wszystko to jest okraszone swietnym, sarkastycznym zdaniem lektora i opinia prawdziwych znawcow medycyny
piatek nie moze byc zly, poprostu nie mam ochoty ani czasu na taka glupia, jalowa dyskusje.Ogladalem dzisiaj dzisiaj bdb film z Carreyem,genialna historia i w ogole calosc swietna.
"Tępa dzida" też jest niezła <głośny śmiech> Jaki film? Lubię faceta
Chciałam Cię prosić o tytuł jakiegoś dramatu na ju tiup, bo nudzę się deczko, ale wyczaiłam"'Edi" i zamierzam odświeżyć po dłuuuugim czasie:)
cos ubyło troche tych filmow na tym ju tiupie, ale moze to ci sie spodoba, nie ogladalem tego, ale podobno dobre, takie polaczenie dramatu z thrillerem http://www.youtube.com/watch?v=Ft1Y3-jxugM
Miałam go kiedyś obejrzeć, ale potem zabyłam, dzięki za przypomnienie.
Sanczo tam na dole ma rację, "Love you Phillip Morris" to dobry film.
faktycznie swietny film,bardzo lubie winslet i jeszcze bardziej jima.nawet znaffcy daja wysokie noty temu filmowi.
A wiesz, że nawet by pasowało. Jest niebezpieczna, bo często strzela z ostrej... riposty.
muhehehe:)
eeeee znajdą się takie osoby :)
no ale co ? nie mam racji ? przecież to od razu widać kto to jest :O
user-ka.
a nie żaden user.
Jeśli to jest ta osoba co myślę, że Ty myślisz, to jesteś w błędzie.