!! on jest taki śliczny! i w ogóle! i to że wspaniale gra ! ma duży talent! i do tego jest taki ładny!... hmmm tak... aktor z naprawde wilekim talentem, a do tego taka buźka!
Widze, że moja kochana, wspaniała, mądra, utalentowana, błyskotliwa, bystra, zacna i godna sperma :******** !!! zawsze musi mieć ostatnie zdanie, a tu sie taki plebs jak ja wpycha, co sie dzieje na tym świecie.
Postanowiłem znów zajrzeć do tego posta i oczom nie wierze ile jest w was złośliwości i jadu.
Tak właśnie jakby nie można było normalnie spokojnie pogadać na forum bez zbędnych 'epitetów'.
Do sperma
Dobrze, dobrze..tylko ty mi powiedz po co są te fora danych aktorów i aktorek, skoro ty i tak uważasz że rozmowy
na temat danego aktora/aktorki są nudne i wogólę, to co może najlepiej żeby powstawało po kilka off-topów na forum, których sie
będzie gadało o 'dupie marynie', od takich głupot do 'zwykłych pogawędek' ma sie komunikatory typu gadu,
na szczęście nie wszyscy maja takie podejście do tego, bo inaczej to by sie wogóle for nie zakładało.
A kłótnie nigdy zapewniam,nigdy nie przynoszą niczego dobrego i nic z nich nie wypływa, tylko głupie 'obrzucanie sie błotem'
(jak to już gdzieś wcześniej pisałem) bez głębszego poznania drugiej osoby).
Skoro taka jakże elokwentna i oświecona istota jak ty aż tak się nudzi na tymże forum, to czemu poświęca aż tak swój drogocenny czas na
konwersację z osobami 'z plebsu' i rzekomo nie na twoim poziomie?
Tylko twoja mądrość się marnuje na tymże forum, trzeba było sobie znaleźć inne zajęcie które będzie adekwatne do osoby z twoim poziomem.
Ale teraz powiem czemu tak NAPRAWDE pisze :
Po pierwsze nienawidzę ludzi, którzy robią wiele szumu wokół siebie, chcąc pokazać domniemaną 'wielkość'
i 'przewagę' nad zwykłymi, szarymi, 'zielonymi' użytkownikami...
Nienawidzę osób ze zbyt wybujałym ego, co to myślą że jak dosrają komuś zbyteczną ironią i prostackim cynizmem, 'udowodnią' swoją dojrzałość
i 'wielką mądrość'
Po drugie( nie jestem Robin Hoodem) ale po prostu nie lubię gdy kilku atakuje jednego/ą, głupimi besztaniami i oczernianiem.
tak patrząc na wypowiedzi to z dojrzałością zgadzam sie z My Secret Emka, to pojęcie względne,
każdy to postrzega inaczej, wg mnie to odpowiedzialność za swoje czyny,
czasem właśnie powstrzymanie się od potoku niepotrzebnych i zbędnych słów,
Dojrzałość też w sensie reagowania, czyli stabilne emocje i nie puszczanie wodzy nerwów, to zachowanie 'przytomności umysłowej'
i spokoju w sytuacjach trudnych i krytycznych, to umiejętność panowania nad sobą,
Czasem osobą dojrzalszą jest osoba która właśnie potrafi wycofać sie pustej i niepotrzebnej rozmowy, a nie ciągnięcie tego w nieskończoność- by za wszelką cenę przekonać wszystkich
do swoich racji.
Dojrzałość to także umiejętność samokrytyki i przyznania się do błędów.
chciałaś odpowiedzi to ci jej udzieliłem.
Aha urywki w których Cyanide wymienia i ironizuje z wieku My Secret Emka:
"Droga, 18letnia użytkowniczko. Doskonale zrozumiałam Twoją aluzję co do bloga dlatego też celowo w ten sposób sformułowałam moją wypowiedź. <Jak nie zrozumiałaś, z koleji mojej aluzji to poświęc temu chwilę i nie czytaj wszystkiego DOSŁOWNIE, jak to masz w zwyczaju, z tego co zaobserwowałam, ale w przenośni>. "
akurat ta 'sławna' aluzja, była wg mnie bezczelna i głupia.
"Chodziło o to, że nie ma dla mnie znaczenia czy masz 18, czy 4 czy 63 lata, jeśli czytam Twoje wypowiedzi na forum. A na blogu który mi poleciłaś z interesujących mnie informacji mogłam uzyskać właśnie te dwie. "
ja akurat byłem na jej blogu, i więcej sie dowiedziałem o niej niż tylko 2 rzeczy.
"Pamiętajcie drogie wszystkie koleżanki filmwebu- nie sztuką jest skończyć 18 lat, ale sztuką jest dojrzeć do tego wieku :*! "
ten cytat mnie rozśmieszył najbardziej, bo pisze go osoba , która z tej całej 'śmietanki towarzyskiej' o dojrzałości wie najmniej.
chciałaś cytaty dałem :>
Co do Cyanide, to ona wypowiada sie o wieku, dojrzałości i innych związanych z tym sprawach, a jej wypowiedzi śmieszą mnie najbardziej:
"Dziewczynko (jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie), skoro kieruję wypowiedź, do mojej naulubieńszej osoby na tym forum, czyli Gyraphe to bądź tak łaskawa i się nie wtrącaj"
Eghem ( ja naprawde w tym momencie jestem ciekaw ile lat ma Cyanide)( do odnośnie zastosoanego przez nia słowa 'dziewczynko'(coza 'ironia'),tak Gyrapha 'najukochańsza' jej uztykowniczka filmwebu,a całkiem niedawno obrzucaly sie 'blotem',
i jeszcze 'nie wtrącaj sie', a potem wmawia ze nie zabrania jej sie wypowiadac na forum.:>
"Po pierwsze, to nie jesteś centrum świata, więc wyobraź sobie, że nie zaprzątam sobie głowy tym, aby pisać o osobach z tak dziwacznym nickiem.
Aha- zajrzałam na bloga i owszem, teraz inaczej podchodzę do Ciebie, wybacz, fanko popu i żartów o babach u lekarza <o to chodziło? bo innych info tam nie widzę>. "
Eghem znów sama sobie zaprzecza- 'skoro nie zaprzata sobie glowy rozmowa z osoba z dziwacznym nickiem',to dlaczego wczesniej wdaje sie w dyskusję własnie z ta osobą,( co do niku to marny argument do przerywania rozmowy z powodu dziwnego nicku drugiej osoby,
choc ja uważam ze w jej nicku nie nic az tak dziwnego?!)A skoro zaglada sie na czyjegos bloga, to wg mnie czyta sie wiecj niz 1 czy 2 notki, bo ja na jej blogu widze ich więcej.< i rzczywiście nie było tam kawału o babie u lekarza)
"Moja pierwsza wypowiedź nie zawierała żadnych informacji dotyczących Ciebie i Twojej kiciusiowej koleżanki (jakoś nie zauważyłam abym gdzieś użyła tam Twój nick, hihihi, ale może ślepa jestem hmm?)."
No tylko dlaczego jej wypowiedź odwołuje sie do domniemanego wieku obu dziewczyn,pozatym nie trzeba byc jakos mocno ślepym że można pomyśleć ze pierwsza jej wypowiedz po części była kierowana prosto do nich :>
"Nie bronie Tobie wyrażać swojego zdania. Masz dziwaczny nick, bo co w nim normalnego? "
Ale ja juz przytaczałem przykład w ktorym Cyanide, mówi do niej żeby sie nie wtrącała, to np ja moge sobie powiedziec że 'Cyanide'to dziwaczny nick, bo niby co on oznacza?!
"Aha i jeszcze jedno- słowo "małolat" dla osoby, która jest odpowiednio dojrzała nie stanowi żadnej obrazy."
Tylko że osoba dojrzała, nie wypomina komus wieku, w tak głupawy sposób zrownyjac kogos do poziomu 'małolaty'
To ja to samo moge powiedzieć o Cyanide, której wypowiedzi wyżej przytoczyłem i zinterpretowałem po swojemu.
Co do Ciebie sperma: to nie widziałem jeszcze tak 'wyrachowanej','wywyższającej sie' osoby z 'wybujałym ego' jak Ty!
Za kogo ty sie uważasz żeby mówic na forum ogółem, tłumacząc że jej argumentow jakos nikt nie widzi, ja jakos widze i sie nawet częściowo z nimi zgadzam.
Twoja co poniektóra argumentacja, jest tez nie trafiona,i czasem sama gubisz sie w tym co napisałas.( niechce mi sie co rusz przytaczac przykładow, a zapeniam nazbieralo by sie ich)
O wielka wszechwładna i znająca wszystkie zakamarki forum Deppa spermo, może ja także powinienem ciebie sie pytać o przyzwolenie pisania na tymże forum.
O wielka elokwentna znawczynio ciętych ripost i tajników posługiwania zdolnościa używania aluzji i ironii, której my 'zieloni' i zwykli uzytkownicy jesteśmy pozbawieni*",
która wszystkim wie jak dosrać odpowiednią dawką 'niepotrzebnego cynizmu.
Przyznac trzeba jedno- wogóle, ale to wogole nie umiesz pogodzić się z tym że ktoś może mieć inne zdanie na dany temat, ma inne zdanie , inna opinie, inny tok myslenia,
tak jestes nietolernacyjna,bo nie umiesz zaakceptowac 'odmienności' innych ludzi co do twoich przekonań,i na tym polega tu główny problem.
Może jeszcze powinienem przeprosić( że sie wogole wypowiadam), bo przeciez taki człek z 'plebsu' i wogóle
nie dorasta do twojego 'poziomu'...
tak nawiasem jeszcze to jakos argumenty My Secret Emka bardziej do mnie przemawiaja, niz twoje 'arcyelokwentne'wywody..
Przytoczę tu jedno, ale to jedno zdanie które tłumaczy tu całą zaistniała sytuacje:
Gyrapha:"Spermo, widze, że bawi Cie ta rozmowa jak to napisałaś - nie na Twoim poziomie, ale gdyby naprawde nie była na Twoim poziomie to nie poświęcałabyś jej tyle czasu i zaangażowania, tak więc, każdy wie co myśleć, hehehe. "
No własnie każdy wie, co o tym myślec, nawet taki ktos jak ja.
Nie będe czekac na to czy mnie rozszarpiesz swoja jakże 'cięzka' riposta, bo to mnie juz mało obchodzi, bo to raczej ostatnia moja tu wypowiedź,
bo wszystko co mogło byc juz wyjsnione zostało to juz zrobione.
Pozdrawiam wszystkich!
Dobra, dobra. Może zacznę od tego:
Nie powiedziałam, że uważam się za osobę dojrzałą ;) Choć można to tak interpretować, bo przedstawiłam w niejakim stopniu mocną postawę co do tego - wiem, że posiadam wiele niedojrzałych cech i wcale mi to nie przeszkadza - przeciwnie, dzięki temu dobrze się bawię. Ot - cała odpowiedź, dlaczego konwersuję z domniemanym plebsem - bawi mnie to! Może cierpię na jakieś schorzenie, kompleks mniejszości - proszę bardzo, możecie mi to wszystko przypisać, zaszufladkować (wiem, że bardzo lubicie to słowo), przylepić etykietkę i uznać za bachorowatą, wywyższającą się, chamską pannę zadzierającą nosa, i pałającą dumą - nawet mi się to podoba :>
Jedno pytanie mnie męczy - po co tak bohatersko bronisz Emki? Widzę kilka przyczyn - wskaż właściwą lub napisz prawdziwą, jeśli nie trafię:
* bo Ci jej żal i widzisz, że pisze brednie?
* bo rzeczywiście uważasz, że jesteś plebsem, tak jak ona? [ja nic takiego nie powiedziałam - odnoszę się jedynie do Twoich słów]
* bo sam uważasz się za lepszego ode mnie, tak jak (podobno) ja od Emki i czujesz tę samą co ja pokusę, by pokazać swą wyższość?
* bo jesteś BOHATEREM i nie możesz patrzeć jak ktoś z poglądami podobnymi do Ciebie "kończy jałową dyskusję"?
Żadnego błota tu nie było, doprawdy. Zwykła konwersacja, z takich, które lubię - a gwoli wytłumaczenia, skoro tak bardzo nie możecie się go doczekać :* - powiem - lubię takie rozmowy na filmwebie! Jak to sobie zanalizuję, to chyba dlatego, że czerpię wielką przyjemność z formułowania argumentów i bulwersowania się. Hmm, tak. I nie wiem, co macie do tego cynizmu - czy jest dla Was za bardzo wyrachowany - nie mam pojęcia, ale mało mnie to obchodzi, bo ja go lubię i będę sobie pisać, co chcę, sorka ;* Choć właściwie też mnie samą zastanawia, dlaczego to robię, bo znam siebie i wiem, ze rozmowy typu tych z Emką z żadnego kompleksu nie wynikają. A może mnie to po prostu wkurzyło?
Bo patrząc na to trzeźwo - Cyanide w ogóle nie miała zamiaru wszczynać dyskusji z Emką i Kociakiem100 (zdaje się) - skierowała wypowiedź do Gyraphy, a to, że akurat Emka i Kociak zostały objęte słowem "małolaty" - było zupełnie przypadkowe. Emka kazała na swoim blogu, w ramach obrony przed tym koszmarnym słowem, sprawdzić swój wiek. gdy Cyanide napisała o blogu (a jest tam kawał o ginekologu i babie, gwoli ścisłości) - Emka powiedziała, że nie o bloga jej chodziło, a o wiek. Następnie, gdy zanalizowałyśmy wiek i dojrzałość, okazało się, że Emce chodziło o sprawdzenie braku pokemoniastego pisma w jej notkach. A gdy zarzuciłam jej wypisywanie niekulturalnych kawałów na blogu - okazało się, że miałam go w ogóle nie czytać. Przepraszam bardzo, moi bohaterowie, ale dla mnie to idiotyzm, który mnie po prostu bawi. Pewnie i Emka jest bardziej ode mnie w niektórych kwestiach dojrzała - przyznaję się do tego z całą szczerością ;))))))))))))) a to dlatego, że nie czuję potrzeby krępowania się pojęciami, które nie są mi w danej dyskusji potrzebne (dla własnej satysfakcji).
Tak więc - mam nadzieję, że czujecie się nasyceni moimi roztrzęsionymi tłumaczeniami, a jeśli nie - to szkoda. :(
Pozdrawiam z całą swoją wyższością i pogardą :****
Miała byc ostatnia moja wczesniejsza wypowiedź, ale jednak jeszcze raz odpisze.
No jasne, jasne teraz próbujesz wmawiać i zmieniać bieg rozmowy, na to że niby dokładnie wiesz że masz pewne cechy które świadczą że jesteś niedojrzała, omylna, i jak każdy popełniasz błędy- co za 'szczerość' szkoda że tylko dopiero co po przeczytaniu moich słów się na nią zdobyłaś, bo ze wczesniejszych twoich wypowiedzi o Najznamienitsza spermo, wynikało jednoznacznie to co wcześniej napisałem,
iż jestes osobą z dosyć wybujałym ego, i nadal się tak w gruncie rzeczy zachowujesz - "konwersacja z domniemanym plebsem bawi cię" OO jej nasza wszechwładna jednak ma poczucie humoru...
Zważ 'miłościwa pani' tylko na to że to tak naprawdę jest smieszne i zabawne, że taka osoba z takim 'poziomem' jak ty wdaje siewłasnie w takie 'dyskuje' zamist zanleźć sobie odpowiednie dla siebie 'zajęcie'...
A najsmieszniejsze jest to : "Może cierpię na jakieś schorzenie, kompleks mniejszości - proszę bardzo, możecie mi to wszystko przypisać, zaszufladkować (wiem, że bardzo lubicie to słowo), przylepić etykietkę i uznać za bachorowatą, wywyższającą się, chamską pannę zadzierającą nosa, i pałającą dumą" hahah nie widzisz że robisz dokładnie to samo( w stosunku do innych)
Co do schorzeń- to na kompleksu mniejszości- to zapewniam cie że ty go zapewne nigdy nie miałaś i nie masz ( dumy tez tu nigdzie nie widze, a wzrok mam dobry)
Jak napisałem Robin Hood ze mnie marny( nawet z łuku strzelac nie umiem) nie wiem dlaczego wciąz o to pytasz, skoro ci to wyjaśniłem w pierwszym poście, a niestety tu żadna z przytoczonych przez ciebie jakos mi nie pasuje...
hahhaha z tą 'zwykła konwersacja' to mnie doprawdy rozbroiłas o czcigodna spermo, tylko czemu padało tu tyle 'pięknych' 'epitetów'...
Twój cynizm- za jest za wyrachonany dla najbardziej wyrachowanych i za mądry dla najmądrzejszych- poprostu któs będzie musił napisac książkę:
"Jak porządnie dosrać 'wyrachowanym' cynizmem wg spermy, najczcigodniejszej uzytkowniczki filmwebu"....Normlanie zamówie sobie pierwszy egzemplarz...
no wiesz, ja nie czytam postów pi pijaku,pozatym wg mnie twoja 'teoria wiekowo-spiskowa Emki' jest jaknajbardziej błędną,fakt faktem Cyanide nazwała ja tak czy inaczej, Emka zaareagowała, no i się zaczęła lawina...co do domniemanego wieku 'podejrzanej', Tak tak bo Emka juz ci specjalnie (prowokator jeden mały) zaplanowała ze bedzie pisać o swoim wieku i blogu tylko po to by was wielmozne zdenerwować...ehhhh, co do kawałów mnie tam sie podobaja, tak jak Gyraphe( z tego co zauwazyłem),i ze 20 innych uztkownikom ktorzy odwiedzili jej bloga....
Nom idiotyzmem to ta dyskusja jest, no ale coz...
Ojejj padam na kolana, 'czcigodna' sperma'iwszechmocna' mnie pozdrowiła...
no widzisz spermo? Za wspaniała jesteś tutaj dla nas. Za bardzo się wybijasz nieprzeciętną mądrością, ciętą ripostą i błyskiem i ciężko Cię, o nasza najwspanialsza, zaakceptować
(ja oczywiście Cie uwielbiam i akceptuje każde Twoje mrugnięcie okiem o pani! )
LOL.
śmiechu warte.
no widzisz spermo? Za wspaniała jesteś tutaj dla nas. Za bardzo się wybijasz nieprzeciętną mądrością, ciętą ripostą i błyskiem i ciężko Cię, o nasza najwspanialsza, zaakceptować
(ja oczywiście Cie uwielbiam i akceptuje każde Twoje mrugnięcie okiem o pani! )
LOL.
śmiechu warte.
JEJĆ, ja wiem, jakie masz o sobie wyobrażenie i tak bardzo Cię za nie podziwiam!!!!! :*:*:* Kocham tą Twoją pewność, że "nie jesteś kolejną dziewuszką, która nie umie zebrać argumentów i odciąć się w cięty sposób, nie dasz sobie w kaszę dmuchać i pokażesz wszystkim chamom jak to jest spotkać się z kimś równym(opcojnalnie - w słowach)!" (oczywiście nie śmiem tak naprawdę uważać, że jestem Tobie równa, nie martw się o to i nie posądzaj mnie nawet o takie herezje^____________-)
Taki typ Szajby ;) Dlatego też, z całą szczerością na jaką mnie stać, odpowiadam Ci - proszę Cię niezwykle uprzejmie: docinaj mi, ironizuj, miażdż, besztaj - zapewniam Cię, że ślad mi nie zostanie, więc próżne Twe starania :* aha, może uprzedzę Cię jeszcze w Twej odpowiedzi, żebyś nie wysilała się pisaniem:
"Och, jaka ta nasza sperma jest wspaniała :** ślad jej nie zostanie, co za siła i moc! podziwiam Cię i uwielbiam!!"
a następna:
"Jaka ty jesteś przewidywalna! Wiesz, co odpowiem, gdzie posiadłaś swą mądrość?? proszę, dowal mi jakąś cyniczną odpowiedzią!! =P"
itd. etc. jeśli się mylę - sorka;* pozdrawiam from the bottom of my heart.
Aha, i jeszce jedno - uważam za bardzo honorowe dwa fakty:
- że tak bohatersko Emka poprosiła swojego KUMPLA Jaye'a, u którego przesiaduje, by pomógł jej rozwiązać swoją kłótnię i dać mi do myślenia. dzięki ;*
- że w konspiracji obgadujecie mnie i Cyanide na swoich blogach - to miłe i na dużo większym poziome, niż ten, na którym ja gniję.
pozdro, moi dojrzali, honorowi, kulturalni, kochający sprawiedliwość filmwebowcy! :*
sperma, nasza złota, daj sobie luzu kobieto bo jesteś jeszcze bardziej przewidywalna niż JA (a to już trudna sprawa)
Następnie - teraz zastanawiam się już tylko skąd u Ciebie tyle zacięstości, goryczy i ironii? Może życie Cie źle traktuje, ale nie martw się - tutaj masz samych przyjaciół, a nawet poddanych, o najwspanialsza. Może potrzeba Ci współczucia? Skoro tak, możesz poprosić to może z łaski Ci ktoś powspółczuje, nasza Ty mocarna...
I jeszcze następnie... Gdybyśmy obgadywały Ciebie i oh naszą wspaniałą Cyanide w konspiracji to chyba gdzieś gdzie nie miałabyś do tego dostępu... Hmmm, np. na gg? A tutaj jest to obgadywanie jawne :) Możemy to równie dobrze robić tutaj albo u Ciebie w domu jeśli nas zaprosisz - pani przemądrzała.
Wybacz, ale nie zjadłaś wszystkich rozumów i nie zadzieraj za wysoko noska bo możesz wpaść np. na latarnie, płot albo na mnie.
Pozdrawiam panią przemądrzało-gorzką.
P.S. zjedź sobie może troche cukierków, świat wyda Ci się lepszy, nawet tacy plebejusze (miernoty, prymitywy, chamy) jak my, dziecinko. Buahaha.
hahahha tzn że twoja zażyłość z Cyanide wzięła się ze zwykłego przypadku, o nasza jakże niezwyćięzona spermo...jak widzisz nie tylko ty masz prawo ' spisowania', a Jaye i tak i tak by to napisał ( to co czytasz wyżej) bo juz wczesniej czytał te posty i wyrobił sobie własnie zdanie na twój temat, bez
mojej pomocy :]
Tak jak to słusznie zauwazyła Gyraphe my nie ukrywamy swoich rozmów, bo nie mamy po co, pozatym demokracja w Polsce jest i cenzury nie ma , wieć mogę rozmawiac z Gyraphą o czym/ o kim chcę...:>
Pozatym nie mam nic więcej do napisania, bo Gyraphe napisała najszczersza prawde, nic dodać, nic ująć...
pozdrawim pani wszechmogąca!
hahahha tzn że twoja zażyłość z Cyanide wzięła się ze zwykłego przypadku, o nasza jakże niezwyćięzona spermo...jak widzisz nie tylko ty masz prawo ' spiskowania', a Jaye i tak i tak by to napisał ( to co czytasz wyżej) bo juz wczesniej czytał te posty i wyrobił sobie własnie zdanie na twój temat, bez
Tak jak to słusznie zauwazyła Gyraphe my nie ukrywamy swoich rozmów, bo nie mamy po co, pozatym demokracja w Polsce jest i cenzury nie ma , wieć mogę rozmawiac z Gyraphą o czym/ o kim chcę...:>
Pozatym nie mam nic więcej do napisania, bo Gyraphe napisała najszczersza prawde, nic dodać, nic ująć...
pozdrawiam panią 'wszechmogącą'!
Dość, dość! Przestań, niszczysz mnie! :((((((( Twoje słowa ranią mnie tak dotkliwie ;(;( Nie masz pojęcia, jak bardzo trafiłaś w sedno - uprzytomniłaś mi, że tak naprawdę jestem głupią, zakompleksioną idiotką i poniżam ludzi z przekonaniem, że są gorsi ode mnie jedynie po to, żeby poczuć się lepiej. A ja biedna cały czas myślałam, że jestem najmądrzejsza na świecie. Dzięki :)
a wiesz, że masz racje? :o Dobrze, że ja tego nie musiałam napisać, uuuuuf. Z ust mi to wyjęłaś LOL ;)
Dobra, uwaga dr Szajka wchodzi w dyskusję, więc proszę czytać uważnie!
Do Cyanide: Kochana! Nie widzisz, że to wszystko TWOJA wina? Tak jak przed filmami Larsa von Triera (większością przynajmniej) powinien być napis UWAGA LARS VON TRIER (jak to kiedyś napisał jakiś użytkownik filmwebu, którego nicka nie pamiętam, ale wypowiedź zapadła mi w pamięć) tak przed Twoimi pisz łaskawie UWAGA IRONIA I CYNIZM. Albo zmień sobie nicka DZIEWCZYNKO, albo nie czepiaj się, że nie wszyscy Cię rozumieją! Naprawdę jestem oburzona ~~!
Do spermiska: wybacz, że dopiero teraz lecę Ci na ratunek (bo ze mnie akurat jest wyśmienity Robin Hood, przyznaję skromnie), ale byłam na wakacjach. Cokolwiek nie powiesz i tak zostanie to przekręcone przez Emkę oraz przez Jaye, który chociaż wykazuje pewne predyspozycje do egzystencji na inteligentnym poziomie, to jest po prostu ślepy na błędy koleżanki.
Do Emki: RANYJULEK. Czy do Ciebie kochana (tak, lubię to słowo) nic zupełnie nie dociera? Proszę Cię przeczytaj sobie tą rozmowę wolno spokojnie od początku do końca. Trzy razy. Jeśli nie rozumiesz o co chodziło MOIM DZIEWCZYNKOM (:*) to nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. I proszę, jeśli uważasz, że jesteś w tej rozmowie nieskazitelna to czemu nie dajesz konkretnych argumentów na zarzuty?
(chodzi mi o te zarzuty "Bo patrząc na to trzeźwo - Cyanide w ogóle nie miała zamiaru wszczynać dyskusji z Emką i Kociakiem100 (zdaje się) - skierowała wypowiedź do Gyraphy, a to, że akurat Emka i Kociak zostały objęte słowem "małolaty" - było zupełnie przypadkowe. Emka kazała na swoim blogu, w ramach obrony przed tym koszmarnym słowem, sprawdzić swój wiek. gdy Cyanide napisała o blogu (a jest tam kawał o ginekologu i babie, gwoli ścisłości) - Emka powiedziała, że nie o bloga jej chodziło, a o wiek. Następnie, gdy zanalizowałyśmy wiek i dojrzałość, okazało się, że Emce chodziło o sprawdzenie braku pokemoniastego pisma w jej notkach. A gdy zarzuciłam jej wypisywanie niekulturalnych kawałów na blogu - okazało się, że miałam go w ogóle nie czytać.?
A teraz chyba to mojego ulubionego użytkownika filmwebu od dzisiaj, czyli do Jaye: Sperma nigdy nie napisała, że sama jest dojrzała, przykro mi, że odniosłeś takie wrażenie. I nie rozumiem jednego, czemu w niektórych postach Spermy jawnie widzisz ironię, a te, które Ci nie pasują zmieniasz w posty pisane zupełnie bez niej? O tym teraz mówię: "Co do schorzeń- to na kompleksu mniejszości- to zapewniam cie że ty go zapewne nigdy nie miałaś i nie masz ( dumy tez tu nigdzie nie widze, a wzrok mam dobry)" chyba, że to ironia na ironię, ale wypadło trochę bez sensu, ej kolego, stać Cię na coś lepszego(trzymam kciuki)!
I nie wiem o co chodzi z tymi "'pięknymi' epitetami". Nie widziałam nigdzie wyzwisk, ale może po prostu nie czytamy tego samego tematu, hej? I widzę, że cynizmem gardzisz, ale nie boisz się nim posługiwać, po prostu jesteś moim idolem, czuję, że zaraz znajdziesz mnie przed Twoim domem czekającą na autograf i coś jeszcze, jak przystało na groupies.
"no wiesz, ja nie czytam postów pi pijaku,pozatym wg mnie twoja 'teoria wiekowo-spiskowa Emki' jest jaknajbardziej błędną,fakt faktem Cyanide nazwała ja tak czy inaczej, Emka zaareagowała, no i się zaczęła lawina...co do domniemanego wieku 'podejrzanej', Tak tak bo Emka juz ci specjalnie (prowokator jeden mały) zaplanowała ze bedzie pisać o swoim wieku i blogu tylko po to by was wielmozne zdenerwować...ehhhh, co do kawałów mnie tam sie podobaja, tak jak Gyraphe( z tego co zauwazyłem),i ze 20 innych uztkownikom ktorzy odwiedzili jej bloga...."
to musiałam aż przytoczyć żeby skomentować:
-cieszę się, że nie czytasz postów po pijaku! zdrowo
-Cyanide jej tak NIE NAZWAŁA. Albo jesteś zbyt ograniczony (przypuszczenie, nie obraza, zaznaczam od razu) żeby zrozumieć sens pierwszych kilku postów, albo nie chcesz go zrozumieć. Schlebiam Ci i po cichutku uważam, że to to drugie.
-20 aż? żartujesz? to chyba sporo! to jak ja znajdę 30, którym się to nie podoba to wygram? proszę, proszę, wyjaśnij mi zasady, mistrzu gry!
I jeszcze co do tego:
"tylko ty mi powiedz po co są te fora danych aktorów i aktorek, skoro ty i tak uważasz że rozmowy
na temat danego aktora/aktorki są nudne i wogólę, to co może najlepiej żeby powstawało po kilka off-topów na forum, których sie
będzie gadało o 'dupie marynie', od takich głupot do 'zwykłych pogawędek' ma sie komunikatory typu gadu, "
Spermie chodziło o to (widzę, że muszę tłumaczyć), że owszem lubi tez takie rozmowy, ale na po jakimś czasie tematy się wyczerpują. Obejrzyj kilka gron na których się wypowiada, może zauważysz, że nie tylko w takich tematach.
A kłótnie! Jakie kłótnie? Dyskusje chyba. Wymiana zdań, ot co. Po tym właśnie można poznać inteligentnego człowieka, nie boi się on dyskusji, nie boi bronić swoich argumentów oraz nie boi się przyznać do błędu. Po co fora jeśli nie będziemy na nich dyskutować i "kłócić się"? "Kłótnia" to najwspanialszy wynalazek ludzkości, pozwala nam skonfrontować swoje poglądy, zmienić je, przestać być ograniczonym i zauważyć inne punkty widzenia. Więc jak dla mnie, póki nie ma przekleństw i wyzwisk, żadna dyskusja, czy jak Ty to nazywasz "kłótnia", nie jest jałowa. Dzięki nim możemy też zobaczyć swoje wady i nad nimi popracować. Rozwój nad wszystko inne!
"Po pierwsze nienawidzę ludzi, którzy robią wiele szumu wokół siebie, chcąc pokazać domniemaną 'wielkość'" chyba Ci ciężko w takim razie z samym sobą, nie?
"i 'przewagę' nad zwykłymi, szarymi, 'zielonymi' użytkownikami...
Nienawidzę osób ze zbyt wybujałym ego, co to myślą że jak dosrają komuś zbyteczną ironią i prostackim cynizmem, 'udowodnią' swoją dojrzałość
i 'wielką mądrość' " w takim razie, napiszę jeszcze raz, jak sobie z tym radzisz? Jak patrzysz co rano w lustro? Współczuję :*
"Czasem osobą dojrzalszą jest osoba która właśnie potrafi wycofać sie pustej i niepotrzebnej rozmowy, a nie ciągnięcie tego w nieskończoność- by za wszelką cenę przekonać wszystkich
do swoich racji.
Dojrzałość to także umiejętność samokrytyki i przyznania się do błędów. " Tu się zgadzam. Mam szczęście, że nie jestem dojrzała. W takim razie mogę uparcie obstawać przy swoim. I jeszcze raz, żeby udowodnić prawdę tkwiącą w przemowach Cyanide i spermy powiem, powołując sie na swój przykład, że wiek nie gra roli, kiedy chodzi o dojrzałość.
"akurat ta 'sławna' aluzja, była wg mnie bezczelna i głupia. " to tylko Twoje zdanie. Moim zdaniem była przeciętna. 5/10 puntów w skali złośliwości (siemka Cyanide!)
"Eghem ( ja naprawde w tym momencie jestem ciekaw ile lat ma Cyanide)( do odnośnie zastosoanego przez nia słowa 'dziewczynko'(coza 'ironia'),tak Gyrapha 'najukochańsza' jej uztykowniczka filmwebu,a całkiem niedawno obrzucaly sie 'blotem', " Co ma do tego wszystkiego wiek? Mogłaby go wyśpiewać solową arią w operze, a i tak nie ma się to ni jak do sprawy dojrzałości. czyli jak wyżej.
"Eghem znów sama sobie zaprzecza- 'skoro nie zaprzata sobie glowy rozmowa z osoba z dziwacznym nickiem',to dlaczego wczesniej wdaje sie w dyskusję własnie z ta osobą,( co do niku to marny argument do przerywania rozmowy z powodu dziwnego nicku drugiej osoby, "
UWAGA TŁUMACZĘ: Na początku tematu w pierwszym poście SOBIE NIE ZAPRZĄTAŁA GŁOWY. Kiedy Emka jej kazała wejść na bloga to weszła. ROZUMIESZ TERAZ?
"No tylko dlaczego jej wypowiedź odwołuje sie do domniemanego wieku obu dziewczyn,pozatym nie trzeba byc jakos mocno ślepym że można pomyśleć ze pierwsza jej wypowiedz po części była kierowana prosto do nich :> " to już mnie tak załamało, że nie mam siły odpowiadać. Gdzie Ty widzisz tu nawiązanie do nich? "Małolata" nie było do nich. Czytajcie ze zrozumieniem, nie uczą Was tego w szkołach czy co?
"Tylko że osoba dojrzała, nie wypomina komus wieku, w tak głupawy sposób zrownyjac kogos do poziomu 'małolaty' " ironia koleś, serio. Proszę Cię przeczytaj pierwsze 4 posty w tym temacie 600 tysięcy razy.
"Twoja co poniektóra argumentacja, jest tez nie trafiona,i czasem sama gubisz sie w tym co napisałas.( niechce mi sie co rusz przytaczac przykładow, a zapeniam nazbieralo by sie ich)"
nie zrobiłbyś tego dla mnie? bo ja jestem ciekawa gdzie się pogubiła Sperma?
I widzę, po tym co później napisałeś, ze pozazdrościłeś spermie ironii.
Szczerze mam nadzieję, że mi odpowiesz, bo zaintrygowałeś mnie swoimi postami (to nie komplement niestety). Pozdrawiam serdecznie Jedyny Sprawiedliwy i Prawy Użytkowniku Filmwebu, Wielki Sędzio, Inkwizytorze oraz Wybawco Uciśnionych.
Dzięki, Szajka! Z ust i nie tylko mi to wyjęłaś, udoskonaliłaś i w ogóle. :>
Mam jeszcze tylko parę maleńkich spraw do Jaye'a:
1. Jesteś super.
2. "No jasne, jasne teraz próbujesz wmawiać i zmieniać bieg rozmowy, na to że niby dokładnie wiesz że masz pewne cechy które świadczą że jesteś niedojrzała, omylna, i jak każdy popełniasz błędy- co za 'szczerość' szkoda że tylko dopiero co po przeczytaniu moich słów się na nią zdobyłaś, bo ze wczesniejszych twoich wypowiedzi o Najznamienitsza spermo, wynikało jednoznacznie to co wcześniej napisałem,
iż jestes osobą z dosyć wybujałym ego, i nadal się tak w gruncie rzeczy zachowujesz - "konwersacja z domniemanym plebsem bawi cię" OO jej nasza wszechwładna jednak ma poczucie humoru..." - mówże sobie co chcesz. To, co sobie o mnie myślisz i czy uważasz mnie za zarozumiałą, scibską kłamczuchę, popisującą się swoją inteligencją, obchodzi mnie tyle, co śnieg z okresu epoki lodowcowej ;* i wolę nawet, żeby ktoś taki jak Ty miał mnie za idiotkę, a nie za osobę fajną (to by dopiero ubliżało mojemu 'wybujałemu ego', nie? :>) Aha, i widzę że też fajnej ironii zacząłeś używać. Czyżbyś naprawdę uważał mnie za Najznamienitszą? Czy to możliwe..?????
3. "Zważ 'miłościwa pani' tylko na to że to tak naprawdę jest smieszne i zabawne, że taka osoba z takim 'poziomem' jak ty wdaje siewłasnie w takie 'dyskuje' zamist zanleźć sobie odpowiednie dla siebie 'zajęcie'..." a ja lubię czasem sobie podyskutować z plebsem na filmwebie, bo jak mówiłam, bawi mnie to - a rozrywka w wakacje to przecież podstawa? ;*
4. "Jak napisałem Robin Hood ze mnie marny( nawet z łuku strzelac nie umiem)" :/
5. "hahhaha z tą 'zwykła konwersacja' to mnie doprawdy rozbroiłas o czcigodna spermo, tylko czemu padało tu tyle 'pięknych' 'epitetów'...
Twój cynizm- za jest za wyrachonany dla najbardziej wyrachowanych i za mądry dla najmądrzejszych- poprostu któs będzie musił napisac książkę:
"Jak porządnie dosrać 'wyrachowanym' cynizmem wg spermy, najczcigodniejszej uzytkowniczki filmwebu"....Normlanie zamówie sobie pierwszy egzemplarz..." Jejku, jaki jesteś śmieszny! :D Jedno pytanie: gdzie te epitety? Skoro aż tak się interesujesz moją twórczością, to może jednak mi je wymienisz?
6. "ehhhh, co do kawałów mnie tam sie podobaja, tak jak Gyraphe( z tego co zauwazyłem),i ze 20 innych uztkownikom ktorzy odwiedzili jej bloga...." Aha, to sorry. Skoro mnie tak miażdżycie, to cofam wszystko! Te kawały są super, naprawdę!!!
hahahha tzn że twoja zażyłość z Cyanide wzięła się ze zwykłego przypadku, o nasza jakże niezwyćięzona spermo...jak widzisz nie tylko ty masz prawo ' spiskowania', a Jaye i tak i tak by to napisał ( to co czytasz wyżej) bo juz wczesniej czytał te posty i wyrobił sobie własnie zdanie na twój temat, bez
Wow, wow, wow - Emka wspomagana przez przyjaciół powraca, już mi przestała odpisywać, ale teraz pół filmwebu przeciwstawia się arcyinteligentnym spermie i Cyanide, więc przewiny Emki zostały zapomniane i może znów się pokazać :> Słuchaj, ja też mogę sobie w takim razie rozmawiać o czym chcę, a nawet napisać, że ktoś jest małolatą ;) demokracja w końcu, brak cenzury i w ogóle.
Też pozdrawiam z wyżyn swego stanowiska!
Eghem kogo masz na myśli o 'najznamienitsza' mówiąc 'przyjaciół', skoro jak na razie do rozmowy włączył się wcześniej tylko i wyłącznie Jaye, a ciebie broniły o 'wilemożna' jak doliczyłam az 3 osoby : Cyanide, Ja, dr Szajka...
i to jak narazie twoi przyjaciele, mnie obgadywali.
Wiec jak widzisz w tej kwestii sama sobie przeczysz.
Pozatym wyobraź sobie ' wielmożna pani' że mam lepsze sprawy na głowie niż odpisywanie na twoje wcześniejsze 'arcyelokwentne' docinki.
Nom, a pisz sobie juz co chcesz, tylko ze mnie to juz 'wszechmogąca pani' mało obchodzi.
A odpisałam, tylko dlatego by wyjaśnić tylko i wyłącznie jedną kwestię: tą którą napisałam na samej górze wypowiedzi, której sie pogubiłas...
"Nom, a pisz sobie juz co chcesz, tylko ze mnie to juz 'wszechmogąca pani' mało obchodzi." - wlasnie widze. To pewnie dlatego wypisujesz na blogach o mojej arcyinteligencji, skarzysz sie Jaye'owi i Gyraphie na to, jaka to jestem chamska i zarozumiala :( Wisi Ci to wszystko, patrzysz na mnie z gory, od czasu do czasu cos tutaj skrobniesz - w koncu wiadomo, ze jestes lepsza od glupiej, wywyzszajacej sie idiotki spermy. ;* Ciekawi mnie dosc, musze powiedziec, to, ze po rozmowie ze mna sami staliscie sie ironiczni:
"o 'najznamienitsza'"
"o 'wilemożna'"
"' wielmożna pani'"
"'arcyelokwentne'"
"'wszechmogąca pani'"
Czyzby Wasza wszechogarniajaca dobroc i dojrzalosc nie obejmowala takich pysznych osob jak ja? :* kurcze. Wiec z takimi jak ja trzeba walczyc. Dosc ich panoszenia sie na forum! Jejejejejej, jacy jestescie przebiegli, zlosliwi i dojrzali. Teraz po tej przemianie i rebelii smieszycie mnie jeszcze bardziej niz poprzednio :> Z kazda Wasza wypowiedzia nie moge sie doczekac nowych prawdziwie inteligentnych docinkow. I owszem, jestem arcyinteligentna, wiec przestancie wypominanie mi tego stosowac jako swoja bron, kiedy sie do tego otwarcie przyznaje! :D [ale tylko przed Wami, bo tak naprawde to jest zupelnie inaczej :>] pozdrawiam w przyplywie pozytywnych uczuc!
Wow, nie przeczytalam tego, bo mi się nie chciało. Tylko urywki- ale do wszystkich moich przeciwników, których się tu narobiło trochę (czuje się sławna): Moje wypowiedzi mają ŚMIESZYĆ bo są cyniczne, ironiczne, chamskie, złośliwe, bezczelne, idiotyczne i GŁUPIE. Nie chce mi się z wami dyskutować, bo wiem, że nie ma o czym. Dlatego też wole się powygłupiać i popatrzeć jak wyrywacie sobie włosy przejmując się każdą moją sarkastyczną wypowiedzią.
Tak więc, narazka wam wszystkim, nie chce mi się tu narazie wchodzić, bo stajecie się nudni. Brak mi czasu.
Ciao my darlings.
Specjalne pozdrówka na pół posta dla Spermy
P-O-Z-D-R-Ó-W-K-A
-----------------------------
----------------------
------------------
------------
--------
-----
---
-
Cyanide, strasznie się przejmujemy. Tak, że aż mi się mokro zrobiło... na biurku.
pozdrawiam Cię ślicznie.