http://www.youtube.com/watch?v=LHWknM26Iac
chyba tak :-) taj macie jeszcze tego typu video to dawajcie :)
yhu - to nie jedna litera, ale ja nie potrafię jednej -.-
boże. spotkanie z wami musiałoby być traumatyczne. zwłaszcza, że jestem najmłodsza, a z was są okropni degeneraci i banda schizofreników.
no dobra, ze mnie też. ale miało być dramatycznie ;p
Nie Gehenn, nie myśl sobie, że tu jesteś jakaś "naj" i jedyna, bo nie jesteś!!!!!!!!! Najmłodsza, to tu jestem ja, wypraszam sobie!!!!
Bosze co za egoizm...
;p;p
Oj tam, babcia sie nie denerwuje, bo jeszcze jakieś nieszczęście będzie... W tym wieku, to nigdy nic nie wiadomo.. ;]
coś mi sie wydaje, że nie jesteś najmłodsza. jak coś to w moim wieku około. z resztą co za różnica :D
hmm.. spotkanie najsiachniętszych ludzi w Europie brzmi nieźle -> BYŁOBY FAJNIE xD
Taaa chciałabys co :P:P
Nie ma nie ma... trzeba było wylosować W :P a tak to masz Urbana tudzież Urszula i się męcz :D
Och moje panie widzę że macie niezłą zabawę z literkami :D mi wyszło 'G' jak coś. Hmm.. z czymś mi się to kojarzy ;)
ejejej, Lady! nie tak szybko ;DD w przyszłości chętnie skorzystam, ale nie teraz ;P Paćkowi napewno chodziło o Grace :D
Przyznam się, że ja też..xD Po prostu powiedziałem co mi wyszło a że od razu skojarzyło mi się z Gosią to co zrobisz :P Ale teoria Gehenny bardzo mi się spodobała :D
Gehenn jest od gehenny, a paciek nie chce mieć gehenny, tylko Grace.
*robi mądrą minę*
Paciek i Gosia
siedzą na drzewie
i się całują
i czują się jak w niebie
^.^
Zgłaszam swą obecność gołąbeczki :P:P
Małgorzato, nie wstydź się Paciuluniuśka, to taki miły młodzieniec :D