Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.youtube.com/watch?v=LHWknM26Iac
chyba tak :-) taj macie jeszcze tego typu video to dawajcie :)

Yoko_ono

Gosia jaka przestraszona haha :D spokojnie nic ci nie grozi. Nie pochlebiaj sobie ;) wyszła ze mnie moja wredna natura :D

gosia2326

boże, czy was też wkurwia wszędzie styl na grunge? nagle wszyscy chodzą w trampkach, koszulach, i rozciągniętych swetrach. dobija mnie to, bo teraz przy tych wszystkich pozerach, słuchających lady gagi, pozurujących się na Cobaina, wyglądam zwyczajnie. TAK! nie chce wyglądać zwyczajnie...

...chyba stanę się "metalem" ;O

dobra. najgorsze jest to, że te dzieci nawet nie wiedzą co to jest grunge.

ulterior_dreamer

Jak dobrze, że ja nie mam "stylu" nie ma co ode mnie odgapiać ^^

Metale to bardzo fajni ludzie... parę lat temu spędzałam w "metalowym gronie" połowę wakacji :)

ulterior_dreamer

O w mordę, a ja dziś założyłam koszulę w kratę :P.
Ale bywa gorzej np. ludzie ubierający sie na emo itp., czytaj - okulary w oprawkach na pół twarzy. Może i są ładne, ale ci ludzie noszą w nich zwykłe szkła, nie mają wady wzroku!No ale przecież muszą być trendi. :P

Mada_gringo

Paciek do pierdla Cię wsadzą i tyle :P Chyba, że masz własną willę przy granicy...

Astartte

a mnie chuj obchodzi co to jest jakiś miofibrylament, aktyn, miozyn i kurwa sarkomer ;/

wybaczcie. sprawdzian z biologii^^.

i po co to komu? przepraszam bardzo, ale jestem na mat-fiz! TAK! mat-FIZ! nie: biol-coś tam, nie: coś tam-biol, tylko MAT-FIZ!!!!!!!!!!

ulterior_dreamer

Witaj w klubie Ulterior!! :D Ja też jestem na mat-fiz i jutro mam poprawę spr z biolii :D

ulterior_dreamer

Ja się tak ubieram, ale bynajmniej nie przez modę, tylko dlatego, że rano zakładam na siebie cokolwiek i się nie czeszę -.-

Gehenn

ja też. przychodzę rano do szkoły, a moje loffciane friend$: "boże, kto ma szczotkę?!"...kocham je <33

pacieeeeeeeeek nie ucz się. jak dostaniemy oboje pały będzie weselej.

ulterior_dreamer

Jak wy możecie być na mat-fiz? No jak??? Ja dostaję nerwicy na matematyce, a na fizyce cała moja klasa (polski-angielski forever ;DD) siedzi jak na tureckim kazaniu... Nigdy w życiu nie zczaje fizyki...

A z biologii widzę znajome pojęcia :D. Skoro ja dostałam z tego 4, to wam też się uda...

Lady_From_Burton_World

A co do stylu- u mnie, jeśli ktoś nie słucha grunge to raczej nie chodzi w porozciąganych swetrach, etc..., zresztą, większość osób miesza różne style ze sobą, ja też, tak jest ciekawiej. Nie lubię się ograniczać ;P.

Lady_From_Burton_World

to jak mam tak samo Lady, w sumie w mojej szafie najwiecej jest czarnego i szarego koloru ale znajdzie się tez niebieski i zielony, a nawet jedną bluzkę mam żółtą :)

Biologia jest do dupy, chemia lepsza :)

Yoko_ono

Chemia...specyficzny przedmiot. Jak wyleci Ci jeden temat, to reszty też nie zrozumiesz ;P. Wiem, bo mam właśnie ten problem. Ale chemia to i tak nic przy fizyce, powinnam codziennie dziękować Bogu, że fizyka nie jest obowiązkowa na maturze (chociaż do 2012...kto wie ;D).

Lady_From_Burton_World

Ja tam mam problem i z fizą i chemią ale chemii momentami nie kapuje
szczególnie teraz gdy doszły jakieś wzory symbole czarna magia.
Na szczęście mam umysł ścisłowca.

Justynka1995

no a ja nie. ja i fizyka, matma i chemia jesteśmy przeciwieństwami ;P totalnie NIC nie kapuje. wolę polski :D

co do stylu.. nie mam ;D w szafie duuużo kolorów, ale też dużo czarnych, szarych <tak wiem, że to też kolory>. mieszam wszystko i jest ok.

***potrzebuję kleju do pracy domowej z biologii na jutro :((
<- ma ktoś?!

gosia2326

klej to mój osobisty koszmar. nie mam go nigdy, kiedy jest potrzebny. ogólnie NIGDY go nie mam.

Gehenn

co wy mówicie. klej to przyszłość.

ulterior_dreamer

Pracuję w hurtowni papierniczej więc kleju mam ci ja pod dostatkiem :):)

Yoko_ono

Co wy wszyscy z tym klejem dzisiaj, każdemu go brakuje ;P.
Światowy Dzień Bez Kleju?

Lady_From_Burton_World

ja naprawdę potrzebuję ;D

no cóż.. pozostaje taśma ;P

gosia2326

Eee tam... narzekacie na biologie a ja na biol-chem-fizie z moją zajebistą wychówą co 2 tyg spr mam z tych wszystkich popierdolonych pierduł, które nie wiadomo po co sa :|
A wszyscy mówili "Idz do mat-fizu", ale oczywiście musiałam zrobić na złość światu i oto teraz się bez sensu męczę
Echhh... życie...

Taśma lepsza, nie zlepia wszystkich kartek ;P

BRILLANTE

a, co. ;d Johnny Depp nie człowiek. ? ;>

Mak_Makowski

a ja pójdę na humana i już ;D

gosia2326

Polski i historia ruleez.

Mada_gringo

właśnie :D

gosia2326

I angielski i angielski!!! ;D

Lady_From_Burton_World

http://static3.demotywatory.pl/uploads/1259746691_by_szmydziu_500.jpg :)

Yoko_ono

TO JEST PIĘKNE!!! :D

Yoko_ono

:*** :)