Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny jest świetnym aktorem i w ogóle, ale jak go widzę w tych jego pinglach to mie się śmiać chce:PP <lol2>

shameeka_2

Głupi temat...;P

.....................................

Joasia16

Johnny czasami zakłada śmieszne okulary, czasami ma dziwną fryzurę, ma oryginalny styl ubierania się, tatuaże i ma charakterystyczne nawyki, np. składanie rąk jak amen lub mówienie co jakiś czas ''you know''. Johnny to trochę wariat w dobrym tego słowa znaczeniu:)

tomek141991

Jeśli już moge coś dodać do tego tematu to...jego jak to powiedzialas pingle mają swój urok:) Mi się to podoba:) Ja bym troche inaczej sformułowała treść tego tematu ale ok;)
Np. Johnny i jego dziwactwa:)

Joasia16

No i co z tego, że jest dziwny? Ja też jestem dziwna :P

femles_CS

Każdy ma swoje dziwactwa:) Tylko,że boi sie je pokazać. A Johnny wręcz przeciwnie.;)

femles_CS

ta, jesteś dziwna jak cholera ;] kto Ci to powiedział? chyba sobie sama, aby być taką krejzi, trendi na czasie ;* omg.

tomek141991

co drugi Amerykanin wtrąca "you know" podczas dłuższych wypowiedzi <ok >.

A najlepsze "pingle" to ma w Las Vegas Parano .

shameeka_2

to forum jest juz ponieżej jakiegokolwiek poziomu:(

martini215

Czemu tak uważasz??:) Bo ja po częsci też tak sądze..

martini215

Och jasne, bo powinniśmy w myśl twojej zachcianki rozmawiać o samych poważnych i interesujących sprawach np. czemu Johnny zagrał to akurat tak a nie inaczej? Oczywiście takie tematy też są potrzebne, ale to forum nie należy do Ciebie i każdy ma prawo coś dodać. Założycielka być może uznała za niezbędne poinformowanie wszystkich o tym, co sądzi na temat okularów Johnnego. Ty załóż temat, w którym popiszesz sie poziomem i inteligencją :). Co do samego tematu mam dobre stwierdzenie- UCZMY SIĘ OD NAJLEPSZEGO. Mówiąc inaczej bierzmy przykład z Johnnego, który nie boi się być oryginalny ;)). Pozdrawiam

Lady_From_Burton_World

Mój komentarz był do martini215 tak dla jasności

Lady_From_Burton_World

Już myślałąm,że masz coś do mnie ;)) Fakt każdy ma prawo pisać co chce chociaż niektóre posty(jak nie tak dawno słynnej już Pussycat:))były poniżej poziomu.
Ja uważam,że w dziwactwach Johny'ego nie ma nic zlego:) I czasem można też porozmawiac na takie tematy;)

Lady_From_Burton_World

Też uważam,że takie tematy są czasem potrzebne. Chociaż przyznaje niektóre z nich są poniżej poziomu...To że rozmawiamy o czymś innym niż jego aktorstwo nie znaczy,że tego aktorstwa nie doceniamy.Chociaż to nie reguła...niestety.;)

Joasia16

ok ludzie, zgadzam sie; to jest forum, więc każdy ma prawo się wypowiedzieć(tak jak ja to wcześniej zrobiłam), i zgadzam się: nie wszystkie tematy muszą być mega inteligentne. Ale to co sie dzieje an tym forum to juz jest przesada. Pamiętam jak wchodziłam tu tak z rok, dwa lata temu i tematów było o wiele mniej, prawie się nie powtarzały i nie dotyczyły tak beznadziejnych tematow! To jest naprawdę tragiczne, jaki poziom ludzie tu reprezentują. Może ja założe temat: "Och ależ depp ma piękne kapelusze"m ktoś napisz eo skarpetkach, ktoś inny o gaciach, potem się poprzyczepiamy do wąsów, jeszcze później wrócimy do tematu autografów... brr. Tragiczne, serio. Wiem, ze już były tematy o jego rolach, więc może nie ma teraz zbyt wiele do mówienia o twórczości Deppa, ale to nie znaczy, że musimy zaśmiecać to forum.
to tyle:)

shameeka_2

NIENAWIDZE WAS.

OIFGIHIHGFWHIFHIWSHVIHIHGIORJPKQ

Cyanide

Czemu?? Jakiś argument?

<za krótki>

Joasia16

Ja to powiem tak, każdy człowiek jest dziwny na swój sposób. Akurat jeśli chodzi o te okulary to mi sie bardzo podobają, są stylem z lat 80", sam takie nosze i mi sie bardzo podobają, ogólnie rzecz biorąc to go troche "pajacuje" bo ubieram sie podobnie, cóż to jest bardzo oryginalny styl

Black_Smog

Marley serio??:) Rzuć jakas fote będziemy podziwiac :D

Joasia16

Właśnie Bobby Marley, pokaż jakieś zdjęcie:) Cyanide, Ja Cię Kocham:)

tomek141991

JA TEZ WAS NIENAWIDZE <lol>

te tematy sa troche zenujące. kazdy moze sobie nosic co mu sie podoba. Johnny nosi dziwne binokle, owija sobie rece kolorowymi szmatkami i nic wam do tego. odnalezli sie ci wszyscy co zawsze atakują 'chodzi o jego gre! a nie o wyglad i styl! nie jestes jego fanka!'

ha ha ha.

kamilakamila

Joaska- z drzewa spadlas, czy na choinke upadlas? Bo nie wiem.

POZDROWIENIA dla fanow, idzcie pojesc troche cytrusow.

Cyanide

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi...co nie tak powiedzialam ;/

shameeka_2

Johnny jest trochę nawiedzony, to fakt, ale to przecież właśnie za to go kochamy :)

najnoa

Popieram. Jego "nawiedzenie" jest najbardziej pociągające. A fakt, że przemyca je do dziwacznych ról, które gra, sprawia, że ludzie się nim zachwycają. Przynajmniej ja się zachwycam... ;P To genialny aktor, który wybiera same nietypowe role, idąc w ten sposób pod prąd.

_Madeleine_

no dobra wrzuce, tylko za jakiś dzień bo musze odebrać od kumpla mój aparat

_Madeleine_

"Nawiedzony Johnny"- trochę dziwne stwierdzenie ;)). Coś jak nawiedzony dom, bardziej pasuje do horroru ;). Ja bym to określiła- oryginalny :)

Lady_From_Burton_World

Ja bym to określił: Wariat w dobrym tego słowa znaczeniu:)

tomek141991

dziwacy są fajni :) właśnie to jest w nim najlepsze, że nie jest taki jak tysiąc innych ;> Najbardziej w nim lubię tę jego niezwykłość, co tyczy sie także ubioru i skromność ;D

shameeka_2

zachowaj to dla siebie:)nie musisz wszystkim tego ogłaszać, a pozatym on we wszystkim wygląda świetnie!!!

MiLusiAP

On specjalnie sie tak ubiera bo wie że nawet jako wariat będzie lubiany...albo po prostu za dużo czasu spędza z Timem Burtonem...:P:)

piter141991

O jeeeeeeeeeee xD lubię takich ludzi jak założyciel tego tematu.

Mają swoje zdanie, mówią to nieważne co inni sobie pomyślą niewżne jak głupi byłby to temat.

No te okulary twarzowe nie są, ale cóż...on chyba lubi się z lekka oszpecac:P