Johnny jest świetnym aktorem i w ogóle, ale jak go widzę w tych jego pinglach to mie się śmiać chce:PP <lol2>
Johnny czasami zakłada śmieszne okulary, czasami ma dziwną fryzurę, ma oryginalny styl ubierania się, tatuaże i ma charakterystyczne nawyki, np. składanie rąk jak amen lub mówienie co jakiś czas ''you know''. Johnny to trochę wariat w dobrym tego słowa znaczeniu:)
Jeśli już moge coś dodać do tego tematu to...jego jak to powiedzialas pingle mają swój urok:) Mi się to podoba:) Ja bym troche inaczej sformułowała treść tego tematu ale ok;)
Np. Johnny i jego dziwactwa:)
ta, jesteś dziwna jak cholera ;] kto Ci to powiedział? chyba sobie sama, aby być taką krejzi, trendi na czasie ;* omg.
co drugi Amerykanin wtrąca "you know" podczas dłuższych wypowiedzi <ok >.
A najlepsze "pingle" to ma w Las Vegas Parano .
Och jasne, bo powinniśmy w myśl twojej zachcianki rozmawiać o samych poważnych i interesujących sprawach np. czemu Johnny zagrał to akurat tak a nie inaczej? Oczywiście takie tematy też są potrzebne, ale to forum nie należy do Ciebie i każdy ma prawo coś dodać. Założycielka być może uznała za niezbędne poinformowanie wszystkich o tym, co sądzi na temat okularów Johnnego. Ty załóż temat, w którym popiszesz sie poziomem i inteligencją :). Co do samego tematu mam dobre stwierdzenie- UCZMY SIĘ OD NAJLEPSZEGO. Mówiąc inaczej bierzmy przykład z Johnnego, który nie boi się być oryginalny ;)). Pozdrawiam
Już myślałąm,że masz coś do mnie ;)) Fakt każdy ma prawo pisać co chce chociaż niektóre posty(jak nie tak dawno słynnej już Pussycat:))były poniżej poziomu.
Ja uważam,że w dziwactwach Johny'ego nie ma nic zlego:) I czasem można też porozmawiac na takie tematy;)
Też uważam,że takie tematy są czasem potrzebne. Chociaż przyznaje niektóre z nich są poniżej poziomu...To że rozmawiamy o czymś innym niż jego aktorstwo nie znaczy,że tego aktorstwa nie doceniamy.Chociaż to nie reguła...niestety.;)
ok ludzie, zgadzam sie; to jest forum, więc każdy ma prawo się wypowiedzieć(tak jak ja to wcześniej zrobiłam), i zgadzam się: nie wszystkie tematy muszą być mega inteligentne. Ale to co sie dzieje an tym forum to juz jest przesada. Pamiętam jak wchodziłam tu tak z rok, dwa lata temu i tematów było o wiele mniej, prawie się nie powtarzały i nie dotyczyły tak beznadziejnych tematow! To jest naprawdę tragiczne, jaki poziom ludzie tu reprezentują. Może ja założe temat: "Och ależ depp ma piękne kapelusze"m ktoś napisz eo skarpetkach, ktoś inny o gaciach, potem się poprzyczepiamy do wąsów, jeszcze później wrócimy do tematu autografów... brr. Tragiczne, serio. Wiem, ze już były tematy o jego rolach, więc może nie ma teraz zbyt wiele do mówienia o twórczości Deppa, ale to nie znaczy, że musimy zaśmiecać to forum.
to tyle:)
Ja to powiem tak, każdy człowiek jest dziwny na swój sposób. Akurat jeśli chodzi o te okulary to mi sie bardzo podobają, są stylem z lat 80", sam takie nosze i mi sie bardzo podobają, ogólnie rzecz biorąc to go troche "pajacuje" bo ubieram sie podobnie, cóż to jest bardzo oryginalny styl
JA TEZ WAS NIENAWIDZE <lol>
te tematy sa troche zenujące. kazdy moze sobie nosic co mu sie podoba. Johnny nosi dziwne binokle, owija sobie rece kolorowymi szmatkami i nic wam do tego. odnalezli sie ci wszyscy co zawsze atakują 'chodzi o jego gre! a nie o wyglad i styl! nie jestes jego fanka!'
ha ha ha.
Joaska- z drzewa spadlas, czy na choinke upadlas? Bo nie wiem.
POZDROWIENIA dla fanow, idzcie pojesc troche cytrusow.
Popieram. Jego "nawiedzenie" jest najbardziej pociągające. A fakt, że przemyca je do dziwacznych ról, które gra, sprawia, że ludzie się nim zachwycają. Przynajmniej ja się zachwycam... ;P To genialny aktor, który wybiera same nietypowe role, idąc w ten sposób pod prąd.
"Nawiedzony Johnny"- trochę dziwne stwierdzenie ;)). Coś jak nawiedzony dom, bardziej pasuje do horroru ;). Ja bym to określiła- oryginalny :)
dziwacy są fajni :) właśnie to jest w nim najlepsze, że nie jest taki jak tysiąc innych ;> Najbardziej w nim lubię tę jego niezwykłość, co tyczy sie także ubioru i skromność ;D
zachowaj to dla siebie:)nie musisz wszystkim tego ogłaszać, a pozatym on we wszystkim wygląda świetnie!!!
On specjalnie sie tak ubiera bo wie że nawet jako wariat będzie lubiany...albo po prostu za dużo czasu spędza z Timem Burtonem...:P:)