Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Chciałabym jakiś plakat z Johnnym Deppem- lepiej mały to se powieszę w szafce. (Gdyby rodzice zobaczyli to by mnie wyśmiali;-)) Ktoś widział ostatnio w jakiejś gazecie?

hagal224

Czemu wyśmiali ? Ja jestem jego fanką już od ok. 5 lat i ja mam pokój cały w plakatach Michaela Jacksona i Johnny' ego Deppa a dokładnie 15 Mikiego i 9 Johna. Wiesz ja to mam stare plakaty Johna jeszcze ,,Piratów z Karaibów1'' ale również samego. Chociaż Johnny Depp jest jednym z najbardziej rozpoznawanych aktorów to teraz w gazecie jest jedno i to samo. Czyli : Miley C, Justin B, Zmierzch i Lady Gaga. Ja do Gagi i Zmierzchu nic nie mam ale nie myślą o tych, którzy wolą bardziej filmy od muzyki.... Nigdy np w takiej gazecie jak bravo nie widziałam plakatu np: Al Pacino bardzo wybitnego aktora... Dla mnie jest to żenujące. Jak chcesz plakaty Johnna to popatrz na allegro bo tam mają nie raz do sprzedania. Ja ostatnio kupiłam sobie 2 plakaty Johnny' ego ( takie z gazet )

mmonniaaa

mmonniaaa dlaczego obrażasz Ala Pacino? Czym on sobie na to zasłużył? Gdyby Pacino był w Bravo to osobiście wpieprzyłabym redakcji Bravo... Taki człowiek jak Al nie powinien być w takich shitach, wierz mi. Johnny też sobie na to nie zasłużył.

BeautyAndStupid

Niestety w Bravo są tylko ci , którzy są aktualnie popularni (czyli Miley i Justin ) kiedyś przy premierze ,,Alicji w Krainie czarów " dali plakat Johnny'ego . Więc można się spodziewać jego plakatu w Bravo przy premierze 4 części ,,Piratów... ".

gugugg

dzięki

hagal224

ja mam plakat ze Sweeney Todd 'a i jest genialny jak on siedzi na tym krześle poprost jest niesamowity :) ja go kupilam w empiku i sa rózne rozmiary na ściane i do szafki :) pozdrawiam