Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega fenomen deppa.widziałem go w kilku filmach,uwżam że jest dobrym aktorem ale nic po za tym.Było i jest na świecia cała masa lepszych i myśle że przystojniejszych też.wytłumaczcie mi to prosze bo nie rozumiem

Maggie_oO

to jest kwestia gustu, bo np. ja uważam, że "Ed Wood" to bardzo dobry film. Każdy na pewno ma inne zdanie na temat jakiegoś filmu i w sumie to fajnie. Bo świat byłby strasznie nudny gdyby każdemu podobało się to samo.

Eriu

Dla mnie, jak do tej pory, jedynym filmem, ktoremu nie pomogl nawet Johnny jest "Pewnego Razu W Mexyku". "Ed'a Wood'a" obejrzalam wczoraj i bardzo mi sie spodobal. Co do "Dziewiatych wrot" to sie nie wypowiem, bo nie widzialam. Jeszcze :)

Astartte

Ja gdy oglądam "Pewnego razu w Meksyku" przewijam film do scen z Johnnym. :) "Dziewiąte wrota" podobały mi się, ale spodziewałam się więcej po tym filmie.

Eriu

LOL Eriu ja tez w pewnych momentach tak robilam xD Ten film i tak mial skopany scenariusz, wiec wlasciwie mu nie zaszkodzilam nieco go skracajac :) Dopiero w tv obejrzalam go bez mojego "montazu" ( Mialam do wyboru obejrzec ten film 2 raz, albo "Na Wspolnej". Nie ma to jak miec 40 programow i zeby na zadnym nic nie bylo xP)

Astartte

Wow niezły wybór ambitnych pozycji.
Polecam "Ale Kino", napewno posiadasz w pakiecie, o ile nie zastąpiłaś ich vivami i innymi mtvami.

Cyanide

Nie mam "Ale Kino" ani innych filmowych kanalow cyfry+, dlatego musze ogladac shit, ewentualnie nie ogladam nic. MTV i VIVA to dla mnie rowniez shit.

fanatyk9

Ja myślę że po prostu dużo kobiet ma podobny gust. Nic innego. (Jestem jedną z nich, przyznam się bez bicia.) Każda kobieta ma w mężczyznach ulubione jakieć cechy, które tylko jej się podobają. I obojętnie czy te cechy będzie miał aktor na skalę światową czy cicha myszka z sąsiedztwa, jej ten facet będzie sie podobał. A skoro tyle osób lubi (nie wkręcam w to zakochanych po uszy fanek i tych co odważniejszych sarenek próbujących wgalopować na wybieg kiedy on tez tam jest ;) ) J. Deppa, to znaczy że te same cechy je u niego kręcą.

Przyznam się też że dla mnie wyjściowym filmem byli Piraci z Karaibów. Ale kiedy oglądnęłam takie produkcje jak "Truposz", "Libertine" czy chociażby "Sekretne okno" to szczerze powiedziawszy piraci moga nie istnieć. (No dobra, przestali być takim wspaniałym filmem, bo z tym istnieniem przesadziłam. Sama mam w sobie pirata, który ujawnia się na każdym kroku, więc ciężko byłoby mi zrezygnować z tego filmu, ale pamiętajmy że są też inne produkcje o piratach :) )

Pozdrawiam serdecznie

Torka :)

Tora_Tora

Czy jesteś koleżanką założycielki tematu??
piszesz podobne głupoty jak ona i w podobnym stylu

ADRIANOS

Myślałam że założycielem tematu jest facet ;) Nie znam ludu, ale widocznie nie piszemy glupot skoro już któraś osoba z rzędu pisze to samo. Zresztą teoria że podobają sie szczegóły jest nie tylko udowodniona naukowo ale też sprawdzona (i nawet po sobie to widzę.)

Nie pisz że to co tu wklikuję to głupoty bo kiedyś sie potkniesz na arogancji.

Tora_Tora

no ja nie wiem do czego ma prowadzić opowieść na stronie Deepa,że jesteś piratem

ADRIANOS

Nie że jestem piratem tylko że często się taki pirat ujawnia we mnie, więc ciężko by mi było zrezygnować z filmu o piratach... ech... dobra bo zaraz zacznę przepisywać poprzednie posty. Kurcze jak masz problemy z czytaniem to idź na jakieś zajęcia poprawiające koncentrację czy coś... Zacząłeś od tego że pisze głupoty pokroju tych wszystkich "ffielbicielek dżonego deepa" a teraz nie mając się do czego doczepić to jak brzytwy chwytasz się tego że siedzi we mnie pirat... Ceikawa taktyka.

fanatyk9

Ma niesamowitą mimikę twarzy. Umie dopasować się do każdej sytuacji i wszystkie uczucia tą mimiką na filmach wyraża przez co myśli bohatera stają się bardziej zrozumiałe. No a co do przystojniejszych... Cóż, po prostu coś w sobie ma:P.