Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 368 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

zalicza klapę za klapą, jego długie 5 minut w końcu minęło :)

Funak

nic dodać, nic ująć.

Funak

Tak to sobie tłumacz ;)

LarryTheNinja

Taka niestety jest prawda, czy tego chcesz czy nie ;)

Funak

Obawiam się, że aktor z takimi predyspozycjami, jakie ma Johnny, powróci w naprawdę wielkim, właściwym sobie stylu. Nie ma za co ;)

LarryTheNinja

Liczę na to, naprawdę, bo od jakiegoś czasu niestety nie jest z nim najlepiej :(

Funak

To nie jest prawda, tylko Twoje zdanie, czy tego chcesz, czy nie.

myszszata

Niestety (dla Ciebie) moje zdanie, które tak się składa, że jest też prawdą - jest podzielane przez inne wielkie umysły krytyki.

Funak

Z pewnością nie wszystkie, poza tym "wielkie umysły krytyki" czują się dużo "większe", jeśli wyładują swój nigdy nie rozładowany krytycyzm na kimś wybitnie utalentowanym. Nie ma za co.

Funak

Nie zgodzę się z tym. ;)

I powiem szczerze, mam dosyć tego jechania po JD.. (I przy okazji tekstów w stylu, że tylko dzięki urodzie wybił się.. Sporo aktorów jest urodziwych i co..? oni wszyscy zawdzięczają sławę wyglądowi..?)

Ogólnie znajdźcie sobie inne zajęcie, bo ja jakoś nie wchodzę na profile aktorów, których nie lubię lub wręcz nie znoszę i nie piszę o tym, że dany aktor skończył się, beznadziejne gra, itp. :/

A jak już MUSICIE koniecznie napisać coś negatywnego, to może z łaski swojej uzasadnijcie swoją 'rzetelną' opinię...???? ;)

P.S. A teksty w stylu "Taka niestety jest prawda, czy tego chcesz czy nie ;)" są żałosne, bo to nie jest prawda, tylko subiektywna opinia. ;)

Raybella

dokładnie! ;)

Raybella

Ślicznie to ujęłaś. Johnny jest dumny.

Raybella

niee, nie wybił się dzięki urodzie, raczej temu, że zawsze grał ostrych poje*ańców, za przeproszeniem. filmy, w których ostatnio gra, to klapy, ale jego aktorstwo, moim zdaniem, trzyma jakiśtam poziom. nie jest to poziom Jacka Sparrowa i Sweeney'a Todda, ale nie jest źle. jest dobrym aktorem i nie mogę się doczekać aż wreszcie znów zagra w czymś naprawdę fajnym.

Michau31

Nawet bardzo dobry aktor nie utrzyma kiepskiego filmu. Chociaż nie zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że wszystkie ostatnie filmy z JD były beznadziejne. Mnie się bardzo podobały 'Mroczne Cienie' czy 'Turysta'. :) <'Transcendencji' jeszcze nie widziałam>
Ale fakt, że 'Wrogowie Publiczni' to było właśnie TO, a już ładnych parę lat minęło od pokazania tego filmu.
Może JD przydałoby się zanurzenie (chociaż jednorazowe) w kinie niezależnym..? Za bardzo naciska na produkcję wysokobudżetowe,a przecież kasę chyba ma. ;)