Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Kto uważa, że jednak Johnny powinien dostać Oskara niech się wpisuje. Zobaczymy ile osób tak sądzi. Mam nadzieję, że kiedyś otrzyma, musi być jakaś sprawiedliwość.

adria15

Żal... Zaraz zostane wyklnięty ale, to jest porpostu żałosne, że chcecie mu dać Oscara za ładną buzię. Zagrał bardzo dobrze bo Sweeneya już widziałem, ale owiele lepiej się spisali Day-Lewis i Mortensen. Pozdrawiam :P

adria15

Jeju dobrze że Johnny nie "umie po polski" bo jakby to przeczytał,to by go chyba najpierw zemdliło,potem chyba by się śmiał przez pól godziny,a potem pewnie zacząłby pogryzac orzeszki ;P

Ej sorka można było odpowiedziec na ten temat,ale z tego zrobiła się już jakaś paranoja.
Ja też uważam,że powinien dostac Oscara,że zasłużył i tak dalej,ale nie- ludzie!Nie róbmy afery o nic,tym bardziej,że sam Johnny nie za bardzo się tą galą przejmował (i niech mi nikt teraz nie udowadnia,że bardzo się przejmował-nikt nie wie co się dzieje w czyjejś głowie!)

Pozdro i hej ho,dziekuję za uwagę

taCoryje

A ja uważam, że to spisek tej całej akademii, że mój Najukochańszy Aktor Filmowy nie dostał Oscara. Ma dostać i tyle! Jeżeli w następnym roku nie dostanie, to wpadnę na ceremonię wręczania z karabinem! Jak Boga kocham!!!

adria15

to oczywiste ze taki dobry aktor powinen dostać oscara:):):):):)