Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie znosze go.... :/ jest beznadziejny.... przecietny aktor o zupelnie przecietnej urodzie :/ i co te wszystkie rozwrzeszczane małolaty widza w tym metroseksualnym gosciu to ja nie wiem..... syf....

punKers

nie mam nic do gościa,nawet fajnie gra:ale pedalski trochę jest,nie sposób zaprzeczyć-szczególnie w piratach z karaibów.adios

punKers

jej jak się wszyscy pooburzali;]
Ma racje, w końcu masz punkerze prawo do własnego zdania i możesz je właśnie wyrażać na tej stronie, bo to wkońcu strona o deppie nie?
Wkurza Cie ten koleś? To tak jak mnie wkurza Iglesias:D
Uwazam że Johnny ma naprawdę talent i nie gra w filmach ról ważnych bosów, pięściarzy itp;] Gra ludzi wrażliwych i to mi się w nim podoba, że umie sobie dobierac takie piękne role;]
Przełam swój wstręt do tego aktora chociaż na dwie godzinki i obejrz Arizone Dream lub Edwarda możliwe że zmienisz zdanie o nim.
Chyba Cie rozgryzłam, móiwsz tak o Johnnym na przekór wszytskim co? Wkurzają cię te wszystkie laski które mdleją jak zobaczą Deppa. Nie mowie że jestes zazdrosny czy cos w tym stylu, tylko poprostu wkurza Cię to że tak wszyscy się nad nim rozczulają? Czyż nie o to chodzi? Jestem ciekawa co jeszcze uważasz o Johnnym, bo chciałabym posłuchac też innego zdania na jego temat;) Ciekawiej się dyskutuje z ludźmi którzy mają odmienne zdanie
Pozdrawiam

kyanka

hehe.... cos jest w tym co piszesz :D ja tez nie lubie Iglesisa, ale jak wiadomo on tez ma wielu fanow...(fanek?) no dobra niechaj bedzie... predzej czy pozniej musze sie przyznac do tego :) deppa tak sobie lubie... troche mnie wkurza (powod smieszny i nieistotny)... a pozatym wszystkim to negatywne opinie zbieraja najwiecej kometow :) (nie to nie byl powod dla ktorego napisalem to co napisalem) Arizone Dream mam w kolekcji filmowej ale jeszcze nie widzialem (z braku czasu a nie z awersji do johnnego).
naprawde strasznie smiesznie jest czytac te wszystkie przeklinania mnie wyzywania od bezgusci i idiotow, mowienie ze mu zazdroszcze i tak dalej.... moze prymitywna rozywka, ale czyz czlowiek chociaz po czesci nie jest prymitywny (a ja to juz na pewno) nie powiem ze przepraszam fanow, bo ni uwazam ze mam za co.... ale zabawa jest przednia ;D
pozdrawia m :):)

punKers

Ja tez sie przednie bawie drąc z ciebie łacha punku:D Stary bawisz mnie jak nigdy tymi pseudointelektualnymi wywodami pseudoprymitywisty. Tak mocno łacha darlem ostatnio chyba tylko z takich prowokoatorow na forum onetu...

użytkownik usunięty
punKers

nie wiem, czy to nie jest jakas marna prowokacja, ale dolacze sie do odpowiadajacych. pierwsze co mi przyszlo do glowy, kiedy przyczytalam twoja wnikliwa analize osobowosci deppa, to mysl, ze moze jestes uwalony i pomylil ci sie z jakims orlando bloomem albo innym ashtonem jakimstam. to imo sa aktorzy, ktorzy nie zagrali jeszcze zadnej znaczacej roli i metroseksualni mezczyzni, co - zaznaczam - nie daje nikomu prawa do jezdzenia po nich, do krytyki - tak, ale nie obrabiania dupy. ale jak przyczytalam, ze depp jast beznadziejnym aktorem, bo malolaty wrzeszcza na jego widok, to mnie zwlilo z nog. mysle, ze kazdemy w mniejszym lub wiekszym stopniu przeszkadzaja fanki - idiotki zakochane w przystojnym aktorze, wlasnie dlatego, ze jest przystojny, ale proponuje najpierw obejrzec jakis film, w ktorym depp zagral, a dopiero potem wyrazac swoja opinie, bo nie wierze, ze autor tej wypowiedzi oparl ja na rozsadnej analizie talentu i warsztatu deppa. poza tym, to, ze mezczyzna jest przystojny, nie kwalifikuje go od razu do grona metroseksualistow. osobiscie nie wiem, czy depp ma robiony makijaz czy jeszcze cos innego, ale zajrzyj, chociazby do jakiejs plotkarskiej gazety i zobacz zdjecia robione mu na galach globow czy oscarow, to przekonasz sie czy to wypindrzony jak laleczka chloptas czy normalny facet o niebanalnej urodzie.

Więc jesteś "facetem" ? Hihihi - teraz ja sikam po nogach ;) Mały gówniarz - YEAH ! I wszystko jasne ... Marzy się być jak JOHNNY DEPP :) Tylko wyglądu i talentu na jego miarę brak . Po co ja się wyslilam - Ty i tak spalasz się z zawiści . Zabawimy sie w lekarza (psychiatrę) i pacjenta - żadna dziewczynka cię nie chce ? Ojojoj ... no z taka twarzą (ryjem , przepraszam w twoim domu sa tylko RYJE) to ja się nie dziwię . Wystawiam ci receptę na kwas solny - idź polej sobie twarz , a potem powieś na żyrandolu . Pomozesz sobie i innym :) BYE !

punKers

Kwestia gustu. Ja Deppa uwielbiam, uwazam ze jest super zdolny i na pewno lepszy od tych wszystkich cukierkowatych malolatów. Mój ulubiony aktor a do tego ze jest zdolny jest jeszcze przystojny.

alien_2

wiesz co powiem ci, ze zaledwie kilka miesiecy temu, myslalam o nim to samo, ze jest taki taki taki i taki, i wogole mialam go daleko gdzies i sie nawet dziwilam ze mozna sie lubiec w tymim szajsie..., no ale widzisz czasy sie zmienilay.., depp moze nie jest jakims tak super fajnym facetem.., albo cos, ale trzeba mu przyznac ze umie grac.., zobaczysz jeszcze 1000 razy zdazysz go polubiec i nie... :P

użytkownik usunięty
punKers

Uf nie udało mi się przeczytać całego tematu bo czytanie w kółko tego samego znużyło mnie, nie powiem. Ale to o Deppa ma się tu rozchodzić. Nie mam nic przeciwko temu, że Tobie się Depp nie podoba, nie mam nawet nic przeciwko temu, że wypowiadasz to na forum, ja uważam odwrotnie niż Ty, ale nie będę Cię przekonywać bo to do niczego nie prowadzi, to nie komuna żeby wszyscy mieli jednakowo.

Jeśli chodzi o Johnnego to uwielbiam sposób w jaki gra, bo tworzy swój osobliwy styl (deppowy hehehe), którym ratuje każdy film, nawet taki ja Piraci (sam w sobie bezpłciowy). W każdym swoim filmie Depp gra kogoś zupełnie innego, ale jego wierni widzowie zauważyli z pewnością, że w swoje role wkłada też duży kawałek samego siebie, dlatego są one tak ciekawe i zapadają w pamięć, Depp nigdy ich nie odklepuje tak po prostu jak większość aktorów.

A teraz to co mi się nie podoba w autorze tematu. Przede wszystkim wulgaryzmy, które wcale nie stwarzają pozorów wielkiego Pana X który wie najlepiej, o nie nie. Nie wywołuje to też lęku przed Tobą ani innych reakcji które mogą kojarzyć Ci się z respektem, podziwem, ani uznaniem Twojej racji. Mowa trawa i tyle.

Więc jesteś "facetem" ? Hihihi - teraz ja sikam po nogach ;) Mały gówniarz - YEAH ! I wszystko jasne ... Marzy się być jak JOHNNY DEPP :) Tylko wyglądu i talentu na jego miarę brak . Po co ja się wyslilam - Ty i tak spalasz się z zawiści . Zabawimy sie w lekarza (psychiatrę) i pacjenta - żadna dziewczynka cię nie chce ? Ojojoj ... no z taka twarzą (ryjem , przepraszam w twoim domu sa tylko RYJE) to ja się nie dziwię . Wystawiam ci receptę na kwas solny - idź polej sobie twarz , a potem powieś na żyrandolu . Pomozesz sobie i innym :) BYE !

punKers

wiesz co ....podoba mi się że ktoś w koncu ODWAŻYŁ się napisać coś złego o Deppie. (twój biedny blog zapełnia się wpisami tych wszystkich kretynek które nie potrafią sobie wyobrazić że ktoś go może nie cierpieć.)
Widzisz, ja Deppa uwielbiam, ale PRZYNAJMNIEJ zachowuje dystans i nie uważam się za "obrończynię jego czci" bo sam Depp ma to w dupie, co więcej on nie wie o istnieniu tej strony. Strasznie szydze z tych wszyskich dziewczyn i tych wpisów. Istna, pierwszorzędna komedia!

(powtórka)

punKers

o boze co ty mowisz, on jest bossssski :))

punKers

Depp nie jest metroseksualny. To oryginał jakich mało w dzisiejszym świecie i nie chodzi tu o wygląd. Przede wszystkim jest wspaniałym aktorem, mającym niepowtarzalny styl i wielką osobowość. Jednak tak to bywa z osobowościami tego formatu można ich lubić bądź nie ale na pewno nie można przejść obok nich obojętnie.

użytkownik usunięty
Voytek

nareszcie jakaś opinia na poziomie.
uwielbian D. ale nie będę przecież rzucać mięsem w tego prowokatora co ten temat o straszbym facecie wypuścił na forum. Ciekawa jestem jednak jaki jest jego ulubiony aktor? Moze postrzelamy?

użytkownik usunięty

wogóle jak mozna tak mówić?? nie rozumiem tego... jestem oburzona po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy! ! ! To wszystko jest jakies chore! człowiek wyraza swoja opinie a jakies malolaty sie na niego rzucają!! spokoj!

użytkownik usunięty
punKers

pojebało czy jak ??????? DEPP RZĄDZI JEST ŚWIETNA A FILMY W KTÓRYCH GRA SĄ ŚIETNE OBEJRZYJ PARE TO MOZE COS CI SIE W GŁOWIE NAPRAWI

użytkownik usunięty
punKers

skoro uwazasz ze jest beznadziejny i przecietny to po co w ogole wlazisz na ta cholerna strone to moj numer na gg 5567168

punKers

Nie wiem jak ty możesz tak o nim mówić. To jeden z najlepszych aktorów wszechczasów. Nie jest beznadziejny, lecz wspaniały. Jak nie wierzysz to pooglądaj sobie filmy takie jak: Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły; Jeździec bez głowy; Donnie Brasco; Dziewiąte wrota; Czekolada, czy Z piekła rodem. Na pewno zmienisz zdanie!!!

punKers

taka faza "małolaty" cos w nim widza tylko heheeheh ja go niecierpie jest do bani gosc szkoda gadac

punKers

ale pierdolicie tu masakra jak on jest przystojny to ja chyba zostane księdzem ehhehehe prze jest brzydal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta pedalska bródka hahahaaha

użytkownik usunięty
Psychol_88

czy dla was liczy sie tylko to czy ktos jest przystojny czy nie, jesli uroda jest miernikiem dobrego aktorstwa i talentu to wspolczuje zastanowcie sie co piszecie albo wogole tego nie robcie bo to zalosne a moze to wynika z jakis kompleksow ??????? hmmmmm

użytkownik usunięty
Psychol_88

czy dla was liczy sie tylko to czy ktos jest przystojny czy nie, jesli uroda jest miernikiem dobrego aktorstwa i talentu to wspolczuje zastanowcie sie co piszecie albo wogole tego nie robcie bo to zalosne a moze to wynika z jakis kompleksow ??????? hmmmmm bo dziwi mnie taka zalerznosc ze jak kogos sie nie lubi to zaraz jest brzydki a jak sie lubi to jest piekny a przeciez głownym zadabiem aktora jest GRAC nie wygladac!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
punKers

Wogóle sie nie znasz!
jak mozesz tak wogule muwis)?!
zakompleksiony gowniarz z ciebie!
i tyle tego co mam ci do powiedzienią!
kretynie ty jeden skonczony!

punKers

noo zebyscie wiedzieli ze jest syfem, ale po prostu jego fanki nie potrafia nic innego zrozumiec, wiec o czym tu z nimi rozmawiac?
PS) oo nowe zdjecie tego beztalencia...tu chyba jeszcze gorzej wyszedl niz na tym poprzednim
pozdrawiam

abcdefghijk6

Ty też byś już skończyła. Tak jak ty uwielbiam Edwarda Nortona ale to nie powód żeby bezkarnie wyzywać fanów, fanki i same Johnnego... Poza tym nie mozna go nazwać totalnym beztalenciem. No nie przesadzaj...

Iskra

Co do Edwarda to nie uwielbiam ( szybko pisałam). Po prostu bardzo cenię go za grę w filmach i uważam za jednego z najlepszych aktorów młodszego pokolenia.

Iskra

Ale jesteście żałośni! Facet rzucił temat a Wy już ze skór wyłazicie. Wojna fanów i antyfanów Deppa. Masakra totalna!

darkgate

Boże - 74 komentarze. Wy się denerwujecie, a gość zrobił to specjalnie żeby wywołać burze. Podobnie jakby się napisało na forum Pitta, że to jakieś beztalencie itp. Rozszarpałybyście go na kawałki.

Nie cierpię jak ktoś skacze wokół jakiegoś aktora, wychwala go i nie ma w nim ani krzty obiektywizmu. Johnny Depp to jeden z najlepszych aktorów spośród żyjących w tej chwili, ale jest też wielu równie utalentowanych i nikt się nimi nie interesuje, bo nie są przystojni... Poza tym denerwuje mnie jak go tak wychwalacie, bo pewnie większość z Was odkryła go dopiero po "Piratach z Karaibów". Ciekawe czy przed tym filmem wszystkie wiedziałyście kto to jest Johnny Depp... Wątpie. A teraz na każdy film, który zobaczycie z jego udziałem mówicie - SUUUUPER... Po prostu rzygać się chce.

Oczywiście bardzo Johnny'ego Deppa lubię i cenię jako aktora, ale nie o to tutaj chodzi. Trzeba trochę obiektywizmu. Wy kochałybyście go nawet jakby zagrał w "American Pie" napalonego nastolatka, a nie o to tutaj chodzi...

Wyżej wymienione zarzuty nie były do konkretnych osób, ale częśto widzę na FW pełno jakiś komentarzy - Johnny jest super, każdy film z nim jest ekstra. Opanujcie się. Czemu nie piszecie tak na stronie Meryl Streep?

użytkownik usunięty
Albertino

Oczywiście zgadzam się w całej rozciągłości. To powszechne uwielbienie jest zjawiskiem o tyle dziwnym że większosć filmów z Johnym raczej nie podlega gustom dzisiejszych nastolatek (wyjątkami piraci i czekolada) . Nie nazwał bym go aktorem złym bo to naprawdę znakomity artysta jednak powszechne uwielbienie Deppa powoduje efekt wymiotny. Wiem też że większość tych dziewczyn (bądż chłopaków , nie zgłębiam się w to , wszyscy mają nicki typu jack sparrow , from hell (najgorszy film jaki powstał z Deppem) albo Deppusia czy coś w tym rodzaju) uwielbiają go bo jest taka koszmarna moda. Gdyby powstał film z Deppem strasznie nudny , koszmarny głupi i ogólnie do chrzanu to też byłby magiczny dla większości dziewczyn i inni się nie znają., Szkoda ze nie mają zdania takiego o innych aktorach którzy mają talent podobny a nawet przewyższający Johnego ale nie zagrali w takim hicie jak piraci. Bo johny chyba teraz biedny musi być. Codzienie przez jakieś małolty oblegany....
Pozdrawiam niezalogowany lihol

punKers

Nie zgadzam sie. Moim zdaniem jest dobrym aktorem i przystojnym facetem no ale gusta nie podlegaja dyskusji...

Mrs__Silas

I to jest włąśnie wasza inteligencja. Czy ktoś tu napisał, że jest nieutalentowany czy nieprzystojny. My tego nie negujemy, nawet jesteśmy za, tylko, że to co wy wyprawiacie to już jest po protu śmieszne. Kochacie go za jeden film, przed którym nawet nie wiedziałyście kto to w ogóle jest. Wcześniej Depp to był taki outsider, był wręcz postacią nielubianą w hollywood gdyż odrzucał rol w wielkich hitach (np. "Dracula" czy "Wywiad z wampirem"). A wy nie macie ani krzty krytycyzmu wobec jego filmów. Wszystko w co Depp wsadi swój paluszek jest idealne. I mnie to śmieszy. Mam aktorów których lubię, nie lubię, ale jeśli zagrają w filmie naprawdę wspaniałym i pokażą talent to jestem nawet w stanie polubić Drew Barrymore. Bo normalny człowiek nie ocenia aktora po tym jak wygląda czy po jedym jego filmie tlyko po całej filmografii... A na przykłąd takie "Desperado 2" czy "From Hell" to filmy żenujące i totalna kaszana. Po prostu coś co nie powinno powstać. I filmy te krytykuję, bo po prostu są słabe, a i sam Depp choć niby był bez zarzutu to jednak nic wielkiego tam nie pokazał...
Ja Johnnego Deppa cenię, bo jest aktorem wszechstronnym i niezwykle utalentowanym, ale nie znaczy to, że mój cały świat zamyka się tylko i wyłącznie na nim. Jest to postać, którą znam już od wczesnych lat osiemdziesiątych. Po raz pierwszy ujrzałem go w "Edwardzie Nożycorękim", filmie który oglądałem jako dzieciak i choć go za abrdzo nie rozumiałem to jest to jedna z tych produkcji do których pozostał ten sentyment, bo... Z dzieciństwa... Później był film "Co gryzie Gilberta Grape'a" który także bardzo lubiałem... Jedank muszę się przyznać, ze potem włąściwie zapomniałem o Deppie - odżył on w moim sercu po "Jeźdzcu bez głowy" i znów (tym razem na poważnie) zacząłem się interesować jego fimografią... Kiedy obejrzałem "Piratów z Karaibów" to oczywiście byłem zachwycony, gdyż filmw wspaniały, ale naszła mnie też chliwa zadumy i przyszła myśl - czy aby przypadkiem Johnny Depp-outsider odchodzi w niepamięć? Chyba nie, ale nie jest to odpowiedź tak oczywista, gdyż Deppa wszędzie pełno. Oczywiście życzę mu tej popularności, gdyż w odrużnieniu od innych zasłużył na nią, ale jest to popularność płytka. Przecież było wiele gwiazd które grały w wielkich hitach, wszyscy je kochali, a teraz nik ich nie pamięta, a na przykłąd Orson Welles, który w latach 50-tych czy 60-tych był zupełnie nie doceniany, jest teraz wielką legendą, z nie mniej znanym nazwiskiem niz Hitchcock. Najbardziej pamiętane postacie to są osoby te, które o popularność nie zabiegały, a na przykąłd taka Drew Barrymore za 5-10 lat będzie po prostu niczym. Nikt nie bedzie wiedział kto to jest. Brando też nie grał w hitach i grał dobrze, a właśnie dzięki temu jest teraz legendą.
Osobiście wolałbym Deppa takiego jak dawniej, ale wiem, że chociaz zagra on w szmirze to zrobi to przynajmniej z klasą i będziemy mielid obrą rolę. Z drugiej strony jednak przynajmnioej teraz, keidy jest popularny moze zbierać nagrody, takie jak Oskar. Po praz pierwszy był nominowany do Oskara za "Piratów..." i jest dla mnie to zupełnym skandalem, gdyż wcześniej były ku temu przynajmniej dwie dobre okazje.
Zupełnie nie wiem dlaczego tak swirujecie drogie panie, gdyż jest w tej chwili wiele aktorów, którzy w równym stopniu zasługują na to, a na ich stronie jest ledwo pięć komentarzy. Po prostu trzeba doceniać aktorów za umiejętności, a nie za wygląd...

użytkownik usunięty
punKers

jak mozesz tak o nim pisać !!!!!!!!!!!!! nie znasz sie!!!!!!!!!!!! on nie dosc ze swietnie wygląda to jeszcze jest znakomitym aktorem!!!!!!!!!!! powinien dostac juz dawno Oskara!!!!!!!!! trzeba sie na czyms znac a do piero zabierac głos w danej sprawie!!!!!!!!!!! nie znasz sie !

A Ty to sie znasz... Twoimi argumentami jest liczba wykrzykników. Troche kultury człowieku!

użytkownik usunięty
darkgate

ale zastanów sie!!! nikt nie zakocha sie w aktorze brzydkim, chocby nie wiem jak utalentowanym. to staszne ale tez dosc logiczne...predzej grono fanek bedzie mial "przystojne beztalencie"- na ktorko ale zawsze ...:/ a Depp to jest i zabojczo przystojny i bardzo utalentowany.

punKers

A ja się zgadzam z Punkersem. Nie rozumiem zachwytów skierowanych na Deppa... Nie potrafie doszukać się w nim tego "czegoś" co go wyróżnia. O wiele lepszym aktorem jest np. Spacey... Hehe a to, że jest metroseksualny to święta prawda... Tak samo jest z Bloomem. Tylko Bloom jest według mnie troche lepszy od Deppa, może mniej doswiadczoiny, ale jeszcze kilka lat i bedzie z niego bardzo dobry aktor. W każdym bądź razie i Depp i Bloom to faceci-panienki.
Pozdrawiam fanów Deppa, Blooma, Spaecy'ego i w ogóle everybody.

daw1d

JAK MOŻNA PORÓWNAĆ DEPPA Z BLOOMEM!!!!!!!!!! no nie!!! ja tego nie przeżyje!!!! facet panienka?? Bloom - tak, Depp - nie!!!szczerze mówiąc myslałam, że nie ma ludzi o tak (nie wiem jak to powiedzieć aby nie urazić) dziwnym....odmiennym sposobie oceniania. Według mnie mówienie, że Bloom jest lepszy od Deppa i że będzie dobrym aktorem to brak wyczucia i dobrego smaku.
Nie bierz tego do siebie, bo każdy ma prawo do wyrażania opinii a pewnie okazałoby się że i tak mamy kilka takich samych ulubionych filmów ale z tym to chyba pomyłka była...
niemniej pozdrawiam serdecznie

Nuriko

W takim razie nie mam ani dobrego smaku ani gustu:) Aaaa i na dzień dzisiejszy mój punkt widzenia się trochę zmienił, to co napisałem o Bloomie to chyba jednak pomyłka:/ Ale według mnie obaj są metroseksualni i zdania na ten temat nie zmienię.

Pozdrawiam!!

punKers

Kompletny brak gustu. Johnny Depp złym aktorem??!! Skąd ty żeś się urwał/urwała????!!!!! Przeciętny aktor??? To jeden z najlepszych!!!! Uważam, że jest świetny, a każda jest odmienna i bardzo ciekawa. Pomimo, że bardziej cenię go za talent aktorski z tym, że jest brzydki nie zgodzę się. Napiszę więcej - Depp jest przystojny i ty nie będziesz mi tu wyjeżdżać z tekstami typu "rozwrzeszczane małolaty", bo ja małolatem nie jestem i mam swoje zdanie. A ty je uszanuj. Twoja wypowiedź jednym słowem wywołała u mnie odruch wymiotny. Jeśli o to ci chodziło, by podburzyć fanów tego znakomitego aktora to osiągnęłaś swój efekt. Ja będę Deppa bronić, gdyż jest genialny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam. Kaileena

punKers

Po 1. na tym forum jest w cholere tego typu tematów. Ni mogłes się dopisac do któregoś równie głupiego topicu??? Musiałeś założyć własny, prawda? Nie uważam, że wszystkie wypowiedzi antyfanów są głupie, nie uważam tesh, że wszystkie wypowiedzi fanek są mądre. Ani jednego, ani drugiego nie moge przecierpieć. Bo z jednej strony: Nienawidzę go, nie ma talentu jest głupi i w ogóle pojebany ooo i jeszcze brzydki, zapomniałem...; a zdrugiej strony: Ach kochany Johnny, jaki on piękny, jaki wspaniały, jakie ma śliczne oczka i w ogóle, jestem jego fanka, kocham go...
Jestem bardzo tolerancyjna, ale powoli zaczyna mnie to wqurwiać. No bo ile można??? Osobiście lubie Deppa, nie dlatego, że jest przystojny, bo wygląd to rzecz gustu, a o gustach się nie rozmawia, zapamiętaj to! Lubię tego aktora za genialną grę, z a świetną mimike twarzy, barwę głosową, ogólny TALENT. A to jest moja własna opinia. Nie musi mnie nikt popierać. A jak komuś się nie podoba, to jego problem. Czy myślisz, że wypisywanie podobnych rzeczy zmieni opinię fanek Deppa? I pisanie o ich głupocie, i płytkości? Tak samo jest w drugą stronę. Uwież mi, nikt by na ciebie nie naskoczył, gdybyś normalnie wypowiedział sie na temat "ślicznego deppusia".
To jest forum, można wypowiadac własną opinię, ale dlaczego, cholera, w taki głupi sposób??? Jesteś oklepany, nie wymyśliłes nic nowego. Po prostu jeden z wielu, określający kogoś na niskim poziomie. Przykre:(

punKers

Ty się chyba nie przyjżałeś dokładnie filmom z Deppem! To świetny aktor! Ta mimika twarzy, ten głos! Co do jego urody... Są różne dusta, a mi się akurat wygląd Johnnego bardzo, ale to bardzo podoba! Jest po 40-stce, a jak świetnie wygląda. I wógóle dlaczego mówisz na kogoś kogo wogóle nie znasz "syf"? To świadczy o tobie i jaki jesteś :/ Zamiast obrażać przystojnego i z wielkim talentem aktora, to lepiej zastanów sie nad sobą i nad tym jak się wypowiadasz o ludzich!

Majczosss

echhhhhhhhhh... ślepcy.... czy wy nie widzicie doprawdy jaki Johnny jest piękny....? toż to chodzący seksapil... a dla mnie moglby i nawet grac w filmach klasy Z.... wazne ze jest piekny i ze na jego widok sie roztapiam xD

punKers

ale za to posiada cos takiego jak charyzma

tarakatatula

Ktoś to jeszcze czyta? Okej. Wszyscy fani Deppa fajnie opisali za co warto zwróć uwage na tego pana. Talent, uroda itd.itp. Cos tam pisałaś, że SYF? A masz na ryju? Jacie :/