Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie znosze go.... :/ jest beznadziejny.... przecietny aktor o zupelnie przecietnej urodzie :/ i co te wszystkie rozwrzeszczane małolaty widza w tym metroseksualnym gosciu to ja nie wiem..... syf....

użytkownik usunięty
punKers

hmmm...może mowi sie ze wyglad nie jest najwazniejszy (ale to juz kwestia gustu co do wygladu Depp'a)..ale z pewnością gdybyś zobaczyła/zobaczył kilka filmów z udziałem Johnny'ego z pewnością zminiłabyś zadnie..bo filmy w których gra są "magiczne". Bardzo polecam Edwarda Nożycorękiego, Jezdzca bez głowy czy Benny i Joon.. zobacz te filmy i wowczas sie wypowiedz na jego temat..myślę ze napewno zmienisz zdanie. .........o i jeszcze jedno trudno powiedzieć..czy Depp ma taki przeciętny wygląd ..bo w koncu nie kazdy ma indianska krew...moze nie widac tego dobrze na fotkach..ale w wielu filmach widac charakterystyczne kosci policzkowe itp....
PozdRaWIam

nie wypowiadałbym sie gdybym nie znał z nim zadnych filmow.... widziałem "blow" "dziewiate wrota" piraci z karaibow" i we wszystkic tych filmnach wasz "sliczny" depp wkurwial mnie na maksa.... :/ tak ze przed obejzeniem ich byl mi obojetny a traz gdy go widze w tv czy gazecie to ciezko wzdychm.... i mozesz mi wiezyc ze nie z zachwytu.... :/ chociaz nawet moi glupi koledzy (na szczescie nie wszyscy) stwirdzaja ze johnny jest "nieziemsko przystojny".... :/
Luzdzie otworzcie oczy!!!

użytkownik usunięty
punKers

hmm..trafilas na na taki typ filmow- dziewiate wrota- film ciekawy, ale patrzac na wyglad Depp'a to nie jest najlepiej, Piraci- to juz kwestia gustu...a BLOW- nie wiem jak tobie ale film moim zdaniam jest świetny..a Depp kwestia gustu moze nie lubisz blondynow;)hehe
ale tak jak juz wspominalam np. Edward Nożycoręki..nawet nie wiem jak bys nie cierpiala Depp'a to jednak ten film wciaga..duzo osob uwaza ze Johnny jest tam "słodki"..ale jezeli chodzi o wyglad, to w tym filmie jest caly w szramach itp..;) ale film jest wspanialy..POLECAM!! ale jezeli chcesz zobaczyc Depp'a gdzie wygląda ładnie zobacz Don Juana...moze nie momenty kiedy jest w tym fikuśnym kapeleuszu..ale cala reszta jest świetna..i muzyczka od Briana Adamsa..w sumie miodzio;) hmm.. CZekolada..mysle, ze Depp by Ci sie tam nie spodobal..ale musze powiedziec ze wyglada "inaczej" niz zwykle..;)ale bardzo a to bardzo polecam Benny & Joon... bo ten film ma klimat.. i to coś;) a Depp moze nie jest tu jak "model"..ale raczej jest takim typem clowna- cos w stylu Charliego Chaplina (nie wiem jak dokladnie napisac jego nazwisko) POZDRAWIAM:)

użytkownik usunięty

sorki coś mi sie psuje..i wszystko sie wysyła po 100 razy hem....

metroseksualny depp??? taaaaa szczególnie w podartych spodniach i dziurawym kapeluszu.......jak cos ci sie w nim nie podomba to nawet bym nie radziła poruszać takiego wątku........mafia jest wszędzie.pozdro 600....wicked

From Hell, chcialabys dolaczyc do fan klubu Johnny'ego?
Wiem, ze az przesadnie sie reklamuje, ale bardzo mi zalezy, zeby cos z mojej aktywnosci i moich dzialan wyszlo. Naleze do brytyjskiej grupy emailowej yahoo (Heavenlu Johnny Depp) i tak mi sie to spodobalo, ze postanowilam zalozyc polska wersje.

tylko fani jakos malo aktywni u nas w polsce... :-(

oto adres, jezeli chcialbys/chcialabys dolaczyc:

http://movies.groups.yahoo.com/group/Johnny_Depp_Poland/ [movies.groups.yahoo.com ...]

punKers

Hmm... Po tvoich vypoviedziach vidzę, że latek za dużo nie masz, bo robisz błędy ortograficzne... Zaraz zapevne będą się tłumaczyć desleksją, ale to normalne... A do tego czepiasz się szczegółóv... Każdy ma svój gust, ale to, że np. ty go nie lubisz to nie znaczy, że on "wkurwia" vszystkich dookoła... Ja mogę poviedzieć, że mnie "wkurwia" Jet Li... Ale dobra... Różni ludzie są na śviecie...

Pozdraviam, Ghetto :)

Ghetto

szczęka mi opadła. No ale cóż... TO ZWYKŁA PROWOKACJA, albo..... wiem!!! mówimy o innym aktorze: o Donny'm Jepp'ie. Nie ważne. NIe opłaca się dyskutować. A może spróbowałbyś jeszcze raz obejrzeć jakiś film z Depp'em to wtedy pogadamy?

punKers

A Ci Twoi "głupi koledzy" to jakiej są orientacji?? Bo wiesz - koledzy to faceci, a żeby facet o drugim mówił, że ten to jest "nieziemsko przystoiny"...hmmm...to może być coś nie tak ;)

Ja tam Deppa lubię. Uważam, że każdy ma prawo do własnego zdania (gejów też się nie czepiam jakby co). A najbardziej nie lubię jak ktoś chce by inni za wszelką cenę podzielali jego zdanie.

punKers

A jeszcze jedno....a szalenie za kimś kogo nie znam i tylko widziałam w filmie uważam za przesadę :/

punKers

mam jedna propozycje. skoro Johnny cie wkurza, to nie ogladaj filmow z jego udzialem.

punKers

Po jaką cholerę piszesz o tym kogo nie lubisz? Nie pomyślałeś że możesz tym kogoś urazić? Krótka rada: pisz o ludziach których lubisz. To jest dużo fajniejsze... i z całą pewnością przyjemniejsze dla otoczenia.

Anmaral

no kurwa mac takie fora sa chyba po to zeby wyrazac swoje zdanie a nie zeby pisac tylko o tym co sie lubi.... :/ nie llubie goscia i swojego zdania nie zmienie.... a co kurwa ? uraziłem rozkrzyczane faneczki johnego? o pardon....

punKers

Wiesz sory za tę uwagę. Dopiero teraz przeglądnęłam 'opinie' różnych osób na jego temat i niektóre są delikatnie mówiąc przesadzone. Mogło Cie to wkurzyć. Chociarz mnie bardziej denerwują te głupoty wypisywane o Danielu Radcliffie...

punKers

O tak jestes fajny ta nastroszona punkowa grzywa. Alez z ciebie buntownik naprawde podziwiam cie ten twoj gust- zawsze na nie, o to chodzi zawsze pod prad zawsze wiatr w oczy ale dajesz rade jestes jak samotny wojownik. Napewno wiesz o swiecie najwiecej ze wszystkich tych burzujow na tym forum. Pewnie tez teraz siedzisz w kafejce za wyzebrana zlotowke piszesz posty. Ja ci wierze. Naprawde. D:D:D:D:D:D:D ale z ciebie fred:D:D:D:D pewnie masz jeszcze pryszcze na ryju:D:D:D:D

punKers

e... bo Ty facet jestes, to mu zazdrościsz :D a tak na poważnie to on przeciętnym aktorem nie jest.. ile filmow z nim widziales, że sie wypowiadasz na jego temat, co? dwa, trzy? to za mało.

punKers

jejku,ja tez sie nie zaliczam do wyznawców (wyznawczyn :D) kultu deppa i serce mi mocniej nie bije jak go widze (co nie znaczy,że nie jest przystojny,bo jest :D),ale lubię go i cenię za dobór filmów,w których gra.
ale co ty wiesz o zabijaniu :D mam nadzieję,że tą wypowiedzią daleką od norm kultury sie chociaż dowartościowałeś

maggie_fraser_rowe

jak ktoś jeszcze napisze że robie błędy to osobiście zabije drania.........fuck off!!!!!!!!!!!

dragonlfy

Elle jeżeli chodzi o moje zvrócenie uvagi to nie było ono do ciebie... Na myśli miałam to, że błędy ortograficzne robi autor tego "tematu", a nie ty... No chyba, że nie chodzi o moją uvagę to sorry...

Pozdraviam :)

maggie_fraser_rowe

Ej no chwileczke, jest on moim ulubionym aktorem. Ale ja nie cenie go za urode. PRzede wszystkikm cenie go za to, że nigdy nie zagrał przecietnej roli. Zawsze gra kogoś ciekawego i gra bardzo dobrze. Oczywiście dla mnie jest przysojny bo ja lubie taki typ urody. I bardzo mi przykro, że niektórzy wolą cukierkowych chłoptasiów z rolami w takich filmach jak, np. "Szkoła Stewardes" a nie doceniają porządnej gry w niekoniecznie komercyjnym filmie.

punKers

jesteś pierwszą osobą, która wypowiada sie tak o Deppie. Nie zgadzam sie z tobą, mi on sie bardzo podoba i uważam, że jest dobrym aktorem.

użytkownik usunięty
karola_kitty

Johnny Depp jest znakomitym aktorem i uważam ,że masz 100% racje.

punKers

ktos tu chyba zaczyna dojrzewac i sie buntowac przeciwko wszystkiemu i wszystkim
no coz z wiekiem przejdzie =D

eh ci mlodzi i gniewni, trendi i komplikejted :D
oni kontra swiat ;)

użytkownik usunięty
gogi_4

hej ):-\ ja tam go lubie uwązam go za świetnego aktora śledze jego historie juz od dawna i dla mnie jest najlepszy ,

punKers

no to ja tez dodam swoja opinie, hehehe, Depp to bardzo dobry i przystojny aktor, hihi, syf? no nie przesadzaj przeciez nawet go nie znasz! hhahahahahaha!! metroseksualny?? no wiesz....?! hahaha! jak mozesz? haha...

użytkownik usunięty
psia_kosc

ale jestes wstretna! zero powagi.... co sobie ludzie pomysla?? ach.... az brak mi słów!! naprawde!

użytkownik usunięty

o pardon nie zalogowałem sie :/ ale to ja..... punKers twoj punKing od dzisiaj :P :D

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
punKers

Pięknych słówek używaż... Nie ma co... Naucz się kulturki, a dopiero później krytykuj aktorów... A zresztą... Szkoda słów....

Pozdrawiam :)

punKers

Kazdy czlowiek ma prawo do wlasnego zdania. Jezeli Johnny Depp Ci sie nie podoba nie widze powodu, dla ktorego mialoby sie to zmenic.
Gdy mnie cos przeszkadza, albo "nie znosze" czegos/kogos to po prostu to omijam. Nie swiadczy o Tobie dobrze to, ze wchodzisz na strone, gdzie zbieraja sie jego fani i komentujesz, jaki jest beznadziejny. Zrobisz to z nudow?
Fanom sie to nie podoba. Pamietaj Punkerze, ze kazdy ma prawdo do lubienia czegos/kogos i kazdy inny musi uszanowac innych.

punKers

a mnie ciekawi po co się obnosisz z tym że tak bardzo go nie lubisz? wiesz ja nie zamierzam się tutaj zniżać do chmaskich stwierdzeń bo przecież nie na tym to polega niemnie jednak... wydaje mi się, że troszkę przesadzasz, w końcu zazdrość nie powinna brać góry nad ludźmi na poziomie czyż nie? :) przemyśl to, tak samo jak to że naprawdę nie musi nikogo obchodzić i prawdopodnie nie obchodzi twój akuratny stosunek do pana Deppa, zawiasem mówiąc mocno przesadzony.

pozdrawiam i życzę więcej zrozumienia dla świata

Clever

Hey Miska, zgadzam sie. Od dawna jestes fanka Johnny'ego? :-)
Sluchaj, moze znasz jakis innych fanow, ablo moze chcialabys sie przylaczyc do fanklubu Johnny'ego. Zalozylam go i dla mnie to taka perelka :-) wiec staram sie ja zareklamowac... i nic z tego nie wynika. Czasami mi sie wydaje, ze jest jakos malo tych aktywnych fanow...
Wpadnij, jezeli chcesz:

http://movies.groups.yahoo.com/group/Johnny_Depp_Poland/ [movies.groups.yahoo.com ...]

Clever

tak sobie myslałem zeby tego nie kometowac, bo to jak i wiekszosc kometow ma na celu obrazenie mnie, udowodnienie mi jaki to ja mam niski poziom, zawezone słownictwo i jak depp jest wspaniały.... o ludzie.... rzucacie sie jak muchy w smole jak sie obrazi cos co lubicie.... nie rozumiem was zupełnie! przeciez nie ide go kurwa zamordowac tylko wyrazam o nim opinie (czy wszystko musi byc pozytywne czy mam kochac kazdego aktora? a jak go nie lubie to mam morde na klodke trzymac bo to moze sie komus ni spodobac?) deppowi niczego nie zazdroszcze no moze tylko tego seksownego wąsika ktorym pewnie zajebiscie drapie (oczywiscie mozecie mi nie wierzyc ale za chuja mi na tym nie zalezy:))
pozdrawiam rowniez a co do zrozumienia dla swiata to chyba wiecej tobie by sie przydalo niz mnie bo ja go mam wystarczajaco duzo.... ;)

punKers

Ja do Ciebie chłopcze nic nie mam... i jak najbardziej szanuję Twoje zdanie, bo w końcu każdy ma prawo nie lubić jakiegoś aktora... Tylko mam jednak prośbę... Czy mółbyś może nie zaśmiecać mojego ekranu w komputerze słówkami typu: "kurwa" czy "chuja"? Mnie to drażni i uważam, że takie zachowanie jest przyczyną złego wychowania i nie poświęcania zbyt wiele uwagi przez rodziców dziecku... No to tyle co miałam na dziasiaj powiedzieć.

Pozdrawiam, Ghetto :)

Ghetto

a skad mozesz wiedziec jaka mam sytuacje w rodzinie? zle wychowanie? hehe... moze? matka suka, o ojcu sie nawet nie wypowiem... :/ przepraszam za przekleństwa. Postaram sie juz ich nie uzywac. pzdr.

punKers

Ja nie powiedziałam, że wiem jaką masz sytuację w rodzinie, ale po Twoich wypowiedziach na poziomie wnioskuję, że rodzice poświęcają Ci mało uwagi... Chodziło mi o to, że może są zapracowani,a nie od razu matka suka... Jeżeli Cię uraziłam to bardzo przepraszam.

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
punKers

masz moje calkowite poparcie na ten temat

punKers

punKers, jednak zauważ że to nie ja mieszam z błotem ludzi za którymi nie przepadam - jestem ponad takie niskie zagrywki i naprawdę w przeciwieństwie wydaje mi się do ciebie, nie muszę się dowartościowywać opluwając innych

pozdrawiam

Clever

ok Miśka
po pierwsze: nie mieszam nikogo z błotem (a jezeli uwazasz ze to co napisalem o deppie to jest mieszanie z blotem to co ty wiesz o swiecie?)
po drugie: w dupie mam czy ktos miesza z blotem aktorow/filmy czy cokolwiek (wszystki poza moja dziewczyna) co lubie..... kazdy ma prawo wyrazac swoje poglady. takie forum jest do tego idealnym miejscem..... chyba ze mowimy "PRECZ Z NIETOLERANCJA" no to pardon.

punKers

a czy ja mówię, że nie, masz prawa wyrazić swojego zdania? sęk w tym, że ja natomiast zdania jestem takiego, że nie warto pchać się w coś co mnie nie interesuje - myślisz że nie mam czasem ochoty porzucać sobie tym czy tym w wypowiedzi o tym czy o tym? różnimy się jednak tym, że dla mnie takie działania sią pozbawione sensu i uważam je na oznakę braku kreatywnego zajęcia tudzież czyste chamstwo - a że nie chcę aby moją osobę kojarzono z obydwoma tymi aspektami, unikam poruszania takich dyskusji i tobie zresztą radzę to samo
a nie piszę tego ze względu na jakąś moją szczególną sympatię do pana Deppa - raczej ze względu na ten typ postawy który mówiąc ordynarnie zwyczajnie mnie wpienia
a do twojej wiadomości tak, NIETOLERANCJI MÓWIMY NIE!

punKers

No wiedz teraz wypowiedz wszystkie przeklenstwa jakie znasz i pomysl ze mowie je o twojej dziewczynie. No co takie forum jest idealnym miejscem na takie rzeczy a co wolno mi wkoncu. Jestem za szklana szyba co mi zrobisz:D No chyba ze mowisz precz z nietolerancja no to pardon

punKers

natomiast Faza..... jakoś mam uprzedzenia do yahoo więc wybacz, że się nie przyłączę jednak zajżałam i cieszy mnie, że ktoś wogóle coś robi, wiadomo przecież że nie sztuką jest lubić kogoś pasywnie :) zapraszam cię więc serdecznie na moją stronę
www.depp-movies.prv.pl

a jeśli chcesz porozmawiać o johnnym idealnym miejscem do tego będzie
www.woa.glt.pl

pozdrawiam :)

Clever

Ze tesh wczesniej nie widziałam tego posta ! Jak ja jush uzywam czegoś w stylu "mnie wkurwia" to przynajmniej potrafię rzucać argumentami i się bronić jakoś przyzwoicie . Jakby Depp był taki przeciętny to by nie miał tyle MAŁOLETNICH fanek ! Ja np. małoletnia jush nie jestem i wkurzają mnie 14letnie gówniary (ty muhehehehe) , które uważają się za wielkie dorosłe .
PS. Heh , no pewnie ty masz nie przecietnie przystojnego faceta (tzn. też 14letniego gówniarza) . Pozdro uboga w rozum , nieprzeciętna IDIOTKO!!!!!!!!!!!!

MADLEN

bo sie posikam kurwa! kto tu jast idiotka to ja nie wiem naprawde.... :P nawet nie odrozniasz jak pisze facet.... 14 letnia gowniara to mnie jeszcze nikt nie nazwał, ale do tego trzeba miec rzeczywiście zanizony iloraz...... pasujesz :P no pedałem nie jestem wiec faceta tez nie mam :] chodz tu do mnie i mnie pobij bo obraziłem twojego ukochanego deppa.

punKers

hej,zauważ to,że jeśli ktoś jest czyimś fanem,to nie musisz obrazić go personalnie,ale obrażając osobę,którą docenia,potępiasz jego gust i urażasz jego uczucia.nie dziw się,że fani deppa tak emocjonalnie reagują. chyba,że jesteś na tyle prostacki,jeśli chodzi o kinematografię,że lata ci koło dupy,czy ktoś chwali czy zjeżdza twojego idola. i licz sie z tym na przyszlosc,ze wchodząc na takie forum i obrażając osobę,której to forum dotyczy,narażasz się na takie komentarze.twoje zdziwienie jest nie na miejscu,mozna sie tego bylo spodziewac.jasna sprawa:to forum dla fanów i antyfanów,każdy sie moze wypowiedziec-ale musi pamietac o tym,ze kogos jego wypowiedz moze wkurzyć. the end

maggie_fraser_rowe

ło cieniu, widze ze sie kolega niezle naraził..... ]:-) i co my teraz zrobimy??

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

Na początku nie lubiłam Johnny'ego bo dziewczyny robiły strasznie dużo hałasu przy nim i strasznie mnie to drażniło. Pozniej zobaczyłam "Arizona Dream" i musiałam zmienić zdanie i spojrzec prawdzie w oczy -bardzo dobry aktor... następnie zapoznałam sie z jeszcze paroma świetnymi filmami z Deppem i w końcu dołączyłam go do grona moich ulubionych aktorów, kiedy ide do kina to wiem że moge liczyc na jego genialną gre tak jak ostatnio w "Marzycielu".
Co do kwesti wyglądu to czym bardziej lubie aktora tym bardziej mi sie podoba... nigdy nie podziwiałam choćby najprzystojniejszego aktora jesli dobrze nie grał!!! Johny ma wszystkie cechy by móc sie podobać. Rozumiem że inni go nie lubią i choć jest mi przykro to nic na to nie poradze, ale czy potrzebne są we wszystkich wypowiedziach wulgarne przerywniki??? Nie żal ci miejsca???

punKers

O widzisz ktos urazil twoja godnosc. No coz prawda zostala odarta bez wikeszych ceregieli? Ale tlumacz to sobie jak lubisz zanizony iloraz zle dziecinsto upadek na glowke nieprawidlowe ulozenie plodu... Wierze ze cos wymyslic aby byc znowu geniuszem w swoich oczach:D:D:D

punKers

kogo to obchodzi, że on cie wkurwa. jestem dobrym aktorem i kropka. I zamknij ryj jak sie nie znasz)